Koukkuskärpäsen puraisema Sirpa Hytönen

Te asiakkaat olette meille ilo ja onni! Tällä kertaa vieraskynäilijänä onkin yksi teistä – Virkkukoukkusen pitkäaikainen asiakas, ihana elämänmyönteinen Sirpa Hytönen. Hän käyttää Koukkusen vaatteita niin töissä kuin vapaa-ajallakin ja tietää, mitkä mekot taipuvat tangoon ja käyvät juhlaan, mitkä vaatteet ovat oivallisia töissä ja mitkä mukavat jumpatessa. Hän iloitsee siitä, että vaatteet saavat hänet hyvälle mielelle ja tuottavat iloa myös ympäristöön!

Pidemmittä puheitta, ole hyvä Sirpa, estradi on sinun!

Tässä Sirpalla on päällään ihana Hulmuhelma maximekko

Heippa kaikki ihanaiset Virkkukoukkusen ystävät!

Mie oon lähes 60-kymppinen iloinen, aito imatralainen. Oon täällä syntyny ja kasvanu, mutta tuossa nuoruusvuosina tein lähes 20 vuoden kierroksen pikitien päässä, mutta juuret veti takasin tänne kotikonnuille.

Nyt oon täällä porskutellu kohta 20 vuotta paluumuuttajana, enkä lähe pois ku jalat eellä Karhumäkkee. Mut enne ku sinne mennää, ni täällä otetaa kaikki ilo irti elämästä.

Tässä Sirpalla on yllään Virkkukoukkusen klassikkokuosi Liitu

Mie oon sairaanhoitaja, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, mut työskentelen tällä hetkellä ikä-ihmisten ohjaajana, joka on miule sydämen asia. Elelen Tuulikalliossa mieheni kanssa, ku lapset on jo aikuisia ja omillaan. Miule on tärkeetä terveyden ja perheen lisäksi koti ja sen sisustaminen. Intohimona on, yllätys yllätys, ollu aina vaatteet. Miula on nii sanotusti aina kymmene rautaa tulessa, sillä vapaa-ajan täyttää Aholan Kesäteatterissa näytteleminen, tanhuaminen kahdessa ryhmässä, Martta-toiminta ja lisäksi vedän erilaisia askastelukursseja erilaisille kohderyhmille. Viimeisin valtaus on askarteluryhmien ylläpito somessa. Kotona miula on yksi huone pelkästään askartelulle ja siellä vietän kaiken mahdollisen ajan, joka muulta irtoaa. Teen myös nukkekoteja ja sisustan niitä. Paperiaskartelu on lähellä sydäntä, niin lähellä, että kävin näin vanhalla iällä Jyväskylässä vuoden koulutuksen sen tiimoilta :D.

Koukkusen leggarit on hyvät myös jumpatessa!

Miu elämää on jo yli kymmene vuotta ilostustanu ja piristyttäny nää Virkkukoukkusen vaatteet. Kaikki alko siitä ku jäin hetkeksi työttömäksi ja laitoin Tiinalle viestin, et jos tarttette ilosen immeisen avuksi putiikille, ni tääl ois sellane. Seuraavana aamuna tuli viesti, että tuuppa käymää. Sain muutaman kuukauden ilolla siellä työskennellä ja sillo se Koukkus-kärpäne puras iha satasella. Tälläsenä kesäimmeisenä värit ja iloisuus on iha korvaamattomat voimaannuttavat elementit elämässä ympäri vuoden.

Jos iskee alakulo, mielipaha tai tulee talvi, sillo laitan Kukkaralla tai Virityskuva mekon päälle, ni a vot, ku alkaa mieli piristyy.

Mie rakastuin iha täpöllä näitte vaateitte materiaaliin! Nää on tälläselle ikuisesti vaihdevuosioireista kärsivälle ku taivaan lahja. Ne on malliltaan nii ihanasti suomalaisen kropan mukasii, että pienet ylimääräset muodot kropassa häviää kivasti vaatteitten alle. Miule on tärkeetä kotimaisuus, paikkakunnan yrittäjyyttä haluan tukea ja ennenkaikkea laatu!

Miula ei oo enää ollu sellasta ongelmaa mitä laittaisin päälle, sillä nää Koukkusen mekot ja tunikat käy iha mihi vaa.

Mie käytän niitä päivittäin töissä ilostuttamassa seniorien elämää, heil on aina aamulla kiva arvailla, että mikähän värikoodi ja kuosi miula on tänää:

“Onko Kelpokoltussa kissat pinkillä, vihreellä vai harmaalla pohjalla vai hyppiikö ne collegemekossa koko kuosissa. Onko Kukkaralla tänään sininen, punanen vai vihree. Onko kukat mega vai maksi -kokoset. Hehkuukohan Sirpa tänää Herttaisesti sydänkuosilla vai onkohan tänää joku virallinen kokous, ku Sirpa on pukeutunut musta-valkosee Kaleidoskooppi tai Maxikumu asuun. Vai saadaanko tänään istua oikein Kunnon porukalla koko päivä.”

Ihana Sirpa ja ihanat Mandariinikissat!
Tässä Sirpa on sonnustautunut Porukalla -kuosiin

Surullisiinkin tilaisuuksiin oon menny Koukkusen tunikassa, musta-valkoset pienikuvioiset ovat tyylikkäitä myös arvokkaampiin juhliin. Isosta riikinkukkokuosista löytyi aivan ihana Luottoleninki, jolla astelin arvokkaasti myös gaalatilaisuuteen ja ihana oli täydentää myös miehen juhla-asu samaa kuosia olevalla kravatilla ja taskuliinalla. Mie oon aina ollu nii pilkun tarkka siitä, että miu pukeutuminen on kokonaisuus ja nää Koukkusen tuotteet on ku miuta varte tehty. Mie saan aina vaatteitten lisäksi korut ja laukut samaa kuosia ja nyt huomasin just et on tulossa myös jalkineet!!!!!

Rakastettu Riikinkukko -kuosi sopii rakastuneille!

Palasin just lähes 4 kk Euroopan karavaanireissulta ja olipa ihanaa ylpeänä ihastuttaa värikkäissä vaatteissa ihmisiä eri maissa. Ne kyllä huomattiin ja kovasti kehuttiin. Vaikka reissussa mekot riittivätkin vaatetukseksi, niin sain myös käyttää Halaus -hupparitakkia viileinä iltoina. Ja joku päivä, kun ei jaksanut hiuksia laittaa, niin Solmupanta tai monikäyttöinen Lirpukka pelasti päivän.

Kukkaralla -kuosista on vuosien varrella ollut monia variaatioita

Ootan innolla pääseväni noutamaan jo syksyllä varaamani Hiipula -takin, se kun käy niin hyvin lempparimekkoni Toivehulmu Paratiisin kanssa <3. Kesää tässä kovasti oottelen että Kukkaa pukkaa -hellemekolle ja monille muille ihanille kesämekoille tulee käyttöä.

Täytyy vielä sanoa, että nämä vaatteet ovat niin ajattomia ja kulutusta kestäviä, ettei vaatehuoneeseen enää muita kuin Virkkukkoukkusen vaatteita tule!

Ihanaa kevättä ja kesän odotusta kaikille,

Terveisin Sirpa Hytönen

ps. onhan noita mekkoja jo muutamaa vaille 40 kpl ;D ….. nii ja takit, trikoot, laukut ja korut….. I love it!

Virkkukoukkusen valikoimissa on myös monia musta-valko-harmaita kuoseja