Ihanat Virkkukoukkusen tyontekijat

Suomalaiset design vaatteet – tutustu Virkkukoukkusen Tiimiin

Suomalaiset design vaatteet – tutustu Virkkukoukkusen Tiimiin

Virkkukoukkusen värikkäät suomalaiset design vaatteet on tulleet tutuiksi jo monessa artikkelissa­!  Mutta kuka suunnittelee kaikki värikkäät kuosit? Kuka kaavoittaa vaatteet, kuka vastaa verkkokaupasta ja Virkkukoukkusen visuaalisesta ilmeestä ja kuka tervehtii asiakkaita aina hymyssä suin Imatran putiikilla?

Tässä artikkelissa pääset tutustumaan Virkkukoukkusen värikkääseen tiimiin, joka suunnittelee Virkkukoukkusen suomalaiset design vaatteet ja auttaa jokaista löytämään mieleisimmät design aarteet omaan vaatekaappiin ja kotiin.

Verkkokauppamestari ja toimistotaituri Iri

Verkkokauppamestari ja toimistotaituri Iri huolehtii verkkokaupasta ja kaikesta mahdollisesta siihen liittyvästä. Hän tekee myös yhteistyötä kirjanpitäjämme kanssa ja pitää monet langat käsissään.

Toisinaan Iriin voi törmätä myös putiikissa, mutta suurimman osan ajastaan hän
työskentelee omassa rauhassaan toimistossa- silloin hän on kaikista tehokkaimmillaan.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Halaus-hupparitakki, se on niin täydellisen mittainen, siinä on huppu ja isot taskut. Se on myös ihan mielettömän pehmeä ja mukava päällä.

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Vihreä Pampula. Mie luulen, että Tiina on tehnyt sen minuu varten, niin ihana se on!

Lempiasia omassa arjessa? Virkkaaminen! Voisin vaan virkata ja virkata ja värkätä! Miulla on kotona oma huone, joka on täynnä lankoja kaikissa mahdollisissa väreissä. Saatan inspiroitua mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja ihan mistä vaan. Virkkaamisesta voiton vie vain aviomieheni Antti, jonka kanssa arki on maailman parasta.

Lempiasia omassa työssä? Verkkokaupan tutkaileminen ja siitä uuden oppiminen. On
hirveän mielenkiintoista muuttaa valikkorakenteita tai rakentaa sivuja uudelleen. Voisin
tutkailla ja uudistaa verkkokauppaa loputtomiin. Lisäksi tykkään kirjoittaa, joten uutiskirjeiden kirjoittaminen ja kokoaminen on myös yksi lempijutuistani – kiva kun tilaatte ja tulkaa loputkin mukaan! En viihtyisi työpaikassa, joka toistaisi itseään. Täällä oppii joka päivä uutta, vielä 20 vuoden jälkeenkin!

Lempiasia Imatralla? Oma koti ja ystävät. Kotia ollaan rempattu mieleiseksi huone
kerrallaan. Miun mies on kova keräilemään kaikkea hassua ja tietenkin aina tarpeellista, joten meillä on aika paljon tavaraa. Viihdyn tosi hyvin kotona, mutta miusta on myös maailman parasta, että täällä asuu monta hyvää ystävää, joiden luona kyläillä.

Virkkukoukkusen mukana kasvanut Mari

Virkkukoukkusen mukana kasvanut Mari on ollut virkkukoukkuslainen jo 17 vuoden ajan eli noin puolet elämästään. Hän on ensisijaisesti visuaalisen suunnittelun assistentti, joten hän viimeistelee kuosiraportit painoa varten, ottaa tuotekuvia verkkokauppaan ja someen sekä tekee mainoksia.

Eikä siinä vielä kaikki! Hänetkin voi löytää kaupalta niin myynnistä kuin kilpailuhenkisenä tilauslaatikoiden purkajana.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Lempituotteeni on Simpsakka-mekko. Tykkään sen tulppaanin mallisesta siluetista, josta tulee ihanan naisellinen fiilis. Toinen ikisuosikki on hulmuhelmainen Toivehulmu-mekko yhdistettynä vyötärölle kiedottuun Lirpukka-huiviin. Siinä asussa on ihana liihotella!

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Lempparikuoseja miulla on monia! Riikinkukko-kuosi tuo ihanaa juhlavuutta arkeen. Mustavalkoinen Maxikumu on väritykseltään simppeli, mutta sen juju on monet ihanat yksityiskohdat. Kuosista voi bongata kissoja, lintuja, koiria, kukkia, perhosia, sydämiä, mehupulloja, auringon ja vaikka mitä hauskaa. Myös Megakukkaralla-kuosi kuuluu suosikkeihini näyttävien kukkien ansiosta.

Lempiasia omassa arjessa? Omassa arjessa parasta on perhe. Miun perheeseen kuuluu mies sekä 3- ja 7-vuotiaat pojat. Tykätään käydä yhdessä metsäretkillä, hiihtämässä, uimassa ja pyöräilemässä. Arki-iltoina kotona oleilu on ihanaa, ja silloin on kiva vaikka leipoa yhdessä tai katsoa elokuvia. Usein arki-iltoina käyn myös kuntosalilla nollaamassa päivän. Saan siitä paljon energiaa.

Lempiasia omassa työssä? Työssä parasta on ihanat työkaverit. Usein kahvitauoilla jutut lähtevät laukalle ja myö nauretaan mahat kippurassa ja kyyneleet silmissä. Pidän myös siitä, että saan tehdä monipuolisesti erilaisia hommia. Omimmillani mie oon kuva-asioiden parissa ja kaikki visuaalisuus on miun juttu. Sisälläni asuu silti jokapaikanhöylä, joka tykkää olla siellä missä tapahtuu – ja tämä onnistuu Virkkukoukkusella!

Lempiasia Imatralla? Imatralla parasta on tietty Virkkukoukkusen värikkäät suomalaiset design vaatteet ja kodintavarat! Jos jotain muutakin pitää mainita, niin koski on ihan huikea samoin kuin Imatralla virtaava joki eli Vuoksi.

Satu on iloinen asiakaspalvelija

Satu on aurinkoinen asiakaspalvelija Virkkukoukkusen myymälässä Imatralla. Satu auttaa asiakkaita löytämään myymälästä mieleisimmät suomalaiset design vaatteet, mutta karjalaiseen tapaan hän vaihtaa asiakkaiden kanssa mielellään myös kuulumiset ja puhuu niin aiheesta kuin aiheen vierestäkin. Pitkät asiakassuhteet antavat Satulle paljon.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Kesällä ehdoton suosikkini on Hulmuhelma-hellemekko, joka istuu napakasti yläosasta ja jossa on runsaasti trikooneulosta helmassa. Hulmuttelen mekon kanssa niin työmaalla kuin muissa kesämenoissa. Hulmuhelma on ihana myös siitä, että ilmojen viiletessä sen alle voi sujauttaa t-paidan ja ihanat Virkkukoukkusen leggingsit. Niitä vilauttelen aina asiakkaillekin, jotta hekin näkevät pöksyjemme monipuolisen käytön. Talvella olen enemmän housuihminen, ja Kelpokolttu-tunika on aina toimiva pari housuille. Virkkukoukkusen korvakorut tietysti kruunaavat asun kuin asun, vuodenajasta riippumatta.

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Kuten lempituotteita, myös lempikuoseja on ehtinyt kertyä monia… Jos on pakko valita, olen Kukkaralla-tyttö.

Lempiasia omassa arjessa? Perheen kesken liikkuminen.

Lempiasia omassa työssä? Myymälässä työskentely on täynnä ihania vuorovaikutustilanteita asiakkaiden kanssa! Myös iloinen ja värikäs ilmapiiri antaa virtaa työpäiviin. On ihanaa, että voin olla täysin sydämin myytävien tuotteiden takana.

Lempiasia Imatralla? Ukonlinnan alue ja Saimaan rannat! Niissä tulee vietettyä paljon aikaa niin kesällä kuin talvella. Eikun Virkkukoukkusen pipo tai Pätsä päähän ja menoksi!

Mallimestari Mirka kaavoittaa Koukkusen suomalaiset design vaatteet

Virkkukoukkusen hymyilevä mallimestari Mirka sinisessä pyorre kuosin mekossa ja patsa latsa paassa. Mirka kaavoittaa Virkkukoukkusen suomalaiset design vaatteet.

Mallimestari Mirka on puhelias pohjalainen yrittäjä, joka huolehtii siitä, että Virkkukoukkusen kuosit pääsevät oikeuksiinsa. Mirka huolehtii kaavoista, mallikappaleista, kuosittelusta, sarjoituksesta, sovituksista ja mallien toimituksesta alihankintaan.

Myös Mirkaan voi toisinaan törmätä putiikilla – melkoinen monitaituri siis hänkin.

Lempituote Virkkukoukkuselta? Tähän on erittäin vaikea vastata, koska pidän ehdottoman tärkeänä kokonaisuutta. Minulla on siis lähes kaikesta silmääni miellyttävästä mekko, lirpukka ja tietysti korvakorut. Tarpeita tulee koko ajan lisää, sillä Tiinalta syntyy niin upeita kuoseja.

Lempikuosi Virkkukoukkusen valikoimassa? Kääk! Nyt on vaikea kysymys, sillä lempikuosini vaihtuu lähes päivittäin. Jos puen tänään Maxikumua niin huomenna saatan pukea Pyörrettä. Valitsen lempikuosin aina päivän mielentilan mukaan.

Lempiasia omassa arjessa? Elämä itsessään! Luonto, rakkaat ihmiset ympärillä ja läsnäolo tekevät arkeni.

Lempiasia omassa työssä? Ehdottomasti uuden luominen. Se tunne on joka kerta kutkuttava ja lähes maaginen, kun on saanut jotakin valmiiksi ja sen saa tuoda sovitukseen ja ihailtavaksi muillekin! Virkkukoukkunen on ylipäätään ihan huikea työympäristö. Ihanat värit ja kuosit tuovat itselle niin mielettömän hyvän mielen ja työkaverit ovat timantteja, kaikki eri värisiä! Olen kiitollinen heistä ja tästä.

Lempiasia Imatralla? Kaunis luonto ja sen moninaisuus. Saimaa, Vuoksi, metsät, peltoaukeamat, kävelyreitit, Lammassaari. Kaupunki keskellä luontoa!

Tiina – Suomalaisten design vaatteiden suunnittelija ja Virkkukoukkusen yrittäjä

Hymyileva Virkkukoukkusen yrittaja Tiina Karkas-Sund korallin varisesssa kukkaralla kuosin mekossa. Tiina suunnittelee kuosit Virkkukoukkusen suomalaisiin design vaatteisiin.

Suunnittelen Virkkukoukkusen värikkäät kuosit ja unelmieni työpäivänä saan keskittyä mahdollisimman paljon luovaan työhön. Yrittäjänä olen monessa mukana Virkkukoukkusen arjessa, eikä aina tiedä varmuudella, mitä työpäivä pitää sisällään!

Teen käytännön töitä myymälässä tuotteiden hyllyttämisestä vaatemallien suunnitteluun. Tapaan yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä, vastaan sähköposteihin, suunnittelen ja organisoin vaatekuvauksia, teen somepostauksia, suunnittelen markkinointia ja ideoin yhdessä mahtavan tiimini kanssa lisää väriä ja iloa arkeesi.

Oman riemukkaan tiimin kanssa on mahtavaa suunnitella Virkkukoukkusen suomalaiset design vaatteet ja kodintavarat!

Tervetuloa moikkailemaan ja tutustumaan meihin ja meidän lempituotteisiin ihan paikan päälle – myö otetaan teidät ilolla vastaan!

Jos putiikille on pitkä matka, käy verkkokaupassa tutustumassa meidän suomalaisiin design vaatteisiin ja kodintavaroihin.

T:Tiina