Naisten vaatteet, joiden missio on tuoda iloa elämääsi

Naisten vaatteet, joiden missio on tuoda iloa elämääsi

Virkkukoukkusen luova johtaja, Tiina Kärkäs-Sund, suunnittelee Virkkukoukkusen värikkäät naisten vaatteet, joiden missiona on tuoda väriä ja iloa elämääsi. Tiina perusti Virkkukoukkusen jo vuonna 1993. Virkkukoukkusen liiketoiminta lähti liikkeelle ihanista kodintavaroista ja paperitavaroista, joihin Tiina taiteili design kuvioita.

kuvassa puuvillasatiininen printtityynyliina tekstillä ihanaa ku oot olemas
Niin tyynyliinat kuin “Ihanaa ku oot olemas!” -teksti ovat olleet Virkkukoukkusen tuoterepertuaarissa alusta saakka

Alussa jokainen tuote oli yksittäiskappale. Virkkukoukkusen asiakaskunnan kasvaessa tehtiin uusi linjaus ja tuotantotapaa muutettiin painoprinttien suuntaan, jotta kysyntään pystyttiin vastaamaan.

Virkkukoukkusen Tiina alkoi ensimmäistä kertaa haaveilla värikkäistä naisten vaatteista jo vuonna 2015. Lopulta värikkäät design kuvioiset naisten vaatteet lanseerattiin myyntiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018. Nykyään Virkkukoukkusen Tiina taiteilee värikkäitä ja yksityiskohtaisia kuosejaan eniten juuri vaatteisiin.

Virkkukoukkusen varikkaat naisten vaatteet erilaisten mallien paalla

Keväällä 2024 Virkkukoukkunen on valmistanut värikkäitä naisten design vaatteita jo lähes kuusi ihanaa vuotta. Vaatemallistoa on kasvatettu asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden kasvaessa. Vaatemallistossa oli ensin kahta vaatemallia: trikoisia tunikoita ja mekkoja. Nyt löydät valikoimasta jo useita erilaisia mekkomalleja, tunikoita, takkeja, paitoja, hupparitunikoita, leggingssejä sekä muitakin ihania asusteita.

Nykyään löydät Virkkukoukkusen valikoimasta vaatteita ja asusteita värikkääseen arkeen, mutta myös elämäsi juhlahetkiin. Tämä ei koskaan olisi ollut mahdollista ilman sinua. Ilman kiinnostustasi laadukkaisiin ja värikkäisiin Suomessa valmistettuihin naisten vaatteisiin, vaatemallistomme ei olisi koskaan menestynyt.

Tänään haluamme kiittää sinua siitä, että olet valinnut yllesi meidän värikkäät naisten vaatteet! Sinun ansiostasi vaatemallistomme on saanut kasvaa ja kehittyä. Olemme kiitollisia sinulle siitä, että saamme elää unelmaamme ja toteuttaa missiotamme tuoda elämääsi väriä ja iloa piensarjoina valmistetuilla laadukkailla naisten vaatteilla. Ostamalla meiltä luot myös työpaikkoja Suomeen, sillä meidän vaatteilla ja asusteilla on avainlippumerkki ja ne valmistetaan Suomessa.

Kiitos sinulle, että olet valinnut meidän värikkäät naisten vaatteet!

Lähes kuusi vuotta Virkkukoukkusen ensimmäisten vaatteiden lanseerauksen jälkeen Virkkukoukkusen perustaja ja luova johtaja, Tiina Kärkäs-Sund haluaa henkilökohtaisesti kertoa sinulle siitä, mitä sinä ja kiinnostuksesi värikkäisiin kotimaisiin naisten vaatteisiin merkitsette hänelle ja Virkkukoukkuselle.

“Olipa tätä yhteistä värien täyteistä matkaa kanssasi kestänyt vasta päivän tai jo yli kolmekymmentä vuotta, toivon sydämestäni, että tiedät, miten paljon onnellistat eloani! Rakastan työtäni enkä olisi minä, jos en saisi luoda tätä ainutkertaista Virkkukoukkusen mallistoa juuri sinulle. Olen kiitollinen myös siitä, että olet kertonut minulle, että ilostutan ja teen sinulle merkityksellisiä tuotteita omalla tyylilläni.

