Kotimainen Virkkukoukkusen Rehti- t-paita on väljä ja rento lyhythihainen miesten t-paita moneen käyttöön. Pääntie on joustava ja muodoltaan pyöreä. Vaate on mukava pukea päälle ja pituus ulottuu lantiolle. Todella miellyttävän tuntuinen, pehmeä ja ryhdikäs trikookankaamme miehille t-paitana. Ommeltu Suomessa. Kuosina geometrinen, säännölinen ja ryhdikäs Klassikko, jossa punaiset salmiakkiruutuiset pystyraidat, oranssit täplät, mustat rinkulat ja valkoista raikastamassa kuvioiden välillä.

Työssäoppija Lenni

Terveisiä työssäoppijalta:

“Nyt minulla on rohkeutta oppia uutta eikä vain toistaa samaa vanhaa ja tuttua”

Virkkukoukkusen kevättä on piristänyt kuosien ja värien lisäksi mainio työssäoppijamme Lenni. Hän halusi jakaa kokemuksiaan, oppejaan ja ajatuksistaan myös teidän kanssa, ja tässä niitä tulee. Suosittelemme todellakin lukemaan näitä nuoren miehen pohdintoja. Sydämellinen kiitos vielä keväästä, opeista ja avusta ja lempeitä tuulia tulevaan, Lenni!

“Morjes kaikille Virkkukoukkusen faneille ja ystäville! Mie oon 18-vuotias miehenalku Imatralta. Valmistun tänä keväänä merkonomiksi. Viimeisen työssäoppimisen pääsin tekemään tänne Virkkukoukkuseen. Halusin juuri tänne, koska kriteereinä oli yksityisyritys, ja mikäs sen imatralaisempaa kuin Virkkukoukkunen. BINGO – paikka aukesi! 

Uudet t-paidat lanseerattiin Lennin harjoitteluaikana

Rehellisesti sanottuna mietin aluksi, että mitäköhän tästä tulee, koska en ole ennen ollut tällaisessa paikassa töissä. Työkokemukseni perustuu lähinnä ruokakauppoihin. Kokemus on ollut kuitenkin ihan mahtava – hauska, opettavainen ja kuitenkin rento. Yllätyin positiivisesti työnkuvan monipuolisuudesta. Olen tehnyt asioita, mitä todennäköisesti missään muualla en olisi päässyt tekemään.

Olen muun muassa tehnyt markkinointisuunnitelmaa ja sen vastapainoksi toiminut mallina uusille t-paidoille – se oli ehdottomasti siistein, yllättävin ja oudoin työtehtäväni Virkkukoukkusella. Pääsin myös kertomaan tuotteesta omia kokemuksia ja vaikuttamaan siten tuotekehitykseen. Nämä ovat vain kapea esimerkki siitä, mitä pienyrityksen arkeen voikaan liittyä. Mielestäni se, että työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan jopa yhden päivän aikana, on työn yksi kivoimmista puolista. Kaikista työaskareista opin jotain uutta ja sain ajattelemisen aihetta. 

Kuvissa Lenni mallina miesten t-paidoille ja Shinya naistenvaatteille

Työpaikalla on ollut mukava työskennellä, koska työilmapiiri on rento ja kaikki ovat positiivisella asenteella mukana! Apua voi kysyä keneltä tahansa. Työpaikalla on erityisen kivaa se, että kollegoiden kanssa voi pysähtyä ja jutella myös työhön liittymättömistä asioista. Työympäristökin on siisti ja värikäs, ja joka päivä kaupasta löytää jotain uutta ihmeteltävää.  

Erityisen opettavaista on ollut kuulla Tiinan ajatuksia yrittäjyydestä. Olen päässyt näkemään, millaista on olla yksityisyrittäjä ja miten hommaa pyöritetään sekä miten haastavat ajat vaikuttavat yritykseen varsinkin, kun kyseessä on todella uniikki ja persoonallinen brändi. Kun olen päässyt näkemään ja kuulemaan Virkkukoukkusen koko yrityksen kasvutarinan niin en voi kuin arvostaa yrittäjän arkea. Virkkukoukkusen matkaan on kuulunut nousuja, laskuja, onnistumisia ja epäonnistumisia. Yritys on kuitenkin aina selvinnyt ja jatkanut eteenpäin. 

Suosittelen todellakin tutustumaan yrityksen historiaan – lue lisää värikkäistä vaiheista täällä

Omasta näkökulmastani Virkkukoukkusesta tekee kannattavan tuotteiden ainutlaatuisuus, uskallus erottua massasta ja ennen kaikkea tiimityö. Tiina on onnistunut kokoamaan juuri oikeanlaisen tiimin ympärilleen, ja henkilöstön vahvuuksia kunnioitetaan selvästi. Tiina ei pidä työntekijöitä alaisinaan vaan kavereina. Koko tiimin kesken vallitsee vahva luottamus ja kunnioitus toisia kohtaan. Olen myös huomannut, että asiakkaat otetaan erityisen hienolla tavalla huomioon yksilöinä – samankaltainen toimintatapa ei ole itsestäänselvyys kaikissa liikkeissä.   

Kaverukset Lenni, Ville ja Adam Imatrankoskella Virkkukoukkusen uusissa t-paidoissa

Tälle kokemukselle annan ison suosituksen, jos tykkäät työskennellä tiimissä, kokeilla ja oppia uutta, keskustella, olla erilaisten ihmisten kanssa kontaktissa ja ennen kaikkea päästä tekemään äärimmäisen monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Virheitä täällä ei kannata pelätä, koska niitä sattuu kaikille eikä ne ole ennenkään maailmaa kaataneet. Virkkukoukkusessa ymmärretään, että olet oppimassa. 

Adam, Ville ja Lenni kuvauksissa Koskipuistossa päällään Simsala -kuosiset paidat.

Jos lähtisin luettelemaan kaikkea sitä, mitä olen oppinut täällä, niin rivit loppuisivat kesken. Olen esimerkiksi oppinut markkinoinnista paljon enemmän kun kahdessa vuodessa koulussa – lieneekö syy siinä, etten ole kuunnellut. Olen oppinut käyttämään alaan liittyviä välineitä, kuten hinnan tulostajaa, olemaan kameran edessä luontevasti ja päässyt kamerakammosta yli. Olen myös oppinut yrityksen pyörityksestä enemmän kuin osasin edes haaveilla. Isoimpana asiana olen oppinut ja rohkaistunut menemään epämukavuusalueille, joille en ennen uskaltanut mennä. Nyt minulla on rohkeutta oppia uutta eikä vain toistaa samaa vanhaa ja tuttua. 

Iso kiitos Virkkukoukkuselle ja koko tiimille, että pääsin tänne harjoittelemaan ja oppimaan uutta. KIITOS!”

t. Lenni

Kova kolmikko! Adam, Lenni ja Ville Riimiruuduissa.