Kotimainen Virkkukoukkusen 3/4-hihainen Kiva-mekko U-pääntiellä ja minttu- ja korallipohjaisella Hertta-kuosilla.

Rakkauskirje Koukkusen kamulle

Rakkauskirje Koukkusen kamulle

Hei sie ihana ja tärkeä Koukkusen kamu! 

Olenpa onnekas, kun olen juuri sinuun täällä telluksella törmännyt! Virkkukoukkusessa vietettiin justiinsa synttäreitä, ja se toi mieleen monenlaisia sydäntäni sykerryttäviä ja mieltäni hykerryttäviä aatoksia ja ajattelin kertoa niitä myös sinulle.

Olipa tätä yhteistä jaettua taivaltamme kanssasi kestänyt vasta päivän, tai olkoonpa värikylläistä seikkailuamme takana jo sen liki kolmekymmentä vuotta, toivon sydämestäni, että tiedät, miten paljon onnellistat eloani! Rakastan työtäni enkä olisi minä, jos en saisi luoda tätä ainutkertaista Virkkukoukkusen mallistoa juuri sinulle. Kiitollinen olen myös siitä, että olet kertonut minulle, että ilostutan ja teen sinulle merkityksellisiä tuotteita omalla tyylilläni.

Iloitsen aurinkoisesta hymystäsi, kun astut kaupalle ja käyt innokkaana tutkimaan kulloistakin putiikilla olevaa valikoimaa. Verkkokaupan puolella en harmi kyllä näe sinua fyysisesti muutoin kuin Google Analyticsissä kartalla pompuloissa paikkakuntina, mutta jo se, että tiedän verkossakin vierailevan ystäviä, saa mieleni kirkastumaan. Nautin, kun pääsen yllättämään uutuuksilla ja sydämessäni läikähtää, kun näen että joku tietty väri tai kuosi saa sinut syttymään! Iloitsen, kun saan esitellä mallistoamme, tehdä kanssasi kauppaa ja tiedän, että löydät valikoimastamme jotain juuri sinulle tarpeellista, täydellistä ja tähtipölytunnelmaa sisältävää aarteistoa. Nautin kovasti, kun saan innostuttaa ja ilahduttaa sinua!

Tykkään tarinoistasi. Minusta on ihanaa kuulla, miten meiltä ostamasi lahja osui nappiin ja lahjansaaja suorastaan pökertyi onnesta. Pääsen juttujesi mukana vaikka minkälaisiin tilaisuuksiin, juhliin, sekä reissuihin, kun vaatteita mallatessasi kerrot mihin olet niitä hankkimassa. Olet näyttänyt minulle puhelimestasi kuvia kissoistasi, koiristasi, lapsenlapsistasi. Olet taluttanut putiikille elämäsi rakkauden ja olemme kanssasi yhdessä myötäeläneet myös väistämättä iloa toisinaan taklaavia murheita. Olet laittanut ihania palautteita sähköpostiin ja kommentoinut kivasti postauksiani Instassa ja Facessa. Ilostun niistä aina kovasti! Olet aktiivisesti osallistunut kuvillasi myös Koukkusen kamujen virtuaaliseen muotinäytökseen verkkokoukkusessa ja lisännyt yhteenkuuluvuuden ja voimaantumisen tunnetta muiden väreilijöiden keskuudessa. Kiitos siitä ❤️

Riemuitsen iloisen kepeästä suhtautumisestasi elämään ja saan energiaa positiivisista ja välittömistä viesteistäsi vieraskirjassamme putiikilla, sähköposteissa sekä somessa. Palautteesi on rehellistä ja vilpittömän kannustavaa. Lisäksi myötäelät täysillä Koukkusen kiemuroissa. Minusta tuntuu, että arvomme kohtaavat ja taidammepa jakaa kanssasi myös hieman omalaatuisen huumorintajun. 

Oi sinä ihana Koukkusen kamu, en välttämättä edes tiedä nimeäsi, mutta tunnen että olemme vähintään tuttuja kanssasi tai jos ei vielä olla, niin kenties tullaan tutuiksi ajan myötä. Olet sielunsiskoni väriasioissa, säteilet iloa ja hyvää mieltä ympäröivään maailmaan. Kiitos kun saan olla siinä mukana! 

Olen sinusta myös kovin ylpeä. Ihailen tapaasi kantaa itseäsi ja korostaa parhaita puoliasi. Olen onnellinen, että sallit itsellesi asioita jotka tuottavat sinulle iloa. 

Hei ihana Koukkusen kamu, olet inspiraationi, olet oman tiesi kulkija, olet iätön, olet mainio supernainen, voimanainen, moninainen! 

Oi mikä onni, että kohdattiin! 

Kiitos sinulle ihana Koukkusen kamu, ihanaa kun olet olemassa! Saavuthan taas putiikille Imatralle ja verkkoon katsomaan mitä ihanaa ollaan siulle nyt valmistettu!

T. Tiina