Virkkukoukkusen 3/4-hihainen Kelpokolttu mekko hauskalla värikkäällä Isolla porukalla -kuosilla ja leggipöksyt porukalla-kuosilla, jossa seikkailee iloinen joukko Koukkushahmoja.

Uutta tulossa tammikuussa

Uutta tulossa tammikuussa

Porukalla! Isolla porukalla!

Voi helmien helmet! Seuraavaksi myö ilahutetaan teitä tuomalla mallistoon kaksi uutta iiihanaa, iloista kuosia! Esittelemme teille valloittavan villit tapaukset Porukalla sekä Isolla porukalla. Piirsin näitä kavereita menneenä syksynä kuoseiksi ja kerkesittekin jo äänestää Virkkukoukkusen somekanavilla nämä tyypit myös tähdittämään kalenteripyyhettä 2021.

Pitkään Virkkukoukkusen matkassa mukana olleet saattavat muistaa tätä piirrosväkeä koukkusen 90-luvun uniikeista aarteista. Silloin iloisen värikäs käsin piirretty ja maalattu sakki seikkaili silkkihuiveissa, t-paidoissa, tennareissa, kasseissa ja vaikka missä muussa, mihin vaan pystyi piirtämään ja pensselillä maalaamaan. Liekkö sitten koronan aiheuttama ihmispaljouden kaipuu, ilmassa leijuva ysärin paluu vai näitten molempien yhteisvaikutus pistäneet mielen siihen asentoon, että käsi kertakaikkiaan vaan piirsi Porukan päästä pihalle 🙂 Mainion sakin seasta saatat bongata (vaatteiden leikkuukohdasta riippuen) myös muutamia koiria, kissoja, lintuja ja pupuja. Mitä niistä kellekkin mekkoon ja Leggipöksyihin sattuu osumaan on silkka yllätys! JEE! – Niin paitsi jos tuutte mekko- ja pöksyostoksille putiikille livenä tänne Imatralle sitten taas helmikuusta lähtien.

Meinattiin hillota näitä helmikuulle ja alottaa luovalta loma-nimiseltä tauolta paluu loistokkaasti lanseerammalla nämä hyvänmielen kuteet heti palattuamme töihin. Mutta kun nämä ihanuudet on jo täällä kaupalla ja kun Instassakin olitte sitä mieltä, että myyntiin vaan jo tammikuussa 😉 niin täältä pesee ja linkoaa! Olin sopinut jo kiirettömän aikataulun kuvauksetkin hovikuvaajamme Storymakersin Mikon kanssa tammikuulle (ja en käynyt sitä nyt venkslaamaan), niin Marde näppäränä tyttönä photaroi vaatteet nyt ens hätään Juttaraisen päälle, että pääsette heti tammikuussa näihin käsiksi verkkokaupan kautta. Mutta joo, tuolt ne näyttäs 😀 A-linjainen väljä, söpö, jokapaikan mekko on mallia Kelpokolttu, eli pyöreällä pääntiellä, 3/4-huushollihihoilla ja sivusaumataskuilla varustettu mukava luottovaate, jossa on kuosina Isolla porukalla. Leggipöksyissä kuosi on pienempänä , eli se on sit se Porukalla. Mekon materiaali on hyvin kutinsa pitävää puuvilla-elastaani sekoitusta, kuosittelu vaan kosteana niin näille vaatteille siun ei tarvitse silitysrautaa näyttää, jos et välttämättä halua.

No johan sitä tulikin taas kaikkea luriteltua, taijan tästä lähteä suoriutumaan kohtapuoleen kohti kotia.

Voikaatte ystävät hyvin! Toivotaan että vuosi 2021 kohtelee meitä lempeästi <3 Hyvää uutta vuotta! 

Iloa ja valoa!

<3

PS. Marde on etätöissä tammikuussa ja käy torstaisin postittamassa verkkokaupasta tilattuja aarteita <3

Virkkukoukkusen kauppa Imatralla on tammikuussa kiinni.

t. Tiina