Virkkukoukkusen kotimainen kaunis ja lämmin Huppari-takki kauniilla värikkäällä Tilkku-kuosilla, jossa oli erikuvioisia tilkkuja riemukkaana värikimarana sinisellä pohjalla.

Hupparitakki kuin halaus

Hupparitakki kuin halaus

Hupparitakki on käytännöllinen arjen monitoimivaate, jota voit pitää keväästä syksyyn! Virkkukoukkusen toivomuskaivoon heitettiin tammikuussa läjäpäin haaveita, kun kysyimme, millaisen hupparitakin haluaisitte hartioitanne lämmittämään. Nyt on tullut aika taikoa viimeisetkin toiveet todeksi ja paljastaa, millainen riemunkirjava hupparijoukko valikoimaamme täydentää. Toinen satsi hupparitakkeja on nyt myynnissä!

Tyylikäs sininen Pyörre nyt myös Hupparissa!

Myö kysyttiin, työ vastasitte

Palataan hetkeksi takaisin tammikuiseen äänestykseen. Oli riemastuttavaa ja sydäntä lämmittävää, millaisella innolla ja joukolla vastasitte kyselyymme. Vastaajien määrä yllätti meidät täysin! Saimme läjäpäin vastauksia, tarkemmin sanottuna tuhansia. Äänestys oli myös äärimmäisen tasaväkinen ja jännittävä, mutta vastauksiin pohjautuen valitsimme neljä kuosia, jotka lähtivät ensimmäisessä erässä tuotantoon. Nyt sitten päätettiin tehdä loputkin, että mahdollisimman moni saisi lempikuosin päälleen 😊 Huppareissa vilahtelee kissoja, sydämiä, kukkia ja käkkäröitä, eli kaikkea Virkkukoukkusmaisen veikeää. 

Osassa Pyörre huppareita on käytetty mm. Sano Muikku! trikoota viimeistelyyn

Oli ihanaa kuulla ajatuksianne sekä toiveitanne ja huomata, kuinka innolla elätte mukana Virkkukoukkusen värikkäässä ja vilkkaassa menossa. Tämän vuoksi oli aivan erityisen mukavaa päästä myös toteuttamaan toiveitanne, sillä tiesimme, että innostutte näistä yhtä lailla kuin myökii. Haluamme nimittäin tehdä vain sellaisia tuotteita, jotka ihastuttavat ja innostavat oikeasti. Meille on tärkeää, että vaatteet pääsevät kovaan käyttöön – mitä enemmän tuotetta pitää, sitä ihanammaksi se muuttuu! Käyttökertojen myötä tuotteeseen yhdistyy ihana määrä muistoja sekä tunteita ja myös ympäristö kiittää.

Reposet kurkkivat joidenkin Tilkku hupparien hihoista

Kaikki tämä vastaa osaltaan vahvasti Virkkukoukkusen arvoihin ja vastuullisuustekoihin – vastustetaan kertakäyttökulttuuria ja kannustetaan rakastamaan jokaista vaatetta suurella sydämellä ja käyttöasteella. Ympäristöä ajatellen hupparitakeissa on käytetty paljon erilaisia kuoseja mekkotuotannosta vuoriksi huppuihin, hihansuihin ja miehustan viimeistelyyn, sillä haluamme maksimoida materiaalin käyttöasteen. 

Helmien helmi koristaa ainakin muutamaa Mandariinikissat hupparin huppua, hihoja ja alavaraa

Virkkukoukkusen hupparitakki on kuin lämmin halaus!

Teidän toivomanne ihanuudet on valmistettu Savon sydämessä, Kuopiossa. Ja kun puhutaan ihanuuksista, todella tarkoitetaan sitä! Idea tähänkin takkiin nimittäin lähti ajatuksesta, että minkälaiselle vaatteelle oikeasti olisi käyttöä? Haluttiin tehdä monipuolisia ja monikäyttöisiä takkeja, jotka voi vetää päälle lähes joka tilanteeseen ja jokaiseen vuodenaikaan.

Ja sellainen hupparitakista todella tuli! Hupparitakki on lohduttanut lempeästi aikaisina, harmaina ja pimeinä aamuina koiraa ulkoiluttaessa, lämmittänyt mökkeillessä ja suojannut hyttysiltä marjametsikössä. Huppari on päässyt mukaan niin veneretkille kuin kauppareissuillekin – ja kerännyt retkien myötä myös lukuisia ihailevia kommentteja. Tämä takki piristää käyttäjänsä lisäksi todistetusti myös kanssakulkijoita kauniilla sävyillään ja kujeilevilla kuoseillaan.

Halaillaan, kun tavataan!

Hupparitakin nimeksi valikoitui Halaus – nimi tuntui täysin selvältä siinä kohtaa, kun saimme ensimmäisen version hupparitakkia kokeiltavaksi ja päällemme. Takki todella on kuin lämmin ja pehmoinen halaus. Takki on reilun kokoinen, joten sen alle voi pukea myös kerroksia ja siten pidentää takin käyttösesonkia. Hupun ansiosta hupparitakin syleilyyn voi tarvittaessa myös piiloutua. Reiluihin taskuihin saa mahtumaan yllättävän paljon tavaraa tai kädet viimalta suojaan. Hupparitakin sisus on pehmeääkin pehmeämpi – takkia tuskin malttaa riisua päältään. Halaus on toden totta kaikkea, mitä hupparitakilta voi toivoa.

Tässä kuvassa Irillä on päällä koko L-XL. Koot ovat tosi reilut ja mahdollistavat kerrospukeutumisen! Ota pienempi koko, jos haluat istuvamman takin.

Valikoituiko juuri siun suosikkikuosisi tuotantoon tai löytyikö valikoimasta ehkä uusi lempikuvio? Oletko Halausta vailla? Tervetuloa ostoksille! Ja kirsikkana kakun päällä haluamme vielä vinkata, että tuotantoon on päätynyt myös yksi yllätyskuosi, joka ei ollut mukana äänestyksessä. Ollaan sitä mieltä, että elämään mahtuu aina yllätyksiä ja pieniä piristyksiä. Arvaatko, millainen oli Virkkukoukkuslaisten valinta hupparitakin kuosiksi? Vastaus tähän löytyy verkkokauppamme puolelta tai Imatran putiikista.

Halauksia!

T. Virkkukoukkusen tiedotusosasto