Kotimaiset kesävaatteet! Jes! Vau! Jee!

Kotimaiset kesävaatteet!

Into pinkeenä ootetaan, että päästään pian näyttämään teille uusimpia Virkkukoukkusen ihanuuksia! Kesävaatteiden kuvaukset on tulevana keskiviikkona ja tästä miun työpisteeltä näen herkullisen, kesäkattauksen hellemekkoja, maximekkoja, muita ihania kesämekkoja ja 3/4 hihaisia trikoomekkoja. JOS tällä mallistolla olisi nimi, se voisi varmaankin olla Oodi ilolle ja riemulle! Nyt on luvassa kunnon väri- ja kuosi-ilotulitus. Muutamat kuosisuosikit kuten Mustat kissat ja Hertta ovat saaneet uusia värityksiä (VAU!) ja sitten on uusia ihastuttavia tuttavuuksia, joita pitkin kevättä valmistuu ompelusta. Päästään tutustuttamaan teijät myös uuteen mekkomalliin jonka nimi on Kiva. Kivassa on Kelpokoltusta tuttu mukava ja väljä A-linja ja kätsät sivusaumataskut. Helma on saanut aavistuksen verran pituutta lisää, samoin 3/4 hihoja on pikkuisen pidennetty. Pääntie on saanut uudeksi muodokseen todella kauniin Uuuun. Liitu- kuosi tekee paluun ja pomppaa Virkku- mekoista Kiva- mekkoihin (kuvassa Liitu-kuosