Nordic Designer’s pop up myymälä

Nordic Designer’s pop up myymälä

Iloisia uutisia kaikille Virkkukoukkusen ystäville pääkaupunkiseudulla! Virkkukoukkunen on mukana Kamppiin maaliskuun alussa avautuvassa Nordic Designer’s pop up myymälässä. Nordic designer’s pop up myymälästä löytyy erilaisia suomalaisia design vaatebrändejä, asusteita ja laadukkaita design kodintuotteita kolmen kuukauden ajan 1.3-29.5.2024.

Pikkuhuviruutuinen kulttuuri poncho, huvipuisto kuosinen hiipula takki seka huviruutu kelpokolttu tunika tulevat myyntiin Kampin pop up myymalaan
Uusinta uutta Virkkukoukkuselta: Kulttuuri poncho, Hiipula takki sekä Kelpokolttu tunika mustavalkoisessa Huviruutu -kuosissa!

Nordic designer’s myymälän konsepti on ollut erittäin suosittu ja myymälä avaa ovensa aina syksyisin ja keväisin kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Tänä keväänä myymälä avaa ovensa jo viidettätoista kertaa ja kokoaa saman katon alle useita upeita suomalaisia vaate- ja asustebrändejä sekä design kodintavaroita.

Myymälän valikoimasta löytyy meidän tuotteiden lisäksi muitakin laadukkaita kotimaisia design vaate- ja kodintavarabrändejä, jotka kaikki toimivat ekologisten ja eettisten arvojen pohjalta. Myymälässä pääset siis tutustumaan samalla kertaa useisiin suomalaisiin design brändeihin!

Virkkukoukkusen värikylläisten vaatteiden lisäksi löydät myymälästä myös nämä suomalaiset vastuulliset brändit:

  • Aarre, Ainoa, Cuosi, Emma Ahonen, Globe Hope, Hopeapuro, Ivana Helsinki, Kajavo, Kuviokioski, Loihti, Lumoan, MINI+Mii, Miun Koruja, Nakoa, Niomi, NOSH, Paula korut, Phia, PinjaPuu, PopJoy, Puuhala Design, RIEMU puoti, Roosan ja Very Nice

Millainen myymälä Nordic Designer’s shop on?

Nordic Designer’s myymälän konseptin ideana on yhdistää moderni ja maanläheinen pohjoismaalaisuus persoonalliseen ja oivaltavaan kansainvälisesti kiinnostavaan vaate designiin ja kodin tavaroihin.

Myymäläkonseptin kulmakiviä ovat luonto inspiraation lähteenä, luksuksen ja indie-henkisyyden yhdistäminen sekä tuotannon eettisyys ja ekologisuus. Pop up myymälään osallistuvat brändit esittelevät Kampissa kolmen kuukauden ajan kevään ja kesän uutuustuotteita sekä rakastetuimpia tuotteitaan.

Virkkukoukkunen on mukana Nordic Designer’s pop up myymälässä tänä keväänä toista kertaa. Kampin pop up myymälässä halutaan tuoda Virkkukoukkusen värikkäiden ja persoonallisten design kuosien ilosanomaa uusien asiakkaiden saataville pääkaupunkiseudulla ja tietysti toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi myymälään myös kaikki jo tutut asiakkaat!

Pop up myymälässä pääsee fiilistelemään Virkkukoukkusen värikylläistä maailmaa ja tutustumaan ihastuttaviin kevään uutuuksiin.

Loydat Kampin pop up myymalasta kuvassa olevan huvipuisto kuosisen lyhari liivimekon melonin värisenä
Melonin värinen Huvipuisto Lyhäri liivimekossa

Mitä Virkkukoukkusen tuotteita löydät pop up myymälästä?

Virkkukoukkunen tuo myymälään maaliskuussa vaatemalliston lämpimämpiä vaatteita, asusteita ja ihania kodin tavaroita. Kevään edetessä kohti kesää pop up myymälään tuodaan myös Virkkukoukkusen ihania ja värikkäitä kesäisiä hulmuhelmaisia mekkoja ja kauniita kesäasusteita.

Tuodaan Kampin pop up myymälään meidän uusimmasta neulosmateriaalista, Ponte Jerseystä, valmistettuja takkeja ja mekkoja. Virkkukoukkusen väki on näitä neulosvaatteita prototyyppinä jo testaillutkin viime keväästä lähtien, mutta nyt näihin pääsee tutustumaan, ihastumaan ja pukeutumaan kaikki kynnelle kykenevät!

Tuodaan myyntiin myös uusia Ponte Roma neuloskankaasta valmistettuja vaatteita. Ponte Roma on ihanan pehmeäpintaista ja miellyttävän joustavaa, mutta samaan aikaan ryhdikästä ja kestävää kangasta. Napakasta kaksipuoleisesta Ponte Roma neuloksesta valmistettu mallisto sisältää kokonaan uusia kuoseja, mutta mukana on myös jo aiempina vuosina hurmannut ihana krumeluuri.

Ponte Roma neuloksesta valmistettu pitkä hiipula takki jylina kuosilla
Pitsimäinen mustavalkoinen Jylinä -kuosi näyttävässä Hiipula takissa

Kampin pop up myymälän avautumisen yhteydessä lanseerataan myyntiin meidän uusia Ponte Roma kankaasta valmistettuja tyylikkäitä takkeja ja mekkoja, jotka sopivat sekä arkipukeutumiseen että juhliin.

Virkkukoukkusen myymälässä Imatralla uuden malliston vaatteet ovat jo herättäneet suurta ihastusta! Uusia liivimekkoja ja neulostakkeja on varailtu ennakkoon innokkaasti. Jo myyntiin laitetut uudet vaateaarteet ovat lähteneet liikkeelle myymälästä vauhdikkaasti arkisten asukriisien torjuntaan. Uutuuksista löytyy päällepantavaa myös juhlavampiin menoihin ja moneen makuun. Väreistä löytyy varmasti jokaiselle mieleinen vaihtoehto!

Tammikuussa lanseerattu Huvipuisto kuosi saa maaliskuun alussa rinnalleen kaksi uutta keväistä värivariaatiota. Huvipuisto kuosin uudet värivariaatiot tyylikkäissä takeissa ja mekoissa tulevat myyntiin Nordic Designer’s pop up myymälään. Nämä uutuustuotteet saadaan myyntiin samaan aikaan Nordic Designer’s myymälän avajaisten kanssa myös Virkkukoukkusen verkkokauppaan ja Imatran myymälään.

Nordic Designer's pop up myymala vuonna 2019
Virkkukoukkunen vuoden 2019 ND pop up shopissa

Jos haluat tavata Virkkukoukkusen väkeä ja vaihtaa ajatuksia meidän vaatteista ja kodintuotteista Nordic designer’s myymälässä, seuraa Virkkukoukkusen somea! Ilmoitamme somessa, milloin tulemme Helsinkiin Kampin myymälään ja voit tavata meidät siellä.

Halutaan tarjota sinulle kolmeksi kuukaudeksi mahdollisuus päästä Helsinkiin kokeilemaan ja mallailemaan meidän uusista materiaaleista valmistettuja vaatteita ihan omin käsin. Kamppiin on helppoa tulla katsomaan ja kokeilemaan meidän vaatteita, asusteita ja laukkuja. Monet muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla asuvat matkaavat Helsinkiin säännöllisesti työn tai vapaa-ajan rientojen perässä. Ehkä sinäkin!

Mikäli liikut pääkaupunkiseudulla maalis-toukokuussa, tule käymään Nordic Designer’s pop up myymälässä! Löydät sieltä meidän ihanat uutuustuotteet ja Virkkukoukkusen perusvalikoiman rakastetuimpia trikoomekkoja ja tunikoita.

Virkkukoukkusen osastolla myymälässä on tietysti myös asustevalikoima huikeine koruineen, huiveineen ja laukkuinen. Meidän lisäksi Nordic Designer’s pop up myymälässä on muitakin vastuullisesti toimivia upeita suomalaisia vaate-, asuste- ja kodintavarabrändejä.

Nähdäänkö Nordic designer’s myymälässä Kampissa?

Ihanaa, että luit tämän artikkelin!