Ihanat juhlamekot kevään ja kesän parhaisiin hetkiin 2024

Ihanat juhlamekot kevään ja kesän parhaisiin hetkiin 2024

Kesä on juhlien kulta-aikaa ja meiltä saat ihanat juhlamekot kesän iloisimpiin ja mieleenpainuvimpiin hetkiin! Tarvitsetko itsellesi mekon valmistujaisiin, rippijuhliin, juhannuksen viettoon, kesän häihin tai muihin kesän rientoihin? Haluatko tälle kesälle mekon, joka on näyttävä ja kaunis, mutta mukava pitää päällä kuumanakin kesäpäivänä? Jatka lukemista!

Naisten paalla kuvassa ihanat Kekkerikesä juhlamekot sekä miehella mekkohin soipvat rusetit
Valikoimastamme löydät myös mekkoihin sopivat miesten asusteet

Kesän 2024 mekkotrendit

Kesällä 2024 iloiset persikan, korallin ja oranssin eri sävyt trendaavat pukeutumisessa, mutta myös keveät vaalean siniset sävyt. Vaikka nämä pirteän huolettomat värit ovat tällä hetkellä erityisen trendikkäitä, ne sopivat erinomaisesti kesäpukeutumiseen ajattomasti vuodesta toiseen.

Mallin paalla vasemmassa kuvassa korallin varinen eeppinen mini tunika/minimekko paivankakkarat kuosissa ja oikeassa kuvassa sinipohjainen paivankakkarat kuosinen pitka loippana maksimekko
Valloittava Päivänkakkarat kuosi minimekossa ja maximekossa

Virkkukoukkusen ihanat juhlamekot tuovat vaatekaappiisi tänä kesänä trendikkäitä, mutta samalla ajattomia ja raikkaita värejä. Pirteiden värien lisäksi meidän mekoissa on tietysti myös Virkkukoukkusen persoonalliset ja kauniit design kuosit, jotka ilahduttaa varmasti kesästä toiseen.

Tänä kesänä juhlitaan sekä ajattoman tyylikkäissä hulmuhelmaisissa Loippana-, ja Kekkerikesä -mekoissa että vuonna 2024 super trendikkäissä minimittaisissa mekoissa!

Mallin paalla eeppinen kesamini-mekko, joka on kesalla 2024 trendikas juhlavaate
Minimekko on yksi kesän 2024 trendivaatteista

Mekkojen ihastuttavat mallit

Eeppinen kesämini on nimensä mukaisesti minimittainen tyylikäs ja huoleton kesämekko, jossa on kyynärpäähän ulottuvat rennot hihat, kaulalle ulottuva pääntie ja A-linjainen muoto. Mekossa on vyötäröllä vyö, jonka voit solmia rennosti tai tyköistuvammin korostamaan vyötäröäsi. Mini on täydellinen kuumiin kesäpäiviin ja rentoihin kesäjuhliin!

Kuvassa mallin paalla Loippana mekko kuosissa Kesaheina
Kaunista Loippana maximekkoa koristaa Kesäheinä -kuosi

Loippana-mekon helma on maksimittainen ja hulmuaa upeasti! Mekossa on naisellinen A-linjainen malli, kauniisti laskeutuvat rennot hihat, avara pääntie ja huomaamattomat, mutta näppärät sivusaumataskut. Tämä mekko on päälläsi höyhenen kevyt ja ihanan ilmava! Loippanan kruunaa vyö, jolla voit muokata mekon ilmettä tilanteen mukaan. Kietaise vyö vyötäröllesi ja saat mekosta näyttävästi kurvejasi korostavan tai pidä mekkoa rennosti ilman vyötä, jolloin saat Loippanasta väljän ja näyttävästi hulmuavan maksimekon!

It is a match! Jättijänikset Kekkerikesä mekossa ja Keikari-setissä

Kekkerikesä mekko on naisellinen ja klassisesti A-linjainen kesämekko, joka on suunniteltu täydelliseksi kesän rientoihin. Kekkerikesässä on kauniit kimonohihat, hieman yli polven ulottuva helma ja kauniisti asettuva pyöreä pääntie. Myös kekkerikesässä on näppärät sivusaumataskut, jotka sulautuvat mekkoon huomaamattomasti ja vyö, jolla voit mukauttaa mekon ilmettä halutessasi vyötäröä korostavaksi tai rennon väljäksi.

Nämä mekot on suunniteltu sinulle, joka haluat vaatteiltasi muuntautumiskykyä, käytännöllisyyttä ja mukavuutta, mutta myös näyttävyyttä. Mekkojen kaavoitusvaiheessa prototyyppejä on sovitettu oikeille eri kokoisille ihmisille ja löydät valikoimastamme juhlamekkoja alkaen koosta XXS kokoon 5XL.

Mistä Koukkusen ihanat juhlamekot on tehty?

Virkkukoukkusen juhlamekot valmistetaan 100 % puuvillasatiinista, joka on materiaalina samaan aikaan sekä ylellinen että käytännöllinen valinta. Puuvillasatiini on ylellinen materiaali, koska siinä on luksusta henkivä himmeästi kiiltävä pinta ja ihana tuntuma ihoasi vasten.

Materiaalina puuvillasatiini on iholla ihanan sileää ja pehmeää kangasta, mutta samalla viileää ja hengittävää. Tämän takia puuvillasatiini on nappivalinta kesän juhlamekkoon! Ihanat juhlamekot puuvillasatiinista valmistettuna ovat paitsi erittäin mukavia päälläsi, myös viileitä ja hengittäviä. Nämä mekot sopivat erinomaisesti kuumiin kesäpäiviin.

Kuvassa mallin paalla puuvillasatiinista valmistettu Luottoleninki Pyorre kuosissa. Virkkukoukkusen kaikki ihanat juhlamekot valmistetaan puuvillasatiinista.
Virkkukoukkusen kaikki ihanat juhlamekot valmistetaan puuvillasatiinista. Kuvassa Luottoleninki.

Puuvillasatiini on myös helppohoitoinen materiaali. Mekkosi pysyy kauniina ja kestää kulutusta, kun peset sen nurinpäin käännettynä väljässä koneellisessa ja kuosittelet mekon kosteana henkariin kuivamaan. Kangas säilyttää kiiltonsa parhaiten, jos silität mekon kevyesti pesun jälkeen. Saat tarvittaessa kankaan suoristumaan todella helposti myös suihkuttamalla kankaalle vettä sumutinpullolla.

Voidaan ylpeydellä sanoa myös, että meidän mekkojen puuvillasatiinilla on lisäksi Öko-Tex sertifikaatti, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että mekkojen kankaassa ei ole ihoa ärsyttäviä torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Sertifikaatti on tunnustus kankaan laadusta ja turvallisuudesta. Öko-Tex merkintä on kansainvälisesti yhtenäinen tekstiiliteollisuuden turvallisuusstandardi, joka osoittaa, että kangas on testattu haitta-aineettomaksi uusimmilla tieteellisillä tutkimusmenetelmillä.

Mikä meidän ihanista kesämekoista sopisi sinulle?

Haluaisitko vaatekaappisi piristeeksi eeppisen minimekon pirteän persoonallisella design kuosilla, upeasti hulmuavan maksimittaisen Loippana mekon vai ehkä hieman tyköistuvamman juuri polven alapuolelle ulottuvan Kekkerikesä mekon ihanilla kimonohihoilla?

Sopisiko sinulle korallin sävyinen mekko vai ehkä huoletonta kesätaivasta muistuttava vaalean sininen mekko? Haluaisitko vaatekaappiisi kesän juhlia varten persoonallisen ja kotimaisen design mekon, joka ilahduttaa vuodesta toiseen ja tuntuu ylelliseltä päälläsi?

Kurkista alla olevasta painikkeesta verkkokauppaamme ja löydä oma ihana juhlamekkosi kesän parhaisiin ja muistettavimpiin hetkiin!

kuvassa Virkkukoukkusen ihanat juhlamekot: Kekkerikesa Nuppunen kuosissa, Kekkeri mekko Heikun keikun kuosissa ja Kekkerikesa Pyorre kuosissa

Artikkelin lähteet

Kevään ja kesän 2024 trendivärit vaatteissa: Wunderlabel

Kevään ja kesän 2024 pukeutumisen trendit: Audaces.com

Kankaiden öko-Tex sertifiointi: Wikipedia