Toimitusehdot ja palautusohjeet

Minimitilaus 15 euroa

Toimitus

Suomessa tilauksia toimittavat Matkahuolto, DB Shenker sekä Posti. Voit valita paketin noutopaikaksi Matkahuollon noutopisteen tai Matkahuollon pakettiautomaatin, DB Shenkerin noutopisteen, Postin palvelupisteen tai Smartpost-pakettiautomaatin.

Valittavana on myös kotiinkuljetus – olethan silloin vastaanottamassa pakettia.

Postin kautta tilatut tuotteet lähetämme Pikkupaketteina, mikäli tilaus ei ylitä kirjeen mittoja. Pikkupaketti on kirjeen kokoinen lähetys, joka toimitetaan päiväpostin mukana. Emme toimita tilauksia kirjeinä, koska niissä ei ole seurantatunnusta.

Huom! Postilaatikkoon toimittaa vain Posti – mikäli tilaat kirjeen kokoisen tilauksen ja haluat sen postilaatikkoosi, valitsethan toimitustavaksi Postin, etkä muita kuljetusyhtiöitä.

Tilauksia pakataan arkipäivisin. Varastosta toimitettavat tuotteet lähtevät meiltä yleensä 3–5 arkipäivässä.

Jos jo pakettia noutaessasi huomaat, että tilauksesi on vahingoittunut, älä vastaanota tilausta. Pyydä virkailijaa merkitsemään pakettiin, että paketti on vahingoittunut toimituksessa ja pyydä palauttamaan paketti.

Toimitusmaksut

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan ja mahdollisten lisäpalvelujen mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Matkahuolto Lähellä-paketti 5,95 €.
DB Schenker noutopistepaketti 6,95 €
Postista ja pakettiautomaatista noudettavat paketit 6,95 €.

Matkahuolto Kotijakelu 11,50 €.
Posti Kotipaketti 13,50 €.

Kotiin jaettava toimitetaan siis ilmoitettuun osoitteeseen, joten jonkun on oltava sitä vastaanottamassa. Mikäli vastaanottokomiteaa ei ole, menee paketti noudettavaksi automaattiin (Matkahuolto ja Posti) tai palautuu meille (DB Schenker), jolloin tilaus on tehtävä uudelleen.

Särkyviin tuotteisiin, kuten astioihin, lisätään postimaksun päälle “Käsiteltävä varovasti” -lähetyksen kulu, joka on 3,90 €.

Toimitus ulkomaille tapahtuu Postin kautta. Toimitusmaksut vaihtelevat maittain ja näet ne kassalla. Asiakas maksaa mahdolliset tullit ja verot.

Mikäli asiakas on laittanut toimitusosoitteen/puhelinnumeron/sähköpostin tilausvaiheessa väärin ja tilaus palautuu meille, veloitamme uudelleenlähetyksestä aiheutuvat postikulut.

Asiakkaan peruman tai noutamattoman tilauksen palautuksesta veloitamme palautuksesta aiheutuvat kulut 5,95 €/6,95 € palautustavasta riippuen.

Kun tilaat vähintään 150 eurolla, toimitus kotimaassa on ilmainen.

Tietosuoja

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastiedot kerätään tehokkaan lähetysprosessin takaamiseksi. Asiakas voi luovuttaa tietonsa myös kanta-asiakasrekisteriin, joka mahdollistaa kanta-asiakasalennusten saamisen. Puhelinnumero tarvitaan siksi, että tavarantoimittaja lähettää pakettien lähetystunnukset puhelimitse.

Ohjeet peruutusta, vaihtoa ja palautusta varten

Voit halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Kuluttajana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoituksen voi tehdä osoitteeseen verkko@virkkukoukkunen.net. Ilmoituksessa riittää, kun kerrot, mitä haluat palauttaa, niin osaamme odottaa lähetystä. Ohjeet palautukseen löydät alempaa.

Jos perut tilauksen, veloitamme tuotteen palautuksesta aiheutuvat kulut 5,95 €/6,95 €, jotka vähennetään palautettavasta summasta. Loput rahat palautuvat maksupalveluntarjoajamme eli Visma Pay:n kautta 1–5 pankkipäivässä.

Jos olet maksanut ostoksesi pankki- tai luottokortilla, palautus tehdään heti. Muissa maksutavoissa Visma Pay lähettää sinulle linkin, jonka kautta syötät heille tilinumerosi palautusta varten.

Perumisoikeus koskee vain myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Myös vaihdettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja takaisinlähetystä varten huolellisesti pakattuja. Jos palautettua tuotetta on käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus eli enintään tuotteen täysi hinta palautuskuluineen. Tuotetta tulee sovittaa tuoksuttomana. Voimakas hajusteiden, hien tai savukkeen haju tuotteessa voi johtaa palautuksen hylkäämiseen. Jalkineita saa testata sovituksen yhteydessä vain sisätiloissa.

Jos kauppa perutaan, tuote on palautettava alla ilmoitettuun palautusosoitteeseemme viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palauttajan on tarvittaessa pystyttävä osoittamaan, esimerkiksi palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.

Tuotteen vaihto:

  • Tee verkkokaupassa uusi tilaus, jossa on tilalle haluamasi tuote.
  • Palauta alkuperäinen tuote meille alla olevia palautusohjeita noudattaen.

Hyvitämme alkuperäisen tuotteen hinnan sinulle, kun se on saapunut meille myyntikuntoisena tuotelappuineen päivineen. Kun vaihto tapahtuu näin, palautus on sinulle maksuton.

Jos haluat, voimme postittaa vaihtotuotteen sinulle vasta sitten, kun alkuperäinen on saapunut meille. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse maksaa vaihtotuotteen hintaa erikseen.

  • Palauta tuote haluamaasi reittiä omakustanteisesti – älä käytä asiakaspalautustunnuksiamme.
  • Me maksamme vaihtotuotteen toimituskulut, kun lähetämme sen Sinulle.

Palautus Matkahuollon kautta:

Matkahuollon kautta voit palauttaa aina riippumatta alkuperäisestä toimitustavasta.

Kirjoita paketin päälle asiakaspalautustunnus 9546929 sekä palautusosoitteemme:

Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

Vie paketti Matkahuollon pisteeseen.

Palautus on sinulle tässä vaiheessa maksuton. Jos kyseessä on kaupan peruminen eikä tuotteen vaihtaminen, perimme Matkahuollon kautta tehtävästä asiakaspalautuksesta 5,95 € käsittelymaksun. Se vähennetään summasta, kun palautamme tuotteiden hinnan.

Palautus Postin kautta:

Postin kautta voit palauttaa aina riippumatta alkuperäisestä toimitustavasta.

Kirjoita paketin päälle asiakaspalautustunnus 614047 sekä palautusosoitteemme:

Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

Vie paketti Postin pisteeseen.

Palautus on sinulle tässä vaiheessa maksuton. Jos kyseessä on kaupan peruminen eikä tuotteen vaihtaminen, perimme Postin kautta tehtävästä asiakaspalautuksesta 6,95 € käsittelymaksun. Se vähennetään summasta, kun palautamme tuotteiden hinnan.

Palautus DB Schenkerin kautta:

Huom! DB Shenkerin kautta voit palauttaa vain DB Schenkerin kautta tilaamasi paketit:

Palauta verkkokaupan lähetys lähimpään DB Schenker-noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella millä paketti on noudettu. Tällöin lähettäjällä on oltava toimipiste, johon DB Schenker voi palautuksen toimittaa. Alkuperäisessä paketissa ollut kollitarra kannattaa säilyttää, koska se nopeuttaa palauttamista.

Palautus on sinulle tässä vaiheessa maksuton. Jos kyseessä on kaupan peruminen eikä tuotteen vaihtaminen, perimme DB Schenkerin kautta tehtävästä asiakaspalautuksesta 6,95 € käsittelymaksun. Se vähennetään summasta, kun palautamme tuotteiden hinnan.

Miksi palautuksesta peritään maksu?

Asiakaspalautuksen käsittelymaksu kattaa meille palautuvan tuotteen toimituskulut. Emme siis tee voittoa käsittelymaksuilla. Ota meihin yhteyttä, mikäli tuotteen koko tai väri mietityttää – autamme sinua mielellämme. Mitä vähemmän hutilähetyksiä maailmalla seikkailee, sen parempi se on maapallolle.

Viallinen tai väärä tuote

Jos havaitset tuotteen vialliseksi tai olet saanut väärän tuotteen, ota heti yhteyttä meihin. Virhetapauksessa palautamme ostoksesi hinnan sinulle ja väärän tuotteen palautus on maksuton.

Mikäli tilauksesi vioittuu kuljetuksen aikana, ota meihin yhteyttä, niin teemme kuljetusfirmalle ilmoituksen. Tee ilmoitus viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa.

Jos tilaustasi ei kuulu, tarkistathan ensimmäiseksi seurantatunnuksen avulla, missä paketti matkailee.

Mikäli tilauksesi katoaa, ota meihin yhteyttä.

Määrämittaan leikatuilla kankailla tai hygieniatuotteilla on vaihto- tai palautusoikeus vain siinä tapauksessa, että tuote on virheellinen.

Paketti jää noutamatta noutopisteestä

Jos unohdat noutaa lähetyksen ja se palautuu meille, lähetämme sen tietenkin halutessasi sinulle uudestaan. Tällöin sinun tulee maksaa uudelleen toimituskulut. Mikäli et halua tilaustasi, hyvitämme sinulle tilauksen arvon, mutta pidätämme summasta toimituskulujen verran.

Tilaaminen puhelimitse

Voit tilata meiltä myös puhelimitse numerosta 050 381 0494. Tarvitset myös puhelintilausta varten toimivan sähköpostiosoitteen.

Puhelimitse tehdyn tilauksen toimittaminen kestää hieman pidempään kuin verkkokaupan kautta tehty tilaus, sillä puhelimitse tehdyt tilaukset maksetaan aina ennakkoon ja suorituksen on oltava tilillämme ennen kuin lähetämme tuotteen. Lisäksi tilaukselle tehdään manuaalisesti sekä lasku että pakettikortti ja tämän vuoksi puhelintilauksiin lisätään laskutuslisä (5 €). Laskun tiedot lähetetään sinulle sähköpostilla laskutusjärjestelmämme (Netvisor) kautta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

puh. 050 381 0494

verkko@virkkukoukkunen.net

Palautusosoitteemme:
Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

Katso myös maksutavat.