Kotimainen Virkkukoukkusen Huippu Hupparitunika on rento mekkomainen huppari sivusaumataskuilla. Laadukas Suomessa valmistettu huppari on pehmeää ohutta collegeneulosta. Kuosina Blumma, jossa pinkillä pohjalla keltaisia, punaisia ja vaaleanpunaisia kukkasia, jotka näyttää kuin paperista leikatuilta.

Hupparitunika on helppo arkivaate

Hupparitunika on helppo arkivaate

Hupparitunika on käytännöllinen arjen monitoimivaate, jota voit pitää ympäri vuoden! Keväällä 2023 valikoimaan hetkeksi tulleiden hupparitakkien myötä meiltä alettiin toivoa valikoimaan myös hupparitunikoita. Siitä lähti liikkeelle ideointiprosessi, josta jalostui ensin kaavat hupparitunikoille, sitten ensimmäiset prototyypit hupparitunikoista ja lopulta vuoden 2024 alussa saatiin myyntiin ensimmäiset hupparitunikat.

Nyt löydät valikoimasta jo useita upeita hupparitunikoita! Haluaisitko vaatekaappiisi helppoja ja huolettomia vaatteita taklaamaan arjen asukriisejä? Hupparitunika voisi olla täydellinen vaihtoehto!

Kuvassa ihana Huippu hupparitunika puna-pinkki värisessä kuosissa Pikkuhertta.
Vasemmanpuoleisella on päällä koko L-XL ja hän on 161,5 cm pitkä. Normaalisti hänellä on käytössään koko S-M, mutta tästä hupparista voi hyvin halutessaan valita isomman koon ja tosi rennon lookin!

Keskimmäisellä mallilla on päällään koko S-M ja hän on 168 cm pitkä.
Oikeanpuoleisella mallilla on päällään koko 2XL-3XL ja hän on 167 cm pitkä.
Hupparitunika Pikkuhertta kuosissa. Malleilla on päällä koot s-m, xxs-xs ja 2xl-3xl.

Hupparitunika sopii moneen menoon ja mukaviin arkisiin hetkiin

Hupparitunikoista on tullut suosittuja, eikä ihme! Hupparitunika on vaate, joka on sekä mukava että käytännöllinen. Pue hupparitunika leggingsien tai trikoiden kanssa töihin, kahvitreffeille ystävän kanssa tai vietä rentouttava kotipäivä mukavassa asussa!

Virkkukoukkusen hupparitunikoissa on tuttuun tapaan tarjolla värikkäitä ja persoonallisia design kuoseja. Erilaisten kuosien valikoima hupparitunikoissa laajenee kevään ja kesän aikana! Uusimpana myyntiin on tullut ihana kesäinen Blumma hupparitunika, jossa on heleän vaaleanpunainen pohjaväri ja kesäisiä kukkia.

Kuvassa takaa päin kuvattuna mallin paalla Virkkukoukkusen hupparitunika kukallisessa Blumma kuosissa.
Blumma on kevään 2024 ihastuttava uutuuskuosi ja löydät sekä Imatran myymälästä että verkkokaupasta myös Kiva trikoomekon sekä Kelpokolttu tunikan tässä kuosissa.

Hupparitunikoista tuli heti lanseerauksen jälkeen niin suosittuja, että ne päätettiin ottaa Virkkukoukkusen valikoimaan pysyvästi. Hupparitunikat sopii meidän vaatemallistoon mainiosti, koska meille on tärkeää tehdä sellaisia vaatteita, joita halutaan käyttää! Meille on tärkeää, että vaatteet inspiroi, ilahduttaa ja pääsee kovaan käyttöön – mitä enemmän vaatetta pitää, sitä ihanammaksi se muuttuu! Käyttökertojen myötä vaatteeseen yhdistyy ihana määrä muistoja ja tunteita matkan varrelta.

Myös ympäristö kiittää, kun käytät ostamiasi vaatteita pitkään. Virkkukoukkusella halutaan taistella kertakäyttökulttuuria vastaan ja kannustetaan rakastamaan jokaista vaatetta suurella sydämellä ja käyttöasteella. Meidän vaatteista myös tehdään niin laadukkaita ja kestäviä, että niitä voi käyttää vuodesta toiseen!

Mistä Virkkukoukkusen hupparitunikat valmistetaan?

Virkkukoukkusen hupparitunikat valmistetaan laadukkaasta pehmeän tuntuisesta college neuloksesta, jossa on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kangas on miellyttävän hengittävää ja laskeutuu kauniisti. Meidän tunikat on avainlipputuotteita ja nämä ommellaan Suomessa. Ostaessasi meiltä tuet suomalaista vaatteiden valmistusta!

Hupparitunikoiden neuloksella on kansainvälisesti tunnettu tekstiiliteollisuuden Öko-Tex laatusertifikaatti, joka tarkoittaa käytännössä sitä, ettei neuloksessa ole haitallisia ihoa ärsyttäviä ainesosia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Hupparitunikoista löytyy kätevät sivusaumataskut ja pitkät hihat. Helma yltää keskimäärin puoleen reiteen asti.

Hupparitunikan pehmeä ja hengittävä kangas on äärimmäisen mukava päälläsi ja kuoseista löytyy monta erilaista värikästä ja persoonallista vaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi!

Virkkukoukkusen hupparitunika mallien päällä sekä xxs-xs että 2xl-3xl koossa. Malleilla on päällään sinipohjainen mustavalkoisin ruuduin koristettu Huriruutu kuosinen hupparitunika.
Huviruutu hupparitunika. Toisella mallilla on päällään koko xxs-xs ja toisella 2xl-3xl.

Kenelle hupparitunika sopii?

Kaavoitusvaiheessa hupparitunikaa on sovitettu oikeiden eri kokoisten mallien päälle ja hupparitunikasta haluttiin tehdä sellainen, että se pukee kauniisti mahdollisimman monen muotoisia vartaloita. Hupparitunikaa on saatavilla alkaen koosta XXS-XS kokoon 4XL-5XL. Löydät valikoimasta varmasti sopivan koon, vaikka olisit erityisen pienikokoinen tai pluskokoinen!

Hupparitunikan kokotaulukko, josta on helppo mitata oma koko. Kun valitset kokoa, ota joku sinun hyvänkokoinen vaate ja mittanauha. Mitattavan vaatteen materiaali tulisi olla samankaltaista, kuin vaatteessa, jota olet ostamassa. Kun mittaat, laita vaate pöydälle ja mittaa siitä vastaavat mitat kuin taulukossa ja vertaa.
Ota avuksesi mittanauha sekä sinulle sopiva samaa materiaalia oleva vaate ja vertaile mittoja.

Virkkukoukkusen hupparitunika on sinulle, joka haluat pukeutua arjessasi mukavasti, mutta myös näyttävästi ja persoonallisesti! Hupparitunika on täydellinen arkivaate vaikka opettajalle, konsultille, etätyöläiselle tai eläkeläiselle. Hupparitunika sopii erilaisille ihmisille, jotka arvostavat mukavia ja laadukkaita Suomessa valmistettuja vaatteita.

Virkkukoukkusen värikkäät design kuosit ei huku massaan, vaan erottuu edukseen. Saat Virkkukoukkusen vaatteilla värikästä ja persoonallista suomalaista designia vaatekaappiisi. Saatat myös piristää ohikulkijoiden ja kanssaihmisten päivää värikkäillä ja persoonallisilla vaatteilla!

Kuvassa on kaksi mallia kainalokkain. Tytöllä on hupparitunika Huviruutu kuosissa koossa xxs-xs ja pojalla Rehti t-paita Simsala kuosissa xxs-xs kokoisen mallin päällä.
Kuvassa Virkkukoukkusen hupparitunika Huviruutu kuosissa xxs-xs kokoisen mallin päällä sekä Rehti t-paita Simsala kuosissa xxs-xs kokosen mallin päällä.