Usein kysyttyä

Teettekö tilaustöitä?
Liikelahjat ja kuvitustyöt onnistuu, niist myö tykätää oikei paljo! Ota meihin yhteyttä myynti(at)virkkukoukkunen.net. Tilaustöinä ollaan tehty mm. kutsukortteja, tapahtumakarttoja, flaijereita, nettisivujen kuvituksia, talouspapereita, tapahtumailme- ja tuotesuunnittelua, yrityksille työpaitoja ym. ym. Yksittäiskappaleita emme siis tee tilaustöinä (esim. yksi tyynyliina tai yksi pyyhe), mutta yksityishenkilöillekkin oikein mielellämme, kun kyse on isommasta määrästä 🙂

Teetteks työ ite vai teetätteks työ?
Myö pyritään hankkimaan kaikki mahollisimman läheltä ja tekemään paljon ite. Esimerkiksi meijän suunnittelemat vaatteet, kukkarot ja laukut on ommeltu Kiteellä. Suurin osa tiskiräteistä ja keittiöpyyhkeistä on painettu Suomessa ja osa Ruotsissa.

Mistä nää tekstit tulee?
Tekstit on päähän pälähtäneitä sekä kavereiden ja tuttujen lausahduksia. Tiina kerää hauskoja keskusteluita muistikirjoihin, ja niist sit valkataan inspiroivia tekstejä tuotteisiin.

Onko Virkkukoukkusia muualla kuin Imatralla?
Ei. Imatran kaupan lisäksi meijän tuotteet on tietenkii kaikkien saatavilla verkkokaupasta 🙂

Ootteko tulossa messuille?
Ei 🙂 Meijän jälleenmyyjä, Tyyki, kiertää ympäri Suomea messuilemassa. Tyykillä on laaaaaaaja valikoima meijän tekemiä tuotteita myynnissä. Messuamisista voi tiedustella Tyykistä Maijalta www.tyyki.com.

Lähetättekö tuotteita ulkomaille? Do you ship abroad?
Kyllä. Mutta suoraan sellaista vaihtoehtoa ei oo meijän Verkkokoukkusessa, joten kun tilaat ulkomaille, täytä kaikki tiedot normaalisti, mutta älä maksa tilausta heti, vaan jätä se avoimeksi. Mainitse lisätiedoissa, että haluat tuotteen ulkomaille (täytä myös kaikki osoitetiedot). Myö laitetaan siulle sitten sähköpostiin lasku erikseen, koska postimaksut ovat erisuuruiset kuin kotimaan liikenteessä. Kun suoritus näkyy meillä, myö laitetaan pakettia postiin 🙂

Instructions how you can make an order abroad from our webshop:

What you need to do, is to make the order and fill in all your information (name, address etc.) , but don’t pay it right away, just leave the payment open.

We will then send you an invoice via email because the costs for delivery are naturally more expensive than inside Finland. When we get the payment, we will send you your products.

Ohjeet peruutusta ja palautusta varten:

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavara vastaanottamisesta.

Ennen peruuttamista tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Osoite on verkko@virkkukoukkunen.net

Peruutusoikeus koskee vain myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Laita meille sähköpostilla IBAN-tilinumerosi sekä BIC-koodi palautusta varten. Sähköpostilla siksi, ettei näppäilyvirheitä pääse sattumaan.

 

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta kuin siinä tapauksessa, että tuote on virheellinen.

 

Palautusosoitteemme:
Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

Tuotteet tarkistetaan yksitellen ennen toimittamista. Jos kuitenkin havaitset tuotteen virheelliseksi, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Virhetapauksessa hyvitämme virheellisen tuotteen hinnan.

Onks tääl vähä ihanaa olla töissä?
ON! 🙂