Usein kysyttyä

 

Heissan!

Jos siulla tulee kysyttävää, eikä vastauksia löydy alla olevista vinkeistä, soita meille! 🙂

Puhelinnumero on 050 381 0494.

Ihan tämän sivun alalaidassa on ohjevideot tilauksen tekemisestä ja maksamisesta, se on tosi informatiivinen ja hyödyllinen, jos netistä tilaaminen ei oo niin tuttua.

 

Mikä on Virkkukoukkunen?

Virkkukoukkunen on vuonna 1993 perustettu ihanien tavaroiden kauppa. Omistaja on graafinen suunnittelija Tiina Kärkäs-Sund, hänen kynästään ovat lähtöisin kaikki design Virkkukoukkusen kuosit ja värimaailma.

Virkkukoukkusen oman designin lisäksi kaupassa on myynnissä paljon muutakin erikoista ja ihanaa – asioita, jotka tuovat kultareunuksen arkeen.

Muun muassa hollantilaiset Pip Studio ja Lilio, tanskalaiset Greengate ja Glerups, Ranskalaiset Mas du Roseau ja Le Pere Pelletier (huushollauksen apuvälineitä ja hygieniatuotteita).

Missä design Virkkukoukkusen tuotanto tehdään?

Pyrimme teettämään mahdollisimman paljon mahdollisimman lähellä ja pitämään kotimaisuusasteen korkealla. Esimerkiksi design Virkkukoukkusen vaatteet, laukut, pussukat ja kukkarot on leikattu ja ommeltu Kiteellä. Laukkujen, kukkaroiden ja pussukoiden kankaat painetaan Suomessa, Aittoossa. Vaatteiden ihanat kankaat painetaan Latviassa. Tiskirätit, keittiöpyyhkeet ja tyynyliinat painetaan ja ommellaan myös Aitossa. Kahvit on valmistettu Suomessa Tampereella ja teet tulevat Demmersin Teehauselta Helsingistä.

Teettekö tilaustöitä?

Liikelahjat ja kuvitustyöt onnistuu, niist myö tykätää oikei paljo! Ota meihin yhteyttä myynti(at)virkkukoukkunen.net. Tilaustöinä ollaan tehty mm. kutsukortteja, tapahtumakarttoja, flaijereita, nettisivujen kuvituksia, talouspapereita, tapahtumailme- ja tuotesuunnittelua, yrityksille työpaitoja ym. ym. Yksittäiskappaleita emme siis tee tilaustöinä (esim. yksi tyynyliina tai yksi pyyhe), mutta yksityishenkilöillekin oikein mielellämme, mikäli kyse on isommasta määrästä.

Mistä hauskat lausahdukset tulee?

Tekstit on päähän pälähtäneitä sekä kavereiden ja tuttujen lausahduksia. Tiina kerää hauskoja keskusteluita muistikirjoihin ja niistä valitaan inspiroivia tekstejä tuotteisiin.

Onko Virkkukoukkusia muualla kuin Imatralla?

Ei, mutta Imatran kaupan lisäksi verkkokauppa on avoinna 24/7!

Voiko tilata laskulla?

Kyllä! Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla sekä Jousto-laskulla tai osamaksulla. Kaikki eri vaihtoehdot tulee valittavaksi, kun olet verkkokaupan kassalla.

Voiko tilata lahjaksi?

Kyllä! Kun syötät omat tietosi tilatessa, vieressä on kysymys Toimitus eri osoitteeseen? Siihen kun laittaa ruksin, pääse syöttämään vastaanottajan tiedot ja myös sähköpositiosoitteen, jotta ilmoitus paketin saapumisesta menee suoraan hänelle. Mukaan ei laiteta mitään lähetettä, jossa olisi hintatietoja.

Lähetättekö tuotteita ulkomaille? Do you ship abroad?

Kyllä. Tällä hetkellä verkkokaupasta voi valita lähetyksen Euroopan maihin, mutta mikäli haluat tilata Euroopan ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä sähköpostitse verkko(at)virkkukoukkunen.net

Yes. At the moment there is an option to order to Europe, but if you want to order outside Europe, please contact us by e-mail verkko(at)virkkukoukkunen.net

Onks tääl vähä ihanaa olla töissä?

ON!

 

Ohjeita verkkokaupan käyttöön

Verkkokaupan suodattimet

Tilaaminen verkkokaupasta