Parhaat joululahjaideat

Virkkukoukkunen vinkkaa parhaat joululahjaideat

ja saa joulun maistumaan makoisalta

Jo yllättävänkin pian juhlistamme joulua, ja tunnelmointi on ihana aloittaa hyvissä ajoin! Virkkukoukkunen haluaa olla mukana jouluvalmisteluissa sekä helpottaa lahjaideointia ja edistää parhaansa mukaan joulutunnelman löytämistä. 

Virkkukoukkusen valikoimasta saa liki kaiken, mitä joulun alla voi toivoa – meiltä löydät kauniit ja mukavat joulun ajan vaatteet sekä juhlaan että mukavaan oleiluun, ihanimmat jouluherkut, jotka saavat suupielet korviin, sekä ilahduttavat jouluyllätykset ja kotimaiset joululahjat pakettiin piilotettavaksi. 

Virkkukoukkusen 3/4-hihainen Kelpokolttu tunika vihreällä Mehtä-kuosilla.
Ihastuttava Mehtä tunika
Suussasulava suklaafudge
Hirveen hyvä kaneli-pähkinä kahvi

Virkkukoukkusen tontut ovat valmiita myös paketoimaan lahjat puolestasi, jos se helpottaa jouluisen touhun ja tohinan keskellä! Lue lisää verkkokauppamme täyden palvelun paketointiratkaisuista kääreestä aina käsinkirjoitettuihin kortteihin ja postittamiseen. Myös myymälässämme Imatralla käärimme yllätykset mielellämme kauniiseen pakettiin. 

Parhaat joululahjaideat 2023 lapsille, kummeille, mummeille ja miehille

Kotimaisuus kunniaan myös joululahjoissa! Tai ehkä erityisesti niissä, sillä ainakin Virkkukoukksen tiimi arvostaa lahjaa, jossa on jotain erityistä, kuten kotimaisuus ja lähituotanto. Voimme ilolla ja ylpeydellä kertoa, että Virkkukoukkusen tuotteissa tällaiset pienet, erityisyyttä tuovat seikat ovat kunnossa. Toivommekin, että meiltä löydetyt lahjat tuntuvat vähän erityisemmiltä. Uskomme, että lahjan saaja arvostaa kotimaista tuotetta ja ajatuksella valittua joululahjaa, jossa yhdistyvät laatu ja leikkimielinen, jouluun sopiva pilke. 

Virkkukoukkusen valikoimasta löydät joululahjat lapsille, miehille, kummeille, mummeille ja kaikille siltä väliltä. Kaupastamme löydät vaihtoehdot monenlaiseen tilanteeseen, ja pienelläkin budjetilla voi koota ihania ja merkityksellisiä joululahjoja. Tässä muutama tärppi!

Käytännöllisyyttä arvostavalle ystävälle avainnauha, tiskirätti tai keittiöpyyhkeet kauniilla kuoseilla koristeltuna tulevat varmasti käyttöön ja muistuttavat lahjan antajasta arjen kiireen keskellä. Avaimenperään voi valita lahjan saajalle sopivan voimalauseen. 

Kätevät avainnauhat
Mainiot kotimaiset tiskirätit
Virkkukoukkusen ihana kalenteripyyhe vuodelle 2024 "Joku päivä on nyt" -tekstillä. Kaunis mustapohjainen kukkakuosi erivärisillä kukilla ja sinisillä linnuilla. Puolipellavainen keittiöpyyhe on printattu Suomessa.
Ihanat puolipellavaiset pyyhkeet

Rentouttavaa lepohetkeä kaipaavalle värityskirja tarjoaa sopivasti näperreltävää, ja tämä joululahja ilahduttaa myös luovaa ystävää. Värityskirjan lisäksi meiltä löytyy ihania vihkoja ja tietysti suosittuja ja läpi vuoden ilahduttavia ja arkea helpottavia kalentereita

Värityskirja Vol. 2 + kortit ja Staedtlerin tuplatussit
Viihdy värityskirjan parissa!
Virkkukoukkusen arkea helpottava ihana viikkopäivyri. Nimipäivät, kuunvaiheet ja selkeä viikkonäkymä piristettynä Virkkukoukkusen riemukkaalla kuvituksella. Reilusti muistiinpanotilaa ja hauskoja kuvasivuja. Näppärällä kuminauhalla kalenteri pysyy hyvin kiinni ja menossa mukana vaikka käsilaukussa tai repussa
Suunnittele paras vuosi 🙂

Asuste on aina hyvä lahjaidea, sillä koko on useimmiten oikea. Joululahjaksi miehille suosittelemme esimerkiksi poikkeuksellisen värikkäitä rusetteja ja taskuliinoja tulevia juhlapyhiä piristämään.

Keikari-setti viimeistelee komeuden!

Herkut jouluisiin hemmotteluhetkiin ja lahjoiksi

Olemme kuulleet, että parhaita lahjoja ovat sellaiset, jotka varmasti tulevat käyttöön – tai syödyksi. Herkkulahja on täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Siksi me olemme Virkkukoukkusessa panostaneet erityisesti jouluherkkuihin ja lahjoiksi sopiviin makuelämyksiin. Laadukas herkku on todellinen hemmottelulahja!

Joulusuklaat ja -fudget kuuluvat joulun juhlimiseen yhtä vahvasti kuin joululaatikot ja -laulutkin. Siksi valikoimastamme löytyy tietysti näitä joulun ajan ykkösherkkuja. Joulufudget suorastaan sulavat suussa ja vievät kielen samalla mennessään, ja joulun alla suklaata tuskin tarvitsee perustella. Nämä herkut on pakattu poikkeuksellisen kauniisti, joten ne käyvät myös joulukortista.

Maistuvat suklaat ja fudget kuuluvat jouluun

Joulukiireen keskellä on ihana pysähtyä nauttimaan kuppi tai kaksi joulukahvia. Virkkukoukkusen joulukahvit ovat tamperelaisen Mokkamestarin mestariteoksia, joissa yhdistyvät toinen toistaan jouluisammat maut sekä tuoksut. Amaretto-suklaa-kahvia kysellään ja kaivataan joka vuosi heti kesän kääntyessä syksyyn, ja nyt sitä jälleen saa! Voimme suositella lämpimästi myös lempeää kaneli-pähkinä-kahvia. Virkkukoukkusen kahviin kuuluu tietysti veikeydellä koristellut paketit. 

Rakastettu amaretto-suklaa kahvi vie kielen mennessään
Pehmeä kaneli-pähkinä kahvi on todella maukas

Hunaja tuo elämään erityistä makeutta ainakin, kun sen tietää olevan lähituotantona Imatralla valmistettua ja kauniiksi purkitettua. Tämä hunaja tuo elämään sokerireunuksen myös joulun jälkeen. Joululahjana hunajapurkki on niin kaunis, että se tarvitsee ympärilleen vain rusetin – jos sitäkään. Tämä on täydellinen lahjaidea esimerkiksi opettajalle, kummille tai naapurille.

Muistathan, että myös itseään voi ja kannattaa lahjoa joulun alla. Erityisen ihania ovat omat tai jaetut herkkuhetket näiden pienten makeiden suupalojen kanssa, joulukahvia hörppien. Tällaisia hetkiä voimme suositella pidettäväksi usein läpi joulusesongin – höyryävä kuppi kuumaa tuo ihmeellisellä tavalla joulun taikaa arkisiinkin päiviin ja siivittää joulutunnelmaan mitä ihanimmalla tavalla. 

Imatralaisten mehilälisten tekemää hunajaa

Apua ja ideota joululahjoihin!

Virkkukoukkusen hurmaavista herkuista ja hauskoista tuotteista saa loihdittua makoisan ja muhkean lahjapaketin tai herkullisen joulukorin. Joulun makuinen, erityisen hyvä kahvi yhdessä makeiden herkkujen kanssa on lahja, jonka ainakin Virkkukoukkusen tiimi ottaisi ilolla vastaan. Kauniit paketit ilahduttavine teksteineen tuovat lahjaan jotain erityistä.  Halutessaan pakettiin voi liittää myös esimerkiksi keittiöpyyhkeen tai muuta pientä ja somaa. 

Jos kaipaat vielä lisää joululahjaideoita ja samalla paketointiapua, niin tervetuloa myymäläämme visiitille tai verkkokauppaamme vierailemaan. Olemme koonneet verkkoon parhaat joululahjavinkkimme valmiiksi! Ja muista, että joulu tulee joka tapauksessa, myös stressaamatta!

Hauskaa, herkullista, värikästä ja taianomaista joulun odotusta!

t. Virkkukoukkusen tontut

Psst! Joulun alla Virkkukoukkunen jalkautuu ympäri Suomen ilahduttamaan sekä värittämään elämää ja tarjoamaan kotimaisia lahjaideoita monenlaiseen tarpeeseen. 

Designkavereiden joulupuodit on pystytetty Jyväskylän kauppakeskus Forumiin ja Helsingin kauppakeskus Forumiin 4.11.-23.12. Näistä puodeista löydät herkkuja, kortteja ja pieniä kodin somistuksia ja tarvikkeita omaa joulukotia kaunistamaan tai pakettiin piilotettavaksi.

Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella 17.-19.11. Virkkukoukkusen tiimin ja tuotteet voi bongata kahdelta eri osastolta ja kaiken lisäksi muotinäytöksestä. Virkkukoukkusen vaatteet löytyvät osastolta E 329 ja pienet tuotteet ja kodin kaunistajat osastolta A 101.

Ornamon Design Joulu Helsingin Pikku-Finlandiassa 9.-10.12. tuo joulumieltä ja -iloa pääkaupunkiseudulle ja ratkaisee viimeisetkin joululahjapulmat.

Tervetuloa Virkkukoukkuseen Imatralle tai verkkokauppaan! Tip tap!