Usein kysyttyä

JOULU TULLA JOLKOTTAA ❤️

Jotta myö ehitään lähettää siulle ajoissa, tilaathan ajoissa 🙂

Tässä tärkeät päivämäärät, milloin on viimeistään tilattava, niin myö ehitään paketoida ja toimittaa kuljetettavaksi:

6.12. tiistai: muu Eurooppa
12.12. maanantai: Pohjoismaat
14.12 keskiviikko: Baltia

16.12 torstai: Postilaatikkoon/-luukkuun toimitettavat kirjekokoiset (Matkahuollon Luukkujakelu sekä Postin Pikkupaketti)

19.12 maanatai: Kotiin toimitettavat paketit (Matkahuollon Kotijakelu ja Postin Kotipaketti)

20.12 tiistai: Normaalit paketit (Matkahuollon Lähellä-paketti sekä Postin Postipaketti)

Heissan!

Jos siulla tulee kysyttävää, eikä vastauksia löydy näistä vinkeistä, soita meille! 🙂

Puhelinnumero on 050 381 0494.

Ihan tämän sivun alalaidassa on ohjevideot tilauksen tekemisestä ja maksamisesta, se on tosi informatiivinen ja hyödyllinen, jos netistä tilaaminen ei oo niin tuttua.

Mikä on Virkkukoukkunen?

Virkkukoukkunen on vuonna 1993 perustettu ihanien tavaroiden kauppa. Omistaja on graafinen suunnittelija Tiina Kärkäs-Sund, hänen kynästään ovat lähtöisin kaikki design Virkkukoukkusen kuosit ja värimaailma.

Virkkukoukkusen oman designin lisäksi kaupassa on myynnissä paljon muutakin erikoista ja ihanaa – asioita, jotka tuovat kultareunuksen arkeen.

Muun muassa hollantilaiset Pip Studio ja Lilio, tanskalaiset Greengate ja Glerups, Ranskalaiset Mas du Roseau ja Le Pere Pelletier (huushollauksen apuvälineitä ja hygieniatuotteita).

Missä design Virkkukoukkusen tuotanto tehdään?

Pyrimme teettämään mahdollisimman paljon mahdollisimman lähellä ja pitämään kotimaisuusasteen korkealla. Esimerkiksi design Virkkukoukkusen vaatteet, laukut, pussukat ja kukkarot on leikattu ja ommeltu Kiteellä. Laukkujen, kukkaroiden ja pussukoiden kankaat painetaan Suomessa, Aittoossa. Vaatteiden ihanat kankaat painetaan Latviassa. Tiskirätit, keittiöpyyhkeet ja tyynyliinat painetaan ja ommellaan myös Aitossa. Kahvit on valmistettu Suomessa Tampereella ja teet tulevat Demmersin Teehauselta Helsingistä.

Teettekö tilaustöitä?

Liikelahjat ja kuvitustyöt onnistuu, niist myö tykätää oikei paljo! Ota meihin yhteyttä myynti(at)virkkukoukkunen.net. Tilaustöinä ollaan tehty mm. kutsukortteja, tapahtumakarttoja, flaijereita, nettisivujen kuvituksia, talouspapereita, tapahtumailme- ja tuotesuunnittelua, yrityksille työpaitoja ym. ym. Yksittäiskappaleita emme siis tee tilaustöinä (esim. yksi tyynyliina tai yksi pyyhe), mutta yksityishenkilöillekin oikein mielellämme, mikäli kyse on isommasta määrästä.

Mistä hauskat lausahdukset tulee?

Tekstit on päähän pälähtäneitä sekä kavereiden ja tuttujen lausahduksia. Tiina kerää hauskoja keskusteluita muistikirjoihin ja niistä valitaan inspiroivia tekstejä tuotteisiin.

Etsitkö kokotaulukkoa?

Tästä linkistä löydät vaatteiden mittataulukot.

Joudun palauttamaan alennuksella ostamani väärän kokoisen tuotteen ja haluan ostaa toisen tilalle. Jos alekampanja on jo päättynyt, saako uuden oikean koon myös tarjoushintaan?

Saat. Ota tälläisissa tapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme verkko@virkkukoukkunen.net, niin hoidetaan homma! 🙂 Huomioithan, että näin voidaan tehdä, kun tarvitset samasta tuotteesta eri koon. Jos siis haluatkin tilaamisen jälkeen vaihtaa tuotteen toiseen, pitää tehdä uusi tilaus ja maksaa verkkokaupassa sillä hetkellä voimassa oleva hinta.

Mitä tapahtuu pakettitarjouksen alennukselle, jos palautan osan tuotteista?

Jos ostit useita tuotteita pakettitarjouksena, esim. osta mekko ja saat toisen puoleen hintaan, ja päätät palauttaa toisen mekoista, menetät alennuksen suoman edun ja maksat pitämästäsi mekosta täyden hinnan.

Saanko pitää kaupanpäälliset, jos palautan tuotteet?

Jos tilaukseen kuuluu kylkiäisiä ja palautat tuotteet, myös ne kaupanpääliset palautetaan, koska kauppa peruuntui. Tai toki ne saa halutessaan lunastaa! 🙂 Mikäli kaupanpäällisiä ei palauteta tuotteiden mukana, vähennetään niiden hinta alkuperäisen tilauksen summasta.

Lähetättekö tuotteita ulkomaille? Do you ship abroad?

Verkkokaupasta voi valita lähetyksen Euroopan maihin! Ulkomaille lähetettäessä toimitusmaksu on maakohtainen ja selviää ostoskorissa. Mikäli haluat tilata Euroopan ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä sähköpostitse verkko(at)virkkukoukkunen.net

We ship to Europe! Shipping costs depend on the country of delivery and you’ll see the exact price in the shopping cart page. If you want to order outside Europe, please contact us by e-mail verkko(at)virkkukoukkunen.net

Voiko tilata lahjaksi?

Kyllä! Kun syötät omat tietosi tilatessa, vieressä on kysymys Toimitus eri osoitteeseen? Siihen kun laittaa ruksin, pääse syöttämään vastaanottajan tiedot ja myös sähköpositiosoitteen, jotta ilmoitus paketin saapumisesta menee suoraan hänelle. Mukaan ei laiteta mitään, missä olisi hintatietoja.

Voinko saada tilaukseni lahjapakettiin?

Voit! Olemme tehneet valmiita lahjaedotuksia, jotka saa paketoituna, tai voit ostaa lahjapaketoinnin mille tahansa tilaukselle 🙂 Tästä linkistä pääset katsomaan vaihtoehtoja.

Voiko tilata laskulla?

Kyllä! Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla, Jousto-laskulla tai osamaksulla. Kaikki eri vaihtoehdot tulee valittavaksi, kun olet verkkokaupan kassalla.

Onko Virkkukoukkusia muualla kuin Imatralla?

Ei, mutta Imatran kaupan lisäksi verkkokauppa on avoinna 24/7!

Onks tääl vähä ihanaa olla töissä?

ON!

Ohjeita verkkokaupan käyttöön

Verkkokaupan suodattimet

Tilaaminen verkkokaupasta