Iloitsen aurinkoisesta hymystäsi, kun astut kaupalle ja käyt innokkaana tutkimaan putiikin valikoimaa. Verkkokaupan puolella en harmi kyllä näe sinua fyysisesti, mutta näen vierailusi verkkokaupassa Google Analyticsissä pompuloina kartalla. Sekin, että tiedän verkossakin vierailevan ystäviä, saa mieleni kirkastumaan. Nautin, kun pääsen yllättämään uutuuksilla ja sydämessäni läikähtää, kun näen että joku tietty väri tai kuosi saa sinut syttymään!

Iloitsen, kun saan esitellä mallistoamme, tehdä kanssasi kauppaa ja tiedän, että löydät valikoimastamme jotain juuri sinulle tarpeellista, täydellistä ja tähtipölytunnelmaa sisältävää aarteistoa. Nautin kovasti, kun saan innostaa ja ilahduttaa sinua!

Tykkään tarinoistasi. Minusta on ihanaa kuulla, miten meiltä ostamasi lahja osui nappiin ja lahjan saaja suorastaan pökertyi onnesta. Pääsen juttujesi mukana vaikka minkälaisiin tilaisuuksiin! Pääsen mukaan juhliin ja erilaisiin seikkailuihin, kun vaatteita mallatessasi kerrot mihin olet niitä hankkimassa. Olet näyttänyt minulle puhelimestasi kuvia kissoistasi, koiristasi tai ehkä lapsenlapsistasi. Olet taluttanut putiikille elämäsi rakkauden ja olemme kanssasi yhdessä myötäeläneet erilaisia elämän iloja ja suruja.

Olet laittanut ihania palautteita sähköpostiin ja kommentoinut kivasti postauksiani Instassa ja Facessa. Ilostun niistä aina kovasti! Olet aktiivisesti osallistunut kuvillasi myös Koukkusen kamujen virtuaaliseen muotinäytökseen verkkokoukkusessa ja lisännyt yhteenkuuluvuuden ja voimaantumisen tunnetta muiden värikkäitä naisten vaatteita rakastavien keskuudessa. Kiitos siitä ❤️

Riemuitsen iloisen kepeästä suhtautumisestasi elämään ja saan energiaa positiivisista ja välittömistä viesteistäsi vieraskirjassamme putiikilla, sähköposteissa sekä somessa. Palautteesi on rehellistä ja vilpittömän kannustavaa. Lisäksi myötäelät täysillä Koukkusen värikkäissä kuvioissa. Sekin on sinun ansiotasi, että voimme työllistää useita suomalaisia vaatteiden valmistuksen ja kotimaisen käsityön ammattilaisia.

Minusta tuntuu, että arvomme kohtaavat ja taidamme jakaa kanssasi myös hieman omalaatuisen huumorintajun. Olet sielunsiskoni väriasioissa ja haluat säteillä iloa ja hyvää mieltä ympäröivään maailmaan. Kiitos kun saan olla siinä mukana! Olen sinusta hyvin ylpeä. Ihailen tapaasi kantaa itseäsi ja korostaa parhaita puoliasi. Olen onnellinen, että sallit itsellesi asioita, jotka tuottavat sinulle iloa ja ilmaiset itseäsi rohkeasti värikkäillä ja persoonallisilla vaatteilla. 

Kiitos, että saan suunnitella sinulle värikkäitä suomalaisia design vaatteita ja asusteita!”

– Virkkukoukkusen luova johtaja, Tiina Kärkäs-Sund

Tiina Karkas-Sund yllään Virkkukoukkusen Pitkula liivimekko vihreasta Huvipuisto kuosista
Tiina Kärkäs-Sund Virkkukoukkusessa. Hänellä on yllään Pitkula liivimekko Huvipuisto -kuosista

Värikkäät naisten vaatteet verkosta ja Imatran myymälästä

Haluatko väriä ja iloa vaatekaappiisi? Tule käymään meidän kaupalla Imatralla tai kurkista verkkokaupan värikkääseen valikoimaan ihania mekkoja, tunikoita, leggingsejä ja erilaisia värikkäitä asusteita!