Valloittavat äitienpäivälahjat

Ihanaa, ku ootte olemassa äidit, mummot, äitihahmot ja bonusmummot! ❤️

Tässä vinkkejä sydämelliseen lahjaan!

Tervetuloa äitienpäivälahjaostoksille ❤️

Kauniit ja niin pehmeät satiiniset tyynyliinat ilahduttavat!
Tyynyliinat on valmistettu kokonaan Suomessa 🇫🇮

Kahvia!

Kahvi maistuu aina! Tarjolla on perinteistä kahvia sekä suklaalla ja chilillä maustettua kahvia. Suklaa-chili -kahvia voi keittää sellaisenaan tai sitten lisätä sitä tavallisen kahvin sekaan antamaan makua.

Käy katsastamassa herkkuosastoltamme myös teevalikoima!

Sydämelliset etiketit ihastuttavat äitejä ja mummoja ❤️

Maukas ja valloittavan tuoksuinen ja makuinen Demmers Teehausin irtotee söpöllä Virkkukoukkusen suunnittelemalla pakkauksella. Villikirsikka-tee pinkillä etiketillä ja "Oot super ja hyper ja maailman paras!" -tekstillä.

Kotimaiset korvikset on kiva lahja! Miten olis makeat mansikat, värikkäät kukkakorvikset tai hillityt mustavalkoiset? Virkkukoukkusen korvisvalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin 🙂

Kauniit Suomessa suunnitellut ja valmistetut puiset kolmeosaiset roikkuvat korvakorut pinkki-puna-kelta-sinisella Kukitus-kuosilla, jossa roikkuu kauniit kukat ketjuina.
Näyttävät Suomessa suunnitellut ja valmistetut puiset korvakorut Kuula-kuosilla.

Muista myös kortti! Virkkukoukkusen korteissa on hauskan kuvituksen lisäksi myös ihanat tekstit, itse ei välttämättä tarvitse kirjoittaa kuin nimi taakse!

Jos haluat lähettää lahjasi suoraan saajalle paketoituna, niin onnistuu! Pakettiin kuuluu myös valmiiksi kirjoitettu kortti.

Katso valikoima tästä ja toimi näin:

  • Valitse haluamasi valmis paketti
  • Valitse paketoidun lahjan mukaan mieleisesi kortti ja kirjoita korttiin haluamasi teksti tilauksen lisätietoihin.
  • Ruksaa kassalla “toimitus eri osoitteeseen” ja kirjoita siihen saajan tiedot. Halutessasi paketti lähtee saajalle kotiin kuljetettuna!
Kotimainen Virkkukoukkusen värikäs tyynyliina Antiikkine tyttö eli Mummo -tekstillä ja kauniilla kuosilla lahjapaketissa.
Paketointipalvelu

Voit halutessasi tilata minkä tahansa tuotteen valmiiksi paketoituna ja suoraan saajalle!

Valittavanasi on paketointi taikka paketointi sekä kirjoitettu kortti!

Kirjoita teksti tilauksen lisätietoihin. Pidäthän tekstin tarpeeksi lyhyenä, että sen mahtuu kirjoittamaan siihen korttiin, kiitos 🌷

Verkkokauppamme Lahjakorttikaupasta löytyy kortteja joka lähtöön! Käy kurkkaamassa runsas valikoima!

Voit valita itse summan ja myös ajastaa lahjakortin haluamallesi päivälle, jolloin se menee valitsemaasi sähköpostiin – eli vaikka suoraan lahjan saajalle.

Mikäli haluat ojentaa tulostetun lahjakortin, tilaa lahjakortti omaan sähköpostiisi ja tulosta se sieltä 🌼

Lahjakortilla voi lunastaa vaikkapa jonkun ihanan Virkkukoukkusen mekon!

Iloista juhlapäivää!

T. Tiina

Kotimainen Virkkukoukkusen Satiininen juhlava Loippana-mekko heleällä vihreä-pinkillä Kesäheinäkuosilla. Kuosissa pystyraitaisessa Kesäheinässä punaisia marjoja ja vaakasuuntaisissa vaaleanpunaisissa palkeissa kauniita pallomaisia kukkia punaisina, oransseina ja keltaisina.