Usein kysyttyä

Mistä nää tavarat tulee?
Myö pyritään hankkimaan kaikki mahollisimman läheltä ja tekemään paljon ite. Esimerkiksi meijän suunnittelemat vaatteet, laukut, pussukat ja kukkarot on ommeltu Kiteellä. Suurin osa tiskiräteistä ja keittiöpyyhkeistä on painettu Suomessa ja osa Ruotsissa. Laukkujen, kukkaroiden ja pussukoiden kankaat printataan Suomessa, Aitoossa. Vaatteiden kankaat tulevat meille Liettuasta. Kahvit on valmistettu Suomessa Tampereella ja teet tulevat Demmersin Teehauselta Helsingistä.

Teettekö tilaustöitä?
Liikelahjat ja kuvitustyöt onnistuu, niist myö tykätää oikei paljo! Ota meihin yhteyttä myynti(at)virkkukoukkunen.net. Tilaustöinä ollaan tehty mm. kutsukortteja, tapahtumakarttoja, flaijereita, nettisivujen kuvituksia, talouspapereita, tapahtumailme- ja tuotesuunnittelua, yrityksille työpaitoja ym. ym. Yksittäiskappaleita emme siis tee tilaustöinä (esim. yksi tyynyliina tai yksi pyyhe), mutta yksityishenkilöillekkin oikein mielellämme, kun kyse on isommasta määrästä 🙂

Mistä nää tekstit tulee?
Tekstit on päähän pälähtäneitä sekä kavereiden ja tuttujen lausahduksia. Tiina kerää hauskoja keskusteluita muistikirjoihin, ja niist sit valkataan inspiroivia tekstejä tuotteisiin.

Onko Virkkukoukkusia muualla kuin Imatralla?
Ei. Imatran kaupan lisäksi meijän tuotteet on tietenkii kaikkien saatavilla verkkokaupasta 🙂

Ootteko tulossa messuille?
Ei 🙂 Meijän jälleenmyyjä, Tyyki, kiertää ympäri Suomea messuilemassa. Tyykillä on laaaaaaaja valikoima meijän tekemiä tuotteita myynnissä. Messuamisista voi tiedustella Tyykistä Maijalta www.tyyki.com.

Lähetättekö tuotteita ulkomaille? Do you ship abroad?
Kyllä. Mutta suoraan sellaista vaihtoehtoa ei oo meijän verkkokaupassa, joten kun tilaat ulkomaille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse verkko@virkkukoukkunen.net

Yes. This our web shop lacks this option at the moment, so contact us by e-mail verkko@virkkukoukkunen.net

Onks tääl vähä ihanaa olla töissä?
ON! 🙂