Kotimainen Virkkukoukkusen ihana puolipellavainen keittiöpyyhe vihreällä Mehtä-kuosilla ja "Mie oon iha mökkihöperö" -tekstillä.

Mitä viedä tuliaisiksi mökille? Kuusi käytännöllistä vinkkiä

Mitä viedä tuliaisiksi mökille? Kuusi käytännöllistä vinkkiä

Mietitkö, mitä viedä tuliaisiksi mökille? Miten ilahduttaa sukulaisia tai ystäviä mennessäsi kylään mökille?

Tuliaisiksi mökille voi viedä vaikka mitä ihanaa! Parhaimmillaan tuliaiset mökille ovat
käytännöllisiä ja saajalleen mieleisiä. Tästä artikkelista löydät kuusi erinomaista ideaa, mitä, viedä mökille tuliaisiksi! Nämä sopivat mainiosti myös tupaantuliaisiin vietäväksi, tai lahjaksi, kun menet kylään ystäville tai sukulaisille. Virkkukoukkusen valikoimasta löydät sekä laadukasta kodintavaraa, että suussa sulavia herkkuja. Löydät meiltä myös
ekologisia pesuaineita kodin puhdistukseen, sekä luonnonmukaisia ihania tuotteita
vartalon-, hiusten- ja käsien puhdistukseen.

Olet sitten matkalla kylään, mökkivieraaksi- tai haluat viedä muistoja kotiin lomamatkalta itselle, tai kavereille, niin tässä on sinulle kuusi käytännöllistä vinkkiä!

1. Vie tuliaiseksi mökille pehmeät tyynyliinat

Pehmeälle tyynyliinalle on ihanaa nukahtaa! Virkkukoukkusen kaunis kotimainen tyynyliina tuo luksusta ja iloa arkeen!

Mielettömän pehmeästa puuvillasatiinista valmistettua tyynynpäällistä koristaa kaunis vihreä kuosi ja tekstinä on “Mie oon iha mökkihöperö”. Tämä on mainio vaihtoehto viedä mökille mökkeilyä rakastaville ihmisille! Tyynyliinoja löytyy kuitenkin useilla erilaisilla kuoseilla ja löydät valikoimasta myös kotiin viemiseksi sopivia kauniita ja ylellisiä tyynyliinoja.

Tyynyliinan kangas on printattu Suomessa, se on ommeltu Suomessa ja tietysti suunniteltu Suomessa! Hyvä Suomi!

Kotimainen Virkkukoukkusen ihana puolipellavainen keittiöpyyhe vihreällä Mehtä-kuosilla ja "Mie oon iha mökkihöperö" -tekstillä.

2. Keittiöpyyhe on aina käytännöllinen lahja

Virkkukoukkusen keittiöpyyhkeistä löydät lukuisia erilaisia värejä ja kuvioita, sekä positiivista energiaa arkeen. Keittiöpyyhkeet valmistetaan laadukkaasta puolipellavakankaasta. Näihin kelpaa kuivata kädet tai kuivata astiat tiskaamisen jälkeen.

Keittiöpyyhkeiden kuviot ovat Virkkukoukkusen värikkään veikeää designia ja kuviot printataan pyyhkeisiin Suomessa. Vie mökille tuliaiseksi, mukana kylään mennessäsi tai hanki omaan kotiin kotimainen avainlipputuote keittiöön!

vie tuliaisiksi mökille laadukkaat ekologiset pesuaineet, kuvassa verigreipin tuoksuinen astianpesuaine ja eukalyptyksen tuoksuinen saniteettipesi

3. Luononmukaiset laadukkaat pesuaineet

Ole Hyvä Luonnontuotteen valmistamat astianpesuaineet sekä ihanat käsienpesunesteet on helppo viedä tuliaisiksi joko yhdessä laadukkaan keittiöpyyhkeen kanssa tai vaikka sellaisenaankin!

Ole Hyvä valmistaa vegaanisia ja ympäristöystävällisiä laadukkaita tuotteita kodin puhdistukseen, sekä kehon puhdistukseen. Nämä puhdistavat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti sekä kodin, että kehon. Kaikki Ole Hyvä Luonnontuotteiden raaka-aineet ovat 100% kasviperäisiä, biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja. Tuotteissa on miedot miellyttävät tuoksut, jotka tulevat aidoista eteerisistä öljyistä. Löydät valikoimasta myös hajusteettomia tuotteita!

Ole hyvä -sarjan ihanan tuoksuinen metsämansikka-kamomilla käsienpesuneste 350 ml pumppupullossa.
Käsienpesuneste metsämansikka-kamomilla
Veriappelsiinin tuoksuinen astianpesuaine
Hajusteeton kaura-ksylitoli käsipesu

4. Laadukas laudeliina ilahduttaa saunojia

Hanki korkealaatuinen ja kestävä kotimainen Virkkukoukkusen suunnittelema laudeliina
kotisaunaan, ystäväsi kotiin, tai mökkihöperöille kesämökille.

Oiva tuliainen ja ihana lahjaidea! Virkkukoukkusen laudeliinat valmistetaan napakasta
Jokipiin puuvillapellavasta.

Laudeliinat valmistetaan kokonaisuudessaan Jalasjärven Jokipiissä.

Ihana suomalaisen sielunmaiseman sininen taikka metsän vihreä tuovat ripauksen satumaisuutta ja taikaa saunahetkeen 💙 💚

Virkkukoukkusen suunnittelema ja Jokipiin pellavan suomessa kutoma kaunis sininen puolipellavainen laudeliina
virkkukoukkusen suunnittelema ja jokipiin pellavan valimistama kaunis pellavainen vihreä laudeliina

Laudeliina on hyvä lahja sellaisenaan, mutta siihen on helppo yhdistää myös suomalaisen metsän tarjoamista raaka-aineista valmistetut ylelliset shamppoot, hiusten hoito-aineet tai suihkugeelit. Mikä sopisikaan paremmin suomalaisen luonnon innoittaman laudeliinan kanssa yhteen, kuin suomalaisen metsän raaka-aineista valmistettu laadukas suihkugeeli, shampoo tai hiusten hoitoaine? 💚🌲

Metsä shampoo, hiusten hoitoaine, suihkugeeli & käsisaippua

Ole Hyvä Luonnontuotteen valmistamat Metsä sarjan pesuaineet sisältävät kotimaisen
metsäteollisuuden sivuvirroista syntyvää Kuusisokeri-uutetta. Kuusisokeri on aito
luonnontuote, joka ei sisällä synteettisiä lisäaineita, kemikaaleja tai mikromuoveja. Raaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, eikä uutteen valmistamiseksi tarvitse kaataa ainoatakaan puuta. Kuusisokeri puhdistaa erittäin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja sillä korvataan ulkomailla tuotettua kookospohjaista tensidiä. Anna lahjaksi tai hanki itsellesi suomalaisen metsän raaka-aineista valmistettu ylellinen shampoo, hoitoaine, suihkugeeli tai käsisaippua!

Mökkihöperyyden voi tavoittaa niin monella tasolla! Valikoimistamme löydät myös seuraavat ihanuudet 💚🤩

Kauniit Suomessa suunnitellut ja valmistetut puiset korvakorut Mökkihöperö-kuosilla.
Kotimaiset puiset korvakorut
Tiskirätti "Kuusikko"
Suomessa valmistettu siivousliina
Puinen avaimenperä – made in Finland, tottakai!

5. Mitä jos veisit tuliaisiksi mökille suussa sulavaa suklaata, herkullista
lakritsia tai jotain makeaa?

Löydät meidän myymälästä ja verkkokaupasta maukasta maitosuklaata erilaisissa Virkkukoukkusen värikkäissä ja veikeissä kääreissä. Suklaa on aina kiva vieminen, joka ilahduttaa varmasti vastaanottajaa.

Erimakuiset lakupallerot valkosuklaalla, sitruuna-suklaalla, vadelma-suklaalla tai salmiakki- suklaalla maistuvat makean ystäville varmasti! Löydät myymälästä ja verkkokaupasta myös herkullisia Fudge makeisia suklaan, lakritsin, vaniljan, ja vadelma-suklaan makuisina.

6. Vie tuliaisiksi kahvia tai teetä!

Suomalaiset ovat tutkitustikin kahvikansaa ja Virkkukoukkusen valikoima tarjoaa kahvin ystäville sopivasti säväyttävää chili-suklaa kahvia erilaisissa värikkäissä ja iloisissa pakkauksissa.

Teen ystävillekin löytyy monta maukasta vaihtoehtoa virkkukoukkusen veikeissä pakkauksissa vietäväksi. Kahvi tai tee maistuvat taatusti ja ovat ihana lisä minkä tahansa muun lahjan ohella tai sellaisenaankin annettuna!

Tervetuloa tuliaisostoksille

Löydä sopivat tuliaiset mökille vietäväksi, kotiisi lomareissulta, tai ystäville
annettavaksi meidän verkkokaupasta, tai tuu käymään meidän elämyksellisessä myymälässä Imatralla.

Iloista kesää ja riemukkaita lomahetkiä!

T. Tiina & Koukkusen väki ❤️