Ei Black Friday

Ei Black Friday vaan jotain ihan muuta

Virkkukoukkusen perjantai ei ole tänäkään vuonna musta, vaan tuttuun tapaan suomalaisen sinivalkoinen sekä iloisen värikäs.

Kulutuskarnevaali Black Friday tuntuu kotimaisena pientuottajana ja maailmaa sinivalkoisten lasien läpi katsovana vähän vieraalta ja suorastaan mahdottomalta toteuttaa. Virkkukoukkusen vaatteita ei ommella suomalaisissa vaatetehtaissa nopeammin pimeäksi perjantaiksi eikä kuosit piirry rivakammin. Käyttämiemme materiaalien hinnat eivät kutistu ja työvoimakulut, sähkö sekä toimitilavuokra pysyvät ennallaan. Tuotantoketjuun ei puhallu pimeää keijupölyä, joka tuottaa Suomessa huolella ja hartaudella tehtyjä lempituotteita yhtäkkiä edullisemmin.

Virkkukoukkusen arki on juhlaa, mutta ei kulutusjuhlaa. Kannustamme vastuullisiin valintoihin ja koemme, että olisi omien arvojemme vastaista kannustaa asiakkaita hyperkulutukseen. Liputamme suomalaisen työn ja laadullaan pitkään ilahduttavien tuotteiden puolesta ja toivomme asiakkaidemme jakavan kanssamme tämän ajatuksen myös käytännössä.

Sen verran tempaistaan ja halutaan Virkkukoukkusen kamuja ilahduttaa, että lähetetään verkkokoukkusesta tehdyt vähintään 60 € tilaukset marraskuun loppuun asti ilman toimituskuluja Matkahuollon noutopisteisiin.

Tee hyviä ostopäätöksiä ja vedä Suomeen päin aina kun se vain on mahdollista. Värikästä ja vastuullista Black Fridayta! 😍🇫🇮

T. Tiina