Kauniit Suomessa suunnitellut ja valmistetut puiset korvakorut punaisella Pampula-kuosilla.

Tammitauolla tapahtui

Tammitauolla tapahtui

Heissan hei ja hyvää tätä vuotta!

Palattiin tällä viikolla tammikuiselta huililta ja sinä aikanakin on tapahtunut  kulisseissa vaikka ja mitä! Korumallisto on kasvanut muutamilla uusilla ihanuuksilla, kuten esimerkiksi Kukkaralla nappikorviksilla ja riippuvilla iloisen värisillä Hertta -korviksilla.

Ja onpa meillä esitellä myös ihan uutukainen hehkeä korallin värinen  Maxikukkaralla Toive-Hulmu -mekko. Aivan ihana! Jotenkin tää lisääntynyt valon määrä ja aurinkoiset talvipäivät rimmaa tähän appelsiiniseen, mandariiniseen, satsumaiseen, hedelmäiseen ihanuuteen.

Toive-Hulmu -mekko on jatketta kesäiselle hihattomalle siskolleen. Mekko on malliltaan hitusen väljempi kuin kesäversio. Näissä molemmissa hulmuilevissa helmoissa on myös kätevät ja kunnolliset taskut.

Muita tammikuun asioita oli se, että viime vuoden puolella aloitetut kalenterihommat vuodelle 2022 saatiin kansia myöten valmiiksi. Näytinkin jo Instan puolella pikaisesti piirretyn luonnoksen kansikuvasta. Vuosi 2022 lupaa koukkusen kalenterien käyttäjille koko vuoden jatkuvat kakkukekkerit. Jotenkin nyt tuntuu siltä, että juhlat ja kepeä meininki olis enemmän kuin tervetullutta!

Tammikuussa kerkesin myös ilotella uusien kuosisuunnitteluiden parissa. Välillä meinas jo kasvaa juuri kankkuun, kun oli hyvä piirtovire päällä ja en malttanut irrottautua sohvannurkasta piirtämästä 😀 Syntyi linkuroita ja vinkuroita, kukkasia, koukkusentekstejä täynnä oleva printtiajatus ja mitäköhän muuta vielä. No työ näätte NE joskus 😀 Niitä kuoseja ennen kerkee vielä uuen värisiä kissoja, koiria, kukkia, raitoja.

Uusi mekkomallikin lähti protojen jälkeen tuotantoon. Kevään keikkuessa eteenpäin päästään esittelemään teille Kiva -mekko!!

Kulisseissa on kuhissu myös meijän verkkokaupan osalta niin, että Unfair on pistänyt koodaillen meille uutta, vieläkin paremmin palvelevaa ja kivaa verkkokauppaa. JEE!  Tavotteena on tehä verkkokaupasta yhtä kiva kuin on tää meijän kivijalkaliike Imatralla! Uskon että yhessä Unfairin pätsien tyyppien kanssa myö saahaan tehtyä teille sellanen verkkokoukkunen tehtyä. Jotta jos työ toimivaa ja inhimillistä markkinointitoimistoo etsitte, niin kääntykää oitis Unfairin puoleen <3 Verkkokauppaa hinkataan ens viikolla taas lisää ja huoltotaukoa on pukkaamassa jossain vaiheessa. Informoin siitä sitten Instassa ja Facessa. Mutta nyt siis tätä kirjoittaessani Runebergin päivänä tämä nykyinen verkkokauppa palvelee teitä ja meitä vielä täyttä häkää.

Rupes näyttämään aika tuotteliaalta tuo tammikuu :D!

Nyt taijan hilpasta viikonlopun viettoon!

Palataan!

t. Tiina