Virkkukoukkusen lukujärjestys on vapaasti tulostettavissa. Lataa pdf ja tulosta iloiset lukujärjestykset ilmaiseksi

Koulun alku

Aloita koulu hauskimmalla mahdollisella tavalla Virkkukoukkusen kanssa

Koulun alku on aina ihanan jännittävä tapahtuma, ja kesän temmeltämisen jälkeen paluu arkeen alkaa tuntua usein aika mukavaltakin ajatukselta. Sään viilentyessä ja iltojen pimentyessä arjen rutiinit alkavat taas nostaa päätään houkuttavalla tavalla.

Syksy tuntuu meille virkkukoukkuslaisille aina erityisen inspiroivalta ajalta. Kukkapenkit loimottavat upeissa väreissä koko kesän aurinkoa tankattuaan. Vihreä vehreys on täyteläisimmillään. Kypsyvät omenat tuoksuvat ja puiden lehdille kohta hiipimään alkava värikirjo, joka ihastuttaa joka ikinen vuosi. Kesälomalla energiat ovat vielä akussa ja päivien rytmi ruutiineineen saavat rynnistämään kohti tuoreita alkuja. Syyssesonki onkin täynnä uusia oppeja, mahdollisuuksia, ihmisiä sekä tekemistä. Elämään tulee syksyisin myös usein uusia vastuita ja aikatauluja. Jotta kouluarjen hahmottaminen olisi helpompaa ja hauskempaa, teimme iloksesi muutamia täsmäiskuja syksyn aikatauluun ja lisäksi helposti tulostettavia, ilmaisia lukujärjestyksiä, joiden avulla arjen hulinoissa on helpompi pysyä kyydissä.

Virkkukoukkunen vinkkaa – koulun alku koittaa pian

Lukuvuosi 2023–2024 käynnistyy jo ihan kohta – monet peruskoulut jatkuvat viikolla 32 ja koulunkäynnin aloituspäivä on tänä vuonna yleisimmin torstai 10. elokuuta. Useimpien kuntien verkkosivuilta löytyy esiopetuksen, perusopetuksen ja lukioiden, ammatillisten oppilaitosten sekä aikuislukioiden työ- ja loma-ajat.

Ammatilliset oppilaitokset, lukiot ja aikuislukiot saattavat käynnistää lukukautensa peruskoulujen aikataulusta poiketen, ja niiden loma-ajat voivat poiketa peruskouluista. Sama koskee esiopetusta. Tarkasta oman kuntasi omilta verkkosivuilta koulun aloituspäivät vielä täsmennetysti.

Uusi lukuvuosi, uusi lukujärjestys – ja mitä piristävin sellainen

Aherruksen alkaessa haluamme tarjota tänäkin vuonna koululaisille, opiskelijoille, opettajille ja muille elämän ihmettelijöille värikkäämpää arkea lukujärjestyksen muodossa.

Kuvitin tälle syksylle kolme uutta lukkarimallia, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon, tai vaikka useammankin, raamittamaan koulupäiviä. Toivottavasti lukujärjestyksen avulla arki on ainakin hieman hauskempaa, roimasti raamikkaampaa ja vähemmän stressaavaa.

Tutustu toinen toistaan kivempiin ja jokaista arkipäivää piristäviin lukujärjestysvaihtoehtoihin ja lataa mieleisimmät koneellesi tulostusta varten. Osa lukkareista on valmiiksi värillisiä ja osa puolestaan pelkkiä ääriviivoja, jotta voit värittää ne itse oman makusi mukaan. Värittäminen on myös mitä koukuttavimpaa ja rentouttavimpaa puuhastelua arkisen aherruksen ja opiskelun vastapainoksi – kannattaa kokeilla!

Lukujärjestyksen kaveriksi kaikkea ihanaa

Jos kaipaat alkavaan arkeen hieman extramaustetta, väriä ja iloa, löydät Virkkukoukkusen valikoimista myös aivan erityisen kivoja vihkoja, avainnauhoja, persoonallisia pantoja sekä trikoopipoja. Opetusalan ammattilaisille suosittelemme työasuiksi mukavia ja käytännöllisiä trikoisia tunikoita ja mekkoja. Vaatteissa on kunnolliset taskut, joihin mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen – ja ehkä jotain tarpeetontakin. Kivoissa vaatteissa mieli pysyy positiivisen puolella helpommin ja työtkin tuntuvat luistavan sutjakkaammin. Virkkukoukkusen Suomessa tehdyt vaatteet ovat myös arvovalinta, joka liputtaa vahvasti kotimaisen osaamisen ja työn puolesta.

Ihanaa alkavaa arkea ja värikylläistä syyslukukautta!

t. Tiina

Värityskirja Vol. 2 + kortit ja Staedtlerin tuplatussit