Virkkukoukkusen mainio Pätsä-lätsä trikoinen lippalakki sinipohjaisella Makeita sano reponen -kuosilla, jossa seikkailee hauskat ketut pihlajanmarjojen joukossa.

Uusia ihanuuksia!

Uusia ihanuuksia!

Makeita sano Reponen!

Jouluiset Kässämessut netissä lähestyvät (3.-5.12.2021) ja niin lähestyvät myös NYTdesign pop up Tampereella 2.-22.12.2021) ja sehän tarkoittaa Virkkukoukkusen kohdalla sitä, että uutta ihanuutta pukkaa myyntiin <3 Kässämessut netissä löydätte Facebookista ja nettisivujensa kautta voi jo nyt käydä tutustumassa eri näytteilleasettajiin ja tulevan viikonlopun tempauksiin. Lauantaina 4.12 klo 15 pääsette live-lähetyksen siivin muotinäytökseen tänne Virkkukoukkuseen ja otetaan kierros kaupalla joululahjavinkkien kera, kun meitä jututtamaan saapuu Kässämessut netissä tiimistä Kreetta.

NYTdesign pop upin löydätte Tampereelta tunnelmalliselta Finlaysonin alueelta, Väinö Linnan aukiolta Vooninkisalista 2.12-22.12.2021 päivittäin klo 11-18. Meillä on siellä teille mekkoja <3 Käykää sovittamassa ja ostamassa, kaikki sorttimentit ei mahdu rekkiin yhtäaikaa, joten myyjiltä voi kysellä lisää kokoja <3 Ja jos ei sieltä löydy, niin oikean koon selvittyä pistäkää verkkokoukkusen kautta tilausta tulemaan.

Kuvassa Jutta esittelee makian uuden kuosin nimeltään Makeita sano Reponen. Siitäpä tarjoilemme uutukaisina trikoisen A-linjaisen Kiva -mekon, Lirpukka -huivin, Pätsä -lätsän, Leggipöksyt, sekä trikoisen sivusaumataskullisen A-linjaisen Mukava -mekon jossa on vilukissojen kovasti toivomat pitkät hihat.

Mukava -mekot tulevat myyntiin perjantaina 3.12 <3

Makeita sano Reponen kuosi on Virkkukoukkusen oma ja piirsin sen leikkisät ketut viime kesänä. Kuusikko ja Mehtä kuoseissa vilahdelleet ketut keräsivät aiemmin runsaasti ihailua osakseen ja useat asiakkaamme toivoivat kettuja ihan omaan kuosiinsa. Viimeisen silauksen luovaan mietintämyssyyn toi asiakkaamme Neiti Reponen <3 Kiitokset inspiratiosta siis myös hänelle!

Ja putiikki Imatralla sekä verkkokoukkunen on viritetty joulukuntoon! Iri on jumpannut lähettämön huippuvireeseen ja myö ootetaan ilolla millä ihanalla saadaan teitä ja läheisiänne tänä vuonna ihastuttaa. Siis kirmaa kaupalle, visiteeraa verkossa ja poikkea pop uppiin, myö ollaan valmiina ratkasemaan siun lahjapulmia. Vai onko sellasia ees jos kattoo Koukkusen valikoimia? Luulen että ei 🙂

Iloisin terveisin, Tiina