Toimitusehdot

Minimitilaus 15 euroa

Toimitus

Toimitamme tuotteet kotimaahan Postin tai Matkahuollon kautta.

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavat tuotteet lähtevät meiltä yleensä 3-5 arkipäivässä. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Voit valita paketillesi kotiinkuljetuksen, tilata tuotteet noudettavaksi Postista, pakettiautomaatista tai Matkahuollon asemalta, asiamiespisteestä tai myymäläpakettipisteestä ympäri Suomen . Mikäli tilaus ei ylitä kirjeen mittoja, laitamme sen sinulle Postin kautta Pikkupakettina, joka toimitetaan päiväpostin mukana. Emme toimita tilauksia toistaiseksi kirjeinä, sillä seurantatunnuksen puuttuessa kirjeen kulkua ei voi todentaa.

Virkkukoukkunen ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Mikäli tilauksesi katoaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kuljetusfirmalle ilmoituksen.

 

Toimitusmaksut

Postista ja pakettiautomaatista noudettavat paketit sekä Matkahuollon Lähellä-paketti 6,95 €.

Varovasti-paketti särkyville tuotteille Postin kautta 13,90€ (sisältää lisämaksun 6,95 €) ja Matkahuollon kautta 16,95 € (sisältää lisämaksun 10 €).

NYT MYÖS KOTIIN KULJETUS NORMAALIN POSTIMAKSUN HINNALLA! 🙂

Asiakas maksaa mahdolliset tullit ja verot.

Kun tilaat vähintään 150 eurolla, on toimitus ilmainen.

 

Tietosuoja

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastiedot kerätään tehokkaan lähetysprosessin takaamiseksi. Asiakas voi luovuttaa tietonsa myös kanta-asiakasrekisteriin, joka mahdollistaa kanta-asiakasalennusten saamisen. Puhelinnumero tarvitaan siksi, että Posti laittaa pakettien lähetystunnukset puhelimitse.

 

Ohjeet peruutusta ja palautusta varten

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavara vastaanottamisesta.

Ennen peruuttamista tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Osoite on verkko@virkkukoukkunen.net

Peruutusoikeus koskee vain myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

 

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta kuin siinä tapauksessa, että tuote on virheellinen.

 

Palautusosoitteemme:
Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

Matkahuollon kautta palauttaessasi käytä LÄHELLÄ pakettia. Silloin saamme sen meidän lähimpään Matkahuollon pisteeseen lähikauppaan. Muuten se matkaa kilometrien päähän toiseen kaupunginosaan 🙂

Tuotteet tarkistetaan yksitellen ennen toimittamista. Jos kuitenkin havaitset tuotteen virheelliseksi, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Virhetapauksessa hyvitämme virheellisen tuotteen hinnan.

 

 

Katso myös maksutavat.