Virkkukoukkunen vauhdissa – lähetään rundille!

Virkkukoukkunen vauhdissa

– lähetään rundille!

Tulevan puolen vuoden aikana Virkkukoukkunen on vauhdikkaalla päällä. Jos et ehdi Imatralle, niin myö tullaan siun luo!

Olemme saaneet jopa hämmästyttävän paljon toiveita ja kyselyjä siitä, milloin Virkkukoukkusen väri-iloittelu valtaa muutkin kaupungit. Nyt voimme iloksemme vastata toiveisiinne ja vielä moneen kertaan. Seuraavan puolen vuoden aikana meitä voi tulla moikkaamaan peräti neljästi myös Imatran ulkopuolella erinäisissä tapahtumissa, ensimmäisen kerran jo syyskuun aikana. Tervetuloa siis tutustumaan livenä kuosikimaraamme. Nappaa ystävät kainaloon ja kerro kavereille kans!


Suomikin Pop up Helsingissä, kauppakeskus Forumissa 21.-24.9.2023

Tänä syksynä Virkkukoukkunen pääsi mukaan Suomikkiin, eli satavarmasti suomalaisten ja Suomessa valmistettujen vaatebrändien yhteisöön. Jippii! On kunnia-asia edistää suomalaista työtä ja tehdä yhteistyötä kollegojen kanssa. Suomikin mukana pääsemme osaksi erinäisiä tempauksia, joista ensimmäinen konkretisoituu jo ihan pian. Syyskuun loppupuolella Virkkukoukkunen ja 12 muuta sataprosenttisesti Suomessa vaatteitaan valmistavat brändit kerätään tuotteitamme ja tuodaan ne kauppakeskus Forumiin neljän päivän ajaksi. Tämä on oiva tilaisuus tulla tutustumaan värikkäisiin vaatteisiimme ja kauneimpiin kolttuihimme. Lupaamme pakata mukaan kaikki suosikkimme!

Mitä: Suomikki Pop up eli 500 m² satavarmasti Suomessa valmistettua muotia
Missä: Kauppakeskus Forum 2. kerros, Helsinki
Milloin: 21.-24.9.2023
Lisätietoa: Suomikki

Tuhannet kiitokset kaikille kävijöille, ostajille, muotinäytöksen malleille ja kaikille Suomikkilaisille 😘
Oli mahtavaa tavata vanhoja tuttuja ja saada kasvot verkkokoukkusessa asioiville 😍 Ja sitten päästiin tutustumaan myös mainioihin uusiin tyyppeihin 😍

Kukkasidonnan suomenmestaruuskilpailut 2023 Imatran kylpylällä 22.-23.9.2023

Tervetuloa seuraamaan kädentaitajien upeaa kaksipäiväistä kilpailua Kylpylähotellin alueelle! Ja koska kukat ja Virkkukoukkunen ne yhteen soppii, ni myö ollaan siellä kans! Ollaan heti siinä sisääntuloaulassa, eli meitä pääset moikkaamaan ilman pääsylippua.

pe 22.9. Semifinaali klo 9–15 vapaa pääsy
la 23.9. Finaali klo 11–15
(liput 10 €, alle 15 v. ilmaiseksi, SKKL:n jäsenet 5 €)

Mitä: Kukkasidonnan suomenmestaruuskilpailut 2023
Missä: Imatran Kylpylä, Purjekuja 2, 55420 Imatra
Milloin: 22.-23.9.2023
Lisätietoa: Suomen Kukkakauppiasliitto

Kiitos ihanat asiakkaat visiitistä Koukkusen ständillä Imatran Kylpylällä! Tavattiinpa jopa samoja ihmisiä ensin Helsingissä Suomikin pop upissa ja heti seuraavana päivänä kylpylällä!

Kädentaidot -tapahtuma Tampereella 17.-19.11.2023

Jos joku, niin käsityöt ja Virkkukoukkunen yhdessä tuovat iloa marraskuiseen maailmaan. Virkkukoukkunen ottaa osaa tuotteillaan tuttuun tapaan Suomen Kädentaidot -tapahtumaan – tällä kertaa peräti kahdessa eri kojussa.

Toisessa pisteessä palvelee jälleenmyyjämme Tmi Tyyki ja sieltä löydät kaikkea pientä, suloista ja somaa kotiin ja lahjaksi. Hauskuutta henkivät kortit, kodintarvikkeet ja muut arkea ja kotia virkkukoukkusmaiseen tyyliin piristävät tuotteet löytyvät Tmi Tyykin osastolta A 101. Toisella kojulla keskitymme vaatteisiin. Meidät löytää ihan vastapäätä esiintymislavaa osastolta E 329 ja myös lavalta, sillä tänä vuonna Virkkukoukkusen luomukset näkyvät myös muotinäytöksessä.

Mitä: Suomen Kädentaidot -tapahtuma
Missä: Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Virkkukoukkunen osastolla E 329
Tmi Tyyki osastolla A 101
Milloin: 17.-19.11.2023
Lisätietoa: Suomen Kädentaidot


Ornamon Design Joulu 9.-10.12.2023 Helsingissä, Pikku Finlandiassa

Joulu on taas, joulu on taas… Tai ainakin yllättävän pian! Haluamme helpottaa lahjaideointia ja tuoda kaikki parhaat ehdotuksemme tarjolle pääkaupunkiseudulle parin päivän ajaksi. Olisi ihana nähdä ja höpötellä samalla joulukuulumisia. Muistutamme myös jo näin hyvissä ajoin, että itseäänkin voi hyvin ilahduttaa joulun alla paketilla tai parilla – niinhän se menee, että kun itse valitsee, saa juuri sellaista, kun toivoo ja tarvitsee.

Mitä: Ornamon Design Joulu
Missä: Pikku Finlandia, Helsinki
Milloin: 9.-10.12.2023
Lisätietoa: Ornamon joulu


Educa-messut Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.1.2024

Opettajilla on aina ollut erityinen paikka Virkkukoukkusen sydämessä, ja tunne on selvästi molemminpuoleinen. Ilahduttavan usein kuulemme, kuinka Virkkukoukkusen kuosit valikoituvat opettajien päälle kouluun päivästä ja lukuvuodesta toiseen, ja kuinka oppilaatkin tuntuvat piristyvät värien vallankumouksesta. Myös monet vaatteidemme ominaisuudet ovat opettajien mieleen – suuret taskut, miellyttävät materiaalit yhdistettynä mukavaan leikkaukseen ja helppohoitoisuus ovat keränneet kiitosta opettaja-asiakkailtamme.

Nyt haluamme tulla moikkaamaan opettajia Educa-messuille! Valitsemme tarkoin mukaan juuri ne tuotteet, joiden uskomme toimivan erityisen hyvin kouluympäristössä.

Mitä: Educa-messut
Missä: Helsingin Messukeskus, osasto 6T51
Milloin: 26.-27.1.2024
Lisätietoa: Eduka-messut


Nähdään pian!
t. Virkkukoukkusen tiedotusosasto