Lirpukka collegehuivi | KUNNON PORUKALLA | sininen

29,00 

Kaik o mänt

Monikäyttöinen collegehuivi

Mahtava monikäyttöinen tuote – just passeli vyönä tai kaulahuivina!

Täydennä asukokonaisuutesi ihanalla ja monikäyttöisellä Suomessa valmistetulla Virkkukoukkusen monitoimi-Lirpukalla! Voit laittaa sen esim. kaulahuiviksi, solmia päähän taikka käyttää vyönä. Aivan mahtava tuote! Tällä huivilla virkistät minkä tahansa yksivärisen vaatteenkin.

Kaulahuivina ulkotakin alla huivi on hyvän mallinen, kun se kapenee päihin eikä näin jää tursottamaan takin alle. Samasta syystä se on myös helppo solmia päähän ja käy vyöksi tai vaikka solmiona slipoverin kanssa!

  • Pituus on 130 – 170 cm ja leveys 12 – 16 cm.
  • Mukava Öko Tex -sertifioitu collegeneulos
  • Ommeltu Suomessa
  • Avainlipputuote
  • Design Virkkukoukkunen

Printti poikkeaa huivissa leikkuukohdasta riippuen.

Lirpukka-huivi on tehty ylijäämäkankaasta ja koska pyrimme käyttämään kankaan mahdollisimman tarkkaan, huivin koko vaihtelee ja jokainen Lirpukka on ainutkertainen yksilö.

Arvostelut

Kommentit on suljettu.

Complete your outfit with lovely and versatile Lirpukka scarf! You can wear it as a neck scarf, tie it around your head or use as a belt. Absolutely amazing! Lirpukka scarf is made from leftover fabric. We try to use the fabric as precisely as possible, so the size of the scarf varies and each Lirpukka is a unique individual. The pattern may differ slightly depending on the cutting of the fabric. Lenght is 130 – 170 cm and width 12 – 16 cm. We ship to Europe! Shipping costs depend on the country of delivery and you’ll see the exact price in the shopping cart page. If you want to order outside Europe, please contact us by e-mail verkko(at)virkkukoukkunen.net
Varastosta toimitettavat tuotteet lähtevät meiltä yleensä 1–3 arkipäivässä. Matkahuolto noutaa meiltä paketit päivittäin, joten se on kaikkein vikkelin tapa saada paketti 🙂 Kun tilaat vähintään 150 eurolla, toimitus Matkahuollon noutopisteisiin Manner-Suomessa on ilmainen. Matkahuolto XXS-paketti 5,95 € Matkahuolto Luukkujakelu (suoraan luukkuun tai laatikkoon) 6,95 € Matkahuolto Lähellä-paketti 6,95 €. Matkahuolto Kotijakelu 11,50 €. Postin Pikkupaketti (suoraan luukkuun tai laatikkoon) 7,95 € Postin Postipaketti 7,95 €. Posti Kotipaketti 13,50 €. Varovasti-lisä särkyville tuotteille on 3,90 € Palautuksesta peritään toimitustavan mukainen maksu. Tässä on linkit toimitusehtoihin ja palautuohjeisiin sekä maksutapoihin. Ulkomaille lähetettäessä toimitusmaksu on maakohtainen ja selviää ostoskorissa. Maksutavat: Virkkukoukkusen verkkokaupassa voit maksaa: - verkkopankkitunnuksilla - lompakolla - maksukorteilla (credit/debit) - laskulla tai osamaksulla Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja OP Lasku. Lue lisää kohdasta maksutavat.
Kuosi: Porukalla Valloittavan villi Porukalla kuosi palaa Virkkukoukkusen juurille. Virkkukoukkusen designeri Tiina on piirtänyt ihmisiä siitä asti, kun kynä on pysynyt kädessä ja tyypit ovat seikkailleet usein just tällä tavalla sekalaisessa järjestyksessä pitkin ja poikin pintana. "Liekö sitten koronan aiheuttama ihmispaljouden kaipuu, ilmassa leijuva ysärin paluu vai näitten molempien yhteisvaikutus pistäneet mielen siihen asentoon, että käsi kerta kaikkiaan vaan piirsi Porukan päästä pihalle. Tässä syksyllä 2020 piirretyssä kuosissa ihmiset hymyilevät, juhlivat ja viihtyvät turvallisesti yhdessä" -Tiina
Porukalla kuosista on myös versiot Isolla porukalla ja Kunnon porukalla.
Collegeneuloksemme ovat 95 % puuvillaa 5 % elastaania. Neliöpaino kuosista riippuen 240 g tai 290 g. Neuloksella on Öko-Tex -sertifikaatti, mikä takaa sen, että tekstiili on haitta-aineeton. Pesu 40°C. Kutistuu max 5 %. Noudata ohjelämpötilaa, pese nurinpäin käännettynä samanväristen kanssa. Kuosittele kosteana. Pesuohje Virkkukoukkusen trikoo- ja collegekankaisille vaatteille
Virkkukoukkusen monikäyttöinen Lirpukkahuivi päähän, kaulaan tai vaikka vyöksi. Virkkukoukkusen monikäyttöinen Lirpukkahuivi päähän, kaulaan tai vaikka vyöksi.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 12 × 1 cm (senttimetri)

Täydennä tyyli