Top 10 joululahjaideat

Top 10 joululahjaideat

JOKO JOULUTTAA? Kaikista Suomen ja koko maapallon tuotteista ja tavaroista poimimme Virkkukoukkuseen ne kivoimmat, mukavimmat, persoonallisimmat ja oivaltavimmat lahja-aarteet. Valitsemalla jotain ihanaa Virkkukoukkusen omasta mallistosta tulet hankkineeksi lahjan lisäksi samalla myös työtä Suomeen.  Nyt jos koskaan sinivalkoiset valinnat ovat todella tärkeitä. Kiitos <3

Kokosimme  Virkkukoukkusen Top 10 joululahjalistauksen hankintojasi helpottamaan:

1. Elämäsi miehelle, rakkaalle, ukille, kummille, äidille, isälle, mummolle, anopille ja apille lämpöisiä talvitassutteluja Glerupsin mukavien huopapistokkaiden tai tossujen kera <3 Mukavat nahkapohjaiset sisäkäyttöön tai kumipohjaiset pistokkaat ulkona piipahtelijoille.

2. Tyttären ja pojan poppoille perhekalenteri, seinäkalenteri tai henkilökohtainen viikkopäivyri  harrastuksien ja muitten menojen järjestystä helpottamaan. Virkkukoukkusen kalenterit ilahduttavat saajiaan vuoden jokaisena päivänä ja ollaanpa kuultu joulun meneen pilallekin jos joulupukki on jostain syystä unohtanut käydä ajoissa hankkimassa nämä ilahdukset. Kalenteriostoksille pääset tästä.

3. Kummilapselle  (alle kouluikäinen) hyväntuoksuinen, vegaaninen saippua, pikkuruinen matkalaukku omille aarteille, mainio Mailegin pehmo-otus unikaveriksi. Kiva juomapullo, dinosaurus-yövalo ja keittiösetti. Ja tietenkin lasten tarratatuoinnit!

4. Kummityttö (kouluikäinen) ilahtuisi mahdollisesti Tee-se-itse-kalenteripäiväkirjasta tai Greengaten söpöistä astioista.

5. Naapurille, työkaverille ja kissavahdille ehdottomasti Virkkukoukkusen kalenteripyyhe 2021, lähituotannon raparperiglögiä ja joku ihana herkkutuote runsaasta tarkkaan poimitusta valikoimastamme. Valitsetpa herkkusuklaita,  mausteseoksia, suolamyllyjä, tunnelmallisia teehetkiä tai kahvikissalle herkkutuokioita, niin lahjan maaliin meneminen on mitä todennäköisintä.

6. Elämäsi kuningatar ilahtuu Virkkukoukkusen Suomessa valmistetuista pussukoista, laukuista ja vaatteista. Jos valinta tekee tiukkaa, ei hätää – meiltä voit hankkia myös kätevän lahjakortin joko verkkokauppaan tai myymälään. Osta lahjakortti täältä.

7. Kassi kaverille! Kiva -kassi pukee sanoiksi sen mitä ajattelet hänestä <3 Hän on ihana! Hän on super! Hänellä on projektit hallinnassa!

8. Arjan sankareille arkiluksusta kotiin ekologisten hygienia -ja kodinhoitoaineiden kera <3 Käytännöllisiä lahjoja arvostavalle aarteita pyykkietikasta käsidesin kautta huonetuoksuihin löydät tästä linkistä.

9. Himosaunojalle Virkkukoukkusen suunnittelema ja Jokipiin pellavan toteuttama kesäiseen koivikkoon ja saunapolulle johdatteleva puolipellavainen laudeliina sekä kotimainen löylytuoksu.

10. Sinulle ihana ihminen  <3 Varmasti olet ollut kiltti tänäkin vuonna ja kukas sen paremmin tietäisi kuin sinä itse. Kurvaileppas siis vielä yksi kierros Virkkukoukkusen verkkokaupassa ja tee huomioita ihanuuksista. Vinkkaa niistä joulupukille hyvissä ajoin tai kerrankin lahjo myös itseäsi. Olet varmasti lahjasi ansainnut <3

Mukavaa joulunaikaa ja taikaa!

t. Tiina