Imatralaisen Virkkukoukkusen tarina

Virkkukoukkusen primusmoottori Tiina Kärkäs-Sund tipahti lapsuudessaan 70-luvun huikeaan väri- ja kuosipataan. Luoville ammattihaaveille suunnan viitoitti Käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, jossa etenkin erikoistekniikat ruokkivat mielikuvitusta ja omalle ilmaisulle löytyi punainen lanka.

70-lukulainen Koukkusmuodin esiaste

Valmistuttuaan hän käynnisti Virkkukoukkusen värikkään brändin vuonna 1993. Ensimmäinen pikkuruinen puoti sai tilansa Tiinan lapsuudenkodin eteisestä. Käsinpiirtämiensä moninaisten tekstiilien lisäksi valikoimaan alkutaipaleella kuului myös kirjovirkatut pipot ja niistä juontaakin juurensa koukuttavan virkeän Virkkukoukkusen mieliinpainuva nimi.  Tavoitteena niin silloin kuin nykyäänkin on tarjota asiakkaille arkeen käytännöllistä ja piristävää kultareunaa kotiin, päällepantavaksi ja viemisiksi kepeällä karjalaisella asenteella ja persoonallisella tunnistettavalla otteella. Syksyllä 2018 lanseerattu ensimmäinen Tiinan suunnittelemista Virkkukoukkusen trikookankaista Suomessa valmistettu vaatemallisto on saanut lentävän lähdön ja jatkoa seuraa.

Suunnittelu ja piirrosvaiheessa
Valmis trikookangas
virkkukoukkusen lämmin a-linjainen collegemekko Porukalla -kuosilla
Valmis vaate

Virkkukoukkusen putiikki, suunnittelutilat, sekä verkkokauppa ovat muutaman pompun kautta asettuneet Imatran ytimeen Koskenpartaan kävelykadulle kolmeen kerrokseen. Inspiroivissa tiloissa ahertaa energinen Koukkusen posse Tiina, Iri, Mari, Satu ja Mirka. Virkkukoukkusen lifestyle-putiikki tarjoaa oman merkin lisäksi myös laajan valikoiman muita laadukkaita ihanuuksia ympäri maapalloa. Tutustu muihin Virkkukoukkusessa myytäviin brändeihin täältä.

Nähdään kaupalla ja verkossa! T. Tiina

Kotimainen ihanan hulmuava 3/4-hihainen Virkkukoukkusen trikooneuloksinen Toive-Hulmu mekko. Kuosina hauska Kunnon porukalla, jossa seikkailee reippaan kokoisia Koukkushahmoja monivärisinä.