Usein kysyttyä

Teettekö tilaustöitä?
Liikelahjat ja kuvitustyöt onnistuu, niist myö tykätää oikei paljo! Ota meihin yhteyttä myynti(at)virkkukoukkunen.net. Tilaustöinä ollaan tehty mm. kutsukortteja, tapahtumakarttoja, flaijereita, nettisivujen kuvituksia, talouspapereita, tapahtumailme- ja tuotesuunnittelua, yrityksille työpaitoja ym. ym.

Teetteks työ ite vai teetätteks työ?
Myö pyritään hankkimaan kaikki mahollisimman läheltä ja tekemään paljon ite. Esimerkiksi meijän suunnittelemat vaatteet, kukkarot ja laukut on ommeltu Kiteellä. Suurin osa tiskiräteistä ja keittiöpyyhkeistä on painettu Suomessa ja osa Ruotsissa.

Mistä nää tekstit tulee?
Tekstit on päähän pälähtäneitä sekä kavereiden ja tuttujen lausahduksia. Tiina kerää hauskoja keskusteluita muistikirjoihin, ja niist sit valkataan inspiroivia tekstejä tuotteisiin.

Onko Virkkukoukkusia muualla kuin Imatralla?
Ei. Imatran kaupan lisäksi meijän tuotteet on tietenkii kaikkien saatavilla verkkokaupasta 🙂

Ootteko tulossa messuille?
Ei 🙂 Meijän jälleenmyyjä, Tyyki, kiertää ympäri Suomea messuilemassa. Tyykillä on laaaaaaaja valikoima meijän tekemiä tuotteita myynnissä. Messuamisista voi tiedustella Tyykistä Maijalta www.tyyki.com.

Lähetättekö tuotteita ulkomaille? Do you ship abroad?
Kyllä. Mutta suoraan sellaista vaihtoehtoa ei oo meijän Verkkokoukkusessa, joten kun tilaat ulkomaille, täytä kaikki tiedot normaalisti, mutta älä maksa tilausta heti, vaan jätä se avoimeksi. Mainitse lisätiedoissa, että haluat tuotteen ulkomaille (täytä myös kaikki osoitetiedot). Myö laitetaan siulle sitten sähköpostiin lasku erikseen, koska postimaksut ovat erisuuruiset kuin kotimaan liikenteessä. Kun suoritus näkyy meillä, myö laitetaan pakettia postiin 🙂

Instructions how you can make an order abroad from our webshop:

What you need to do, is to make the order and fill in all your information (name, address etc.) , but don’t pay it right away, just leave the payment open.

We will then send you an invoice via email because the costs for delivery are naturally more expensive than inside Finland. When we get the payment, we will send you your products.

Onks tääl vähä ihanaa olla töissä?
ON! 🙂