Toimitusehdot ja palautusohjeet

Minimitilaus 15 euroa

Toimitus

Toimitamme tuotteet kotimaahan Postin tai Matkahuollon kautta.

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavat tuotteet lähtevät meiltä yleensä 3-5 arkipäivässä. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Voit valita paketillesi kotiinkuljetuksen (olethan silloin vastaanottamassa pakettia), tilata tuotteet noudettavaksi Postista, pakettiautomaatista tai Matkahuollon asemalta, asiamiespisteestä tai myymäläpakettipisteestä ympäri Suomen.

Postin kautta tilatut tuotteet laitetaan tulemaan Pikkupaketteina, mikäli tilaus ei ylitä kirjeen mittoja. Pikkupaketti on kirjeen kokoinen lähetys, joka toimitetaan päiväpostin mukana.

Emme toimita tilauksia toistaiseksi kirjeinä, sillä seurantatunnuksen puuttuessa kirjeen kulkua ei voi todentaa.

 

Mikäli tilauksesi vioittuu kuljetuksen aikana, ota meihin yhteyttä, niin teemme kuljetusfirmalle ilmoituksen. Tee ilmoitus viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa.

Mikäli tilaustasi ei kuulu, tarkistathan ensin seurantatunnusten avulla, missä paketti matkailee. Mikäli tilauksesi katoaa, ota meihin yhteyttä.

 

Toimitusmaksut

Postista ja pakettiautomaatista noudettavat paketit sekä Matkahuollon Lähellä-paketti 6,95 €.

Postin Kotipaketti 13,50 €. Kotipaketti toimitetaan siis kotiin, jolloin siellä on jonkun oltava sitä vastaanottamassa 🙂 Mikäli vastaanottokomiteaa ei ole, menee paketti Postiin noudettavaksi.

Varovasti-paketti särkyville tuotteille lisämaksu Postin kautta 3,10 €  ja Matkahuollon kautta 6,20 €.

 

Asiakas maksaa mahdolliset tullit ja verot.

Peruuntuneen tai noutamattoman tilauksen palautuksesta veloitamme palautuksesta aiheutuvat kulut 6,95 €.

Mikäli asiakas on laittanut toimitusosoitteen/puhelinnumeron/sähköpostin tilausvaiheessa väärin ja tilaus palautuu meille takaisin, perimme uudelleenlähetyksestä aiheutuvat postikulut.

Kun tilaat vähintään 150 eurolla, on toimitus ilmainen.

 

Tietosuoja

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastiedot kerätään tehokkaan lähetysprosessin takaamiseksi. Asiakas voi luovuttaa tietonsa myös kanta-asiakasrekisteriin, joka mahdollistaa kanta-asiakasalennusten saamisen. Puhelinnumero tarvitaan siksi, että Posti laittaa pakettien lähetystunnukset puhelimitse.

 

Ohjeet peruutusta, vaihtoa ja palautusta varten

Voit halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Kuluttajana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavara vastaanottamisesta. Ilmoituksen voi tehdä osoitteeseen verkko@virkkukoukkunen.net

Peruuntuneen tilauksen palautuksesta veloitamme palautuksesta aiheutuvat kulut 6,95 €, jotka pidätetään palautettavasta summasta.

Peruutusoikeus koskee vain myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Vastaavasti palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajalta pidätetään palautuksesta aiheutuvat kustannukset palauttavasta summasta.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti. Ilmoitamme palautuksesta maksupalveluntarjoajallemme Bamboralle, jonka jälkeen rahat palautettaan sinulle maksutavasta riippuen 1 – 5 pankkipäivässä. Mikäli palautus koskee korttimaksua tai luottolaskua, palautus tehdään heti. Muissa maksutavoissa sinulle lähetetään linkki palautusta varten.

Tuotteen vaihto:

  • Tee uusi tilaus haluamastasi tuotteesta verkkokaupassa
  • Palauta meille alkuperäinen tuote palautusohjeita noudattaen. Hyvitämme palautettavan tuotteen hinnan sinulle, kun se on saapunut meille myyntikuntoisena tuotelappuineen päivineen.
  • Kun vaihto tapahtuu näin, että teet uuden tilauksen verkkokaupasta, palautus on sinulle maksuton, kun käytät asiakaspalautustunnusta/aktivointikoodia

 

  • Mikäli haluat, että postitamme sinulle vaihtotuotteen vasta alkuperäisen saavuttua meille, jolloin uutta tuotetta ei tarvitse maksaa erikseen, otathan meihin yhteyttä. Tällaisessa tapauksessa sinun on maksettava palautuksesta aiheutuvat kulut lähettämisen yhteydessä ja me huolehdimme palautuslähetyksen maksuista.

Palautus Postin kautta:

  • Kirjoita paketin päälle asiakaspalautustunnus 614047 sekä toimitusosoitteemme ja vie paketti Postin pisteeseen.

Palautus on sinulle tässä vaiheessa maksuton. Peruuntuneen kaupan yhteydessä perimme Postin kautta tehtävästä asiakaspalautuksesta 6,95 € käsittelymaksun, joka pidätetään tuotteista palautettavasta summasta.

Palautus Matkahuollon kautta:

  • Ilmoita meille, että haluat palauttaa lähetyksesi Matkahuollon kautta
  • Lähetämme sinulle aktivointikoodin. Kirjoita koodi paketin päälle.
  • Vie paketti Matkahuollon pisteeseen, siellä tulostetaan pakettiin osoitekortti aktivointikoodin perusteella

Palautus on sinulle tässä vaiheessa maksuton. Peruuntuneen kaupan yhteydessä perimme Matkahuollon kautta tehtävästä asiakaspalautuksesta 6,95 € käsittelymaksun, joka pidätetään tuotteista palautettavasta summasta.

Miksi palautuksesta peritään maksu?

Palautuksen käsittelykulu kattaa meille palautuksen kulut, eli emme tee voittoa palautusmaksulla. Ota meihin yhteyttä, mikäli tuotteen koko tai väri mietityttää – autamme sinua mielellämme. Mitä vähemmän hutilähetyksiä maailmalla seikkailee, sen parempi se on meijän maapallolle.

Virheellinen tai väärä tuote

Jos havaitset tuotteen virheelliseksi tai olet saanut väärän tuotteen, ota heti yhteyttä meihin. Virhetapauksessa hyvitämme virheellisen tuotteen hinnan ja palautus on maksuton.

Mikäli tilauksesi vioittuu kuljetuksen aikana, ota meihin yhteyttä, niin teemme kuljetusfirmalle ilmoituksen. Tee ilmoitus viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa.

Mikäli tilaustasi ei kuulu, tarkistathan ensin seurantatunnusten avulla, missä paketti matkailee. Mikäli tilauksesi katoaa, ota meihin yhteyttä.

Määrämittaan leikatuilla kankailla eikä hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta kuin siinä tapauksessa, että tuote on virheellinen.

Paketti jää noutamatta Postista/Matkahuollosta

Jos unohdat noutaa lähetyksen ja se palautuu meille, lähetämme sen tietenkin halutessasi sinulle uudestaan. Tällöin sinun tulee maksaa uudelleen toimituskulut.

Mikäli et halua tilaustasi, hyvitämme sinulle tilauksen arvon, mutta pidätämme summasta käsittelymaksun 6,95 €.

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

puh. 050 381 0494

verkko@virkkukoukkunen.net

Palautusosoitteemme:
Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

 

Katso myös maksutavat.