Kauniit Suomessa suunnitellut ja valmistetut puiset korvakorut Kukkaralla-kuosilla.

Virkkukoukkusen korumallisto


Virkkukoukkusen korumallisto    

Perjantaina 4.12.2020 klo 12.00 alkavilla Kässämessut netissä Facebookissa Kässämessujen messuhalliryhmässä SE tapahtuu, nimittäin paljon toivottu Koukkus-korumalliston  laajennus  on  saavuttanut  vihdoin sen  pisteen,  että  aloitetaan  ENNAKKOMYYNTI  Virkkukoukkusen  verkkokaupassa <3  ( ja toimitukset alkavat viikoilla  50-51).

Joten nyt on paikallaan fanfaarit! Aploodit! Aaltoja ja punainen matto ja ehkä tämä tapaus vaatisi paikalle myös torvisoittokunnan ja paraatin 😀 No, ehkä nämä tapahtumat järjestetään tällä kertaa oman pään sisällä, kun nyt on nämä koronarajoitukset ja kaikkea! Mutta siis kovin innoissaan on tämä posse täällä ja myös Virkkukoukkusen somekanavilla koruvilauttelut ovat saaneet innokasta vastakaikua!

Koruthan ovat kuuluneet Virkkukoukkusen tuoterepertuaariin pieniä katkoksia lukuunottamatta jo sieltä yrityksen ammoisilta alkuajoilta lähtien vuodesta 1993. Ehkä joku saattaa muistaa sellaiset iloisen väriset hama- ja puuhelmistä tehdyt tyttöhahmot, eli Viivi-korvikset 🙂 ? -No oli jotain muitakin, mutta niitä Viivejä tein kyllä eniten.

Muutama vuosi sitten suunniteltiiin mallistoon pyöreitä puisia korviksia ja niitä olikin ihan huikean monipuolinen koukkusen kuosi- ja kuviokavalkaadi!

Ja nyt on vuorossa mojova mallisto printattuja ja laserleikattuja korvakoruja suomalaisesta koivuvanerista. JA yksi ihan älyttömän ihana kaulakoru!

Korvikset jakaantuvat kolmeen eri alamallistoon ja luvassa on aarteita seuraavissa sorteissa

-Mustavalkoiset

-Värikkäät

-Hahmot

 

Mustavalkoisista korviksista tulet löytämään Virkkukoukkusen vaatteista tuttuja kuoseja, niin nappikoruina kuin riippuvinakin malleina. Samoin värikkäistä on sekä nappikoruja että roikkuviakin korvakoruja. Hahmoista voit bongata tuttuja 🙂 Mainittakoon esimerkkeinä Karjalasta lähtijä ja Ei mikään normipirkko. Kaikki korujen sorttimentit rimmaa mukavasti Virkkukoukkusen vaatteisiin, tai piristävät yksiväristä asua mukavasti.

Täytyy myötää, että ollaanpa jopa alettu harkitsemaan, että pitäisikö koukkusen vaatemallistoa täydentää yksivärisillä osilla. Mitä tuumaisit moisesta ajatuksesta?

 

Itse ollaan tästä korumallistosta kovin tohkeissamme ja ihan hirmusen innostuneita. Ja niinkuin tuppaa nykyään olemaan, tätäkin projektia hauduteltiin ensin pari vuotta ja kerättiin rohkeutta ja selkeää visiota mitä ollaan tekemässä. Ja kun alkoi tapahtumaa, kaikki meni kovalla vauhdilla eteenpäin. Yhteistyökumppaneiksi löytyi korukappaleitten osalta Laser Cut Studio Helsingistä, korut meille näppärästi koostaa valmiiksi Meimi Ylämaalla ja ihon kananlihalle nostattavat loistavat valokuvat kuvasi Lappeenrannassa Storymakersin Mikko Nikinen.  Koruissa mallina on ihana Anni, jonka olet voinut bongata asiakaspalvelutehtävistä koukkusen kaupalla jokunen vuos sitten. Hei, huh huh mikä mahtava porukka!!! Ja melkein saatiin pysyttyä omassa maakunnassa 😀

 

Näyttävät Suomessa suunnitellut ja valmistetut puiset korvakorut Hippa-kuosilla.