Kesän ilahduttavat tuliaiset ja lahjatavarat – 5 ideaa

Onko sinulle ajankohtaista löytää sopivat tuliaiset mökille vietäväksi ja kesän kyläilyreissuille? Mietitkö, mitä voisit antaa lahjaksi ihmisille, joilla ehkä on jo kaikkea? Mitä voisit viedä lahjaksi valmistujaisiin, rippijuhliin tai vaikkapa illalliskutsuille? Kauniita ja käytännöllisiä tuliaisia on haastavaa keksiä, mutta aivan ihanaa antaa ja saada lahjaksi! Tästä artikkelista saat viisi vinkkiä käytännöllisistä tuliaisista ja lahjatavaroista, jotka eivät jää pölyyntymään kaappien kätköihin.

Kuvassa laadukas puolipellavainen keittiopyyhe vihrealla metsaisella kuosilla. Pyyhkeessa on teksti "Mie oon ihan mokkihopero"
Virkkukoukkusesta löydät sopivat tuliaiset mökille vietäväksi ja kesän kyläilyreissuille.
Kuvassa keittiöpyyhe “Mökkihöperö”

1. Laadukkaat keittiöpyyhkeet

Keittiöpyyhe on käytännöllinen tuliainen tai lahja, jonka voi mainiosti viedä lahjan saajan kotiin tai mökille. Virkkukoukkusen keittiöpyyhkeet valmistetaan Suomessa laadukkaasta puuvilla-pellava sekoitteesta, joka on kestävää ja helppohoitoista. Vie tuliaisiksi tai lahjaksi avainlipputuote, joka on varmasti hyödyllinen.

Valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia keittiöpyyhkeitä värikkäissä kotimaisissa design kuoseissa. Usein Virkkukoukkusen keittiöpyyhkeissä on myös jokin positiivinen ja elämänmyönteinen teksti. Tuliaiset voivat aidosti ilahduttaa ja etenkin, jos niissä on lahjan saajalle osuva viesti!

Oletko menossa kylään tai vieraaksi juhliin, joiden järjestäjä on menossa kohti uusia haasteita? Tunnetko ehkä pitäjän parhaan piirakan paistajan tai jonkun, joka on säteilevä ja ihana persoona? Meiltä löytyy juuri sopiva keittiöpyyhe kaikille heille!

Kuvassa kolme laadukasta keittiopyyhetta teksteilla Kannattaa uskoo, et onnistuu vaik ei ois hajuukaa, kui se tehaa, Pitajan paras piirakanpaistaja seka Muista loistaa ja sateilla. Keittiopyyhe on ihana ja kaytannollinen tuliainen
Keittiöpyyhe on ihana ja käytännöllinen tuliainen

Sopisiko jokin näistä tuliaisiksi tai lahjaksi sinun tutullesi tai läheisellesi? Vai olisiko joku muu hurmaavista keittiöpyyhkeistämme nappivalinta? Katso tästä kaikki keittiöpyyhkeet!

2. Tyynyliinat & laudeliinat saunaan

Keittiöpyyhkeiden ohella tyynyliinat ja laudeliinat ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä kodintavaroita, jotka on helppo viedä tuliaisiksi tai antaa lahjaksi. Saat Virkkukoukkuselta persoonallisilla design kuoseilla koristeltuja Suomessa valmistettuja tyynyliinoja ja laudeliinoja.

Tyynyliinat valmistetaan ihanan pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta puuvillasatiinista ja laudeliinat on kotimaista Jokipiin Pellavaa. Tyynyliinoista löytyy keittiöpyyhkeiden tapaan runsaasti Virkkukoukkusen värikkäitä design kuvioita ja kuoseja sekä elämäniloisia tekstejä. Lisää löylyä -laudeliinoja on saatavilla sinisenä ja vihreänä Virkkukoukkusen suunnittelemassa kuosissa.

Kuvassa on vasemmalla valkopohjainen tyynyliina, jossa on kaksi riikinkukkoa vastakkain ja teksti "Anna ajatusten lentaa". Keskellä on vihreä puolipellavainen laudeliina 
metsäkuviolla ja tekstillä "Lisaa loylya". Oikealla puuvillasatiininen punasävyinen tyynyliina, jossa on teksti "Ihanaa ku oot olemas"
Suomessa valmistetut tyynyliinat ja laudeliinat ovat pidettyjä tuliaisia

3. Vie tuliaisiksi suussa sulavia herkkuja!

Mielessä helpot, edulliset ja takuulla ilahduttavat tuliaiset? Syötävät herkut ovat takuuvarma hitti! Meidän verkkokaupasta löydät maukkaita eri makuisia fudgepaloja ja ihania suklaita. Miten olisi pehmeä ja kermainen vaniljafudge tai herkullinen lakritsifudge? Maistuisiko ystävällesi, läheisellesi, sukulaisellesi tai synttärisankarille makeat valkosuklaa-lakritsipallot tai ehkä täyteläinen ja ihanan suklainen maitosuklaa?

Virkkukoukkusen makeat tuliaiset on pakattu kauniisiin ja ilahduttaviin Virkkukoukkusen suunnittelemiin design pakkauksiin, joista löytyy keittiöpyyhkeiden ja tyynyliinojen tapaan jokin positiivinen viesti! Meidän makeilla tuliaisilla voit onnitella, kiittää tai kertoa läheisellesi, kuinka tärkeä hän on sinulle.

Kuvassa takuuvarmasti ilahduttavat makeat tuliaiset: Valkosuklaa lakupallerot tekstilla "Ihanaa ku oot olemas", vadelma-lakritsi fudgea tekstilla "paljon kiitoksia", suklaafudgea tekstilla "Huikeet onnittelut" seka maitosukaa "Paljon kiitoksia" tektissa. Kaikka nama on pakattu kauniisiin Virkkukoukkusen suunnittelemiin pakkauksiin tai kaareisiin.
Virkkukoukkusen makeat tuliaiset maistuvat aina!

4. Varmasti ilahduttavat tuliaiset: erikoiskahvit ja maistuvat teet

Haluaisitko joskus viedä tuliaisiksi tai lahjaksi vähän erilaisen kahvin kuin perinteisen Juhlamokka paketin? Juhlamokassa ei tietenkään ole mitään vikaa, mutta voisiko läheisellesi, ystävällesi tai päivänsankarille maistua vaikka piristävä chili-suklaakahvi, kaneli-pähkinäkahvi tai pehmeän täyteläinen keskipaahtoinen kahvi, jossa on kolmea herkullista kahvilaatua?

Saat Virkkukoukkuselta paitsi chili-suklaa kahvia ja kaneli-pähkinäkahvia, myös Mokkamestareiden Finlandia-sekoitusta, joka on erityisesti suomalaiseen makuun tehty kahvi. Sekoituksessa on kolmea tarkoin valikoitua kahvilajiketta: Guatemala Huohuetenago, joka tuo kahvin makuun luontaisesti suklaisuutta, Costa Rica La Pastora, joka antaa kahville syvyyttä ja täyteläisyyttä ja Brasil Yellow Bourbon, joka takaa pitkän ja miellyttävän jälkimaun.

Erikoiskahvi tuo vaihtelua kahvin ystävien arkeen. Kuten muissakin Virkkukoukkusen herkuissa, myös kahveissa on ihanat Virkkukoukkusen suunnittelemat värikkäät ja persoonalliset design pakkaukset, jotka on suunniteltu ilahduttamaan! Löydät erikoiskahvien lisäksi Virkkukoukkusen valikoimasta laadukkaita ja herkullisia irtoteesekoituksia iloisissa pakkauksissa.

Kuvassa keskipaahtoista Finlandia-kahvia saimaannorppakuvioisella etiketilla seka "Mahtavaa etta miulla on siunlainen ystava" tekstisella etiketilla, jossa on kaksi tyttoa. Kolmantena suklaa-chili kahvi etiketilla, jossa on paljon erilaisia koiria ja kahvi on nimetty Koiraihmisen herkkuhetki -kahviksi
Herkkuhetki hyvän kahvin kanssa hyvässä seurassa on parasta

5. Hyödylliset pussukat

Mietitkö, mitä viedä lahjaksi tai tuliaiseksi naiselle? Meikkipussi tai toilettilaukku voisi olla oiva ajatus! Naisilla on paljon kosmetiikkaa ja pieniä kauneustuotteita. Meikkipussiin tai toilettilaukkuun saa pienet tavarat näppärästi järjestykseen kotona. Pussukkaan on näppärää pakata myös matkalle mukaan kaikki tarpeellinen!

Löydät Virkkukoukkusen valikoimasta meikkipusseja ja toilettilaukkuja ihanissa design kuoseissa, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen väri ja kuosi. Nämä valmistetaan Softshell kankaasta, joka on miellyttävän pehmeää, mutta myös käytännöllistä materiaalia. Pussukoiden pinta on helposti pyyhittävä, eikä ime kosteutta itseensä. Pussukoissa on kätevä vetoketjukiinnitys ja ne voi tarvittaessa myös pestä koneessa.

Ylpeydellä voimme myös sanoa, että kaikki meikkipussit ja toilettilaukut ovat avainlipputuotteita, eli ne valmistetaan Suomessa! Olisiko joku näistä pussukoista täydellinen tuliainen tai lahja ystävällesi, äidillesi, mummollesi tai tyttärellesi?

Kuvassa on paljon erilaisia pussukoita, sekä meikkipussia että toilettipussia. Toilettipussukasta on myos kuva sisapuolelta ja siella on tasku. Paljon erilaisia kuoseja ja teksteja.
Ihana tuliainen toilettipussukkaa tai meikkipussia tarvitsevalle – ja kaikkihan me sellaisen tarvitsemme 🙂

Ihanimmat tuliaiset ilahduttavat pitkään

Parhaassa tapauksessa tuliaiset ilahduttavat kylään kutsujaa tai lahjan saajaa vilpittömästi ja ovat aidosti hyödyllisiä sekä pääsevät käyttöön lahjan saajan arjessa. Sait tästä artikkelista viisi vinkkiä käytännöllisistä tuliaisista, jotka ovat tarpeellisia tai hyödyllisiä lähes kenelle tahansa.

Bonusvinkkinä vielä kuudes idea: Kokoa lahjapaketti tai lahjakori, johon sujautat tuliaisiksi tai lahjaksi jotain hyödyllistä kodintavaraa, jotain herkullista syötävää ja mieltä ilahduttavaa juotavaa!

Löydät verkkokaupastamme paljon muutakin pientä kivaa, mitä voisit viedä tuliaisiksi tai antaa lahjaksi. Katso alla olevasta painikkeesta, mitä kaikkea verkkokaupasta löytyy!