Ihanat Virkkukoukkusen tyontekijat

Tutustu Virkkukoukkusen värikkääseen tiimiin

Virkkukoukkusen kaverikirja:

Tutustu Virkkukoukkusen värikkääseen tiimiin

Virkkukoukkusen tiimi on täynnä miun lempityyppejä, ja siksi halusin kysellä heiltä
heidän lempiasioitaan. Samalla työkin pääsette tutustumaan vähän paremmin kaikkiin
heihin, jotka Virkkukoukkusen maailmassa vaikuttavat ja värittävät elämää aavistuksen
kirkkaammaksi, voimakkaasti valoisammaksi ja rutkasti luovemmaksi.

Verkkokauppamestari ja toimistotaituri Iri

Verkkokauppamestari ja toimistotaituri Iri huolehtii verkkokaupasta ja kaikesta mahdollisesta siihen liittyvästä. Hän tekee myös yhteistyötä kirjanpitäjämme kanssa ja pitää monet langat käsissään.

Toisinaan Iriin voi törmätä myös putiikissa, mutta pääsääntöisesti hän
työskentelee omassa rauhassaan – silloin hän on kaikista tehokkaimmillaan.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Halaus-hupparitakki, se on niin täydellisen mittainen, siinä on huppu ja isot taskut. Se on myös ihan mielettömän pehmeä ja mukava päällä.

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Vihreä Pampula. Mie luulen, että Tiina on tehnyt sen minuu varten, niin ihana se on!

Lempiasia omassa arjessa? Virkkaaminen! Voisin vaan virkata ja virkata ja värkätä! Miulla on kotona oma huone, joka on täynnä lankoja kaikissa mahdollisissa väreissä. Saatan inspiroitua mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja ihan mistä vaan. Virkkaamisesta voiton vie vain aviomieheni Antti, jonka kanssa arki on maailman parasta.

Lempiasia omassa työssä? Verkkokaupan tutkaileminen ja siitä uuden oppiminen. On
hirveän mielenkiintoista muuttaa valikkorakenteita tai rakentaa sivuja uudelleen. Voisin
tutkailla ja uudistaa verkkokauppaa loputtomiin. Lisäksi tykkään kirjoittaa, joten uutiskirjeiden kirjoittaminen ja kokoaminen on myös yksi lempijutuistani – kiva kun tilaatte ja tulkaa loputkin mukaan! En viihtyisi työpaikassa, joka toistaisi itseään. Täällä oppii joka päivä uutta, vielä 20 vuoden jälkeenkin!

Lempiasia Imatralla? Oma koti ja ystävät. Kotia ollaan rempattu mieleiseksi huone
kerrallaan. Miun mies on kova keräilemään kaikkea hassua ja tietenkin aina tarpeellista, joten meillä on aika paljon tavaraa. Viihdyn tosi hyvin kotona, mutta miusta on myös maailman parasta, että täällä asuu monta hyvää ystävää, joiden luona kyläillä.

Virkkukoukkusen mukana kasvanut Mari

Virkkukoukkusen mukana kasvanut Mari on ollut virkkukoukkuslainen jo 17 vuoden ajan eli noin puolet elämästään. Hän on ensisijaisesti visuaalisen suunnittelun assistentti, joten hän viimeistelee kuosiraportit painoa varten, ottaa tuotekuvia verkkokauppaan ja someen sekä tekee mainoksia.

Eikä siinä vielä kaikki! Hänetkin voi löytää kaupalta niin myynnistä kuin kilpailuhenkisenä tilauslaatikoiden purkajana.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Lempituotteeni on Simpsakka-mekko. Tykkään sen tulppaanin mallisesta siluetista, josta tulee ihanan naisellinen fiilis. Toinen ikisuosikki on hulmuhelmainen Toivehulmu-mekko yhdistettynä vyötärölle kiedottuun Lirpukka-huiviin. Siinä asussa on ihana liihotella!

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Lempparikuoseja miulla on monia! Riikinkukko-kuosi tuo ihanaa juhlavuutta arkeen. Mustavalkoinen Maxikumu on väritykseltään simppeli, mutta sen juju on monet ihanat yksityiskohdat. Kuosista voi bongata kissoja, lintuja, koiria, kukkia, perhosia, sydämiä, mehupulloja, auringon ja vaikka mitä hauskaa. Myös Megakukkaralla-kuosi kuuluu suosikkeihini näyttävien kukkien ansiosta.

Lempiasia omassa arjessa? Omassa arjessa parasta on perhe. Miun perheeseen kuuluu mies sekä 3- ja 7-vuotiaat pojat. Tykätään käydä yhdessä metsäretkillä, hiihtämässä, uimassa ja pyöräilemässä. Arki-iltoina kotona oleilu on ihanaa, ja silloin on kiva vaikka leipoa yhdessä tai katsoa elokuvia. Usein arki-iltoina käyn myös kuntosalilla nollaamassa päivän. Saan siitä paljon energiaa.

Lempiasia omassa työssä? Työssä parasta on ihanat työkaverit. Usein kahvitauoilla jutut lähtevät laukalle ja myö nauretaan mahat kippurassa ja kyyneleet silmissä. Pidän myös siitä, että saan tehdä monipuolisesti erilaisia hommia. Omimmillani mie oon kuva-asioiden parissa ja kaikki visuaalisuus on miun juttu. Sisälläni asuu silti jokapaikanhöylä, joka tykkää olla siellä missä tapahtuu – ja tämä onnistuu Virkkukoukkusella!

Lempiasia Imatralla? Imatralla parasta on tietty Virkkukoukkunen! Jos jotain muutakin pitää mainita, niin koski on ihan huikea samoin kuin Imatralla virtaava joki eli Vuoksi.

Satu on iloinen asiakaspalvelija

Satu on iloinen asiakaspalvelija Virkkukoukkusen putiikilta. Karjalaiseen tapaan hän vaihtaa asiakkaiden kanssa mielellään kuulumiset ja puhuu niin aiheesta kuin aiheen vierestäkin. Pitkät asiakassuhteet antavat Satullekin paljon.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Kesällä ehdoton suosikkini on Hulmuhelma-hellemekko, joka istuu napakasti yläosasta ja jossa on runsaasti trikooneulosta helmassa. Hulmuttelen mekon kanssa niin työmaalla kuin muissa kesämenoissa. Hulmuhelma on ihana myös siitä, että ilmojen viiletessä sen alle voi sujauttaa t-paidan ja ihanat Virkkukoukkusen leggingsit. Niitä vilauttelen aina asiakkaillekin, jotta hekin näkevät pöksyjemme monipuolisen käytön. Talvella olen enemmän housuihminen, ja Kelpokolttu-tunika on aina toimiva pari housuille. Virkkukoukkusen korvakorut tietysti kruunaavat asun kuin asun, vuodenajasta riippumatta.

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Kuten lempituotteita, myös lempikuoseja on ehtinyt kertyä monia… Jos on pakko valita, olen Kukkaralla-tyttö.

Lempiasia omassa arjessa? Perheen kesken liikkuminen.

Lempiasia omassa työssä? Myymälässä työskentely on täynnä ihania vuorovaikutustilanteita asiakkaiden kanssa! Myös iloinen ja värikäs ilmapiiri antaa virtaa työpäiviin. On ihanaa, että voin olla täysin sydämin myytävien tuotteiden takana.

Lempiasia Imatralla? Ukonlinnan alue ja Saimaan rannat! Niissä tulee vietettyä paljon aikaa niin kesällä kuin talvella. Eikun Virkkukoukkusen pipo tai Pätsä päähän ja menoksi!

Mallimestari Mirka

Mallimestari Mirka on puhelias pohjalainen yrittäjä, joka huolehtii siitä, että Virkkukoukkusen kuosit pääsevät oikeuksiinsa. Mirka huolehtii kaavoista, mallikappaleista, kuosittelusta, sarjoituksesta, sovituksista ja mallien toimituksesta alihankintaan.

Myös Mirkaan voi toisinaan törmätä putiikilla – melkoinen monitaituri siis hänkin.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Tähän on erittäin vaikea vastata, koska pidän ehdottoman tärkeänä kokonaisuutta. Minulla on siis lähes kaikesta silmääni miellyttävästä mekko, lirpukka ja tietysti korvakorut. Tarpeita tulee koko ajan lisää, sillä Tiinalta syntyy niin upeita kuoseja.

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Kääk! Nyt on vaikea kysymys, sillä lempikuosini vaihtuu lähes päivittäin. Jos puen tänään Maxikumua niin huomenna saatan pukea Pyörrettä. Valitsen lempikuosin aina päivän mielentilan mukaan.

Lempiasia omassa arjessa? Elämä itsessään! Luonto, rakkaat ihmiset ympärillä ja läsnäolo tekevät arkeni.

Lempiasia omassa työssä? Ehdottomasti uuden luominen. Se tunne on joka kerta kutkuttava ja lähes maaginen, kun on saanut jotakin valmiiksi ja sen saa tuoda sovitukseen ja ihailtavaksi muillekin! Virkkukoukkunen on ylipäätään ihan huikea työympäristö. Ihanat värit ja kuosit tuovat itselle niin mielettömän hyvän mielen ja työkaverit ovat timantteja, kaikki eri värisiä! Olen kiitollinen heistä ja tästä.

Lempiasia Imatralla? Kaunis luonto ja sen moninaisuus. Saimaa, Vuoksi, metsät, peltoaukeamat, kävelyreitit, Lammassaari. Kaupunki keskellä luontoa!

Tällaisen kultaisen ja riemukkaan tiimin mie oon saanu koottua kasaan, ja se on aivan ihana juttu!

Tervetuloa moikkailemaan ja tutustumaan meihin ja meidän lempituotteisiimme ihan paikan päälle – myö otetaan teidät ilolla vastaan!

T. Tiina