Laukut ja pussukat

Värikkäät laukut, kassit ja pussukat

Suomessa valmistetut laukut, pussukat ja kassit jokaiseen tarpeeseen!

Rumpujen pärinää! Fanfaarit! Virkkukoukkusen laukkumalliston tuotteet ovat kotimaisia, käytännöllisiä ja persoonaasi korostavia ihanuuksia! Wautsi wau!

Laukkumalliston kuosi- ja tuotesuunnittelu on tehty täällä Imatralla Virkkukoukkusessa. Kankaat niihin painaa Printcsorpio Oy Aitoossa Pälkäneellä. Laukut leikataan sekä ommellaan Kiteen tekstiilitehtaalla. Toilettilaukut sekä meikkipussukat ommellaan Kuopiossa. Kaikille Virkkukoukkusen laukuille ja kukkaroille on myönnetty Avainlippu-merkki sekä Design from Finland -tunnus.

Jee, hyvä Suomi!

Laadukkaiden laukkujen kangasmateriaali on napakkaa 100 % puuvillacanvasta, ja muutamissa malleissa materiaalina on puuvillainen markiisikangas. Kestokassit on tehty kulutusta kestävästä, mattapintaisesta ja kierrätetystä polypropeenista eli entisessä elämässään kassit ovat toimineet juomapulloina.

Toilettilaukut ja meikkipussukat ovat napakkaa, helppohoitoista shoftshelliä ja ne ovat konepestäviä.

Virkkukoukkusen kotimaisia laukkuja löytyy muhkumpina, pyöreämpinä Sumpsa-mallin olkalaukkuina sekä asiallisemman oloisina, suorakaiteen muotoisina laukkuina. Valikoimistamme löydät myös vetoketjullisia laukkuja ja pussukoita sekä söpöllä nipsusulkimella kiinni napsautettavia kehyslaukkuja ja kehyspussukoita. Kehyslaukut ovat somia, hiukan vanhanaikaisen romanttisia veskoja, mutta toki niissäkin on Virkkukoukkusen pirteää ja ilakoivaa twistiä.

Kuinka paljon aarteita kannat mukanasi? Minkä mallinen ja kokoinen laukku tai pussukka sopii tyyliisi ja tarpeeseesi? Tutustu Virkkukoukkusen Suomessa valmistettuun laukku- ja pussukkavalikoimaan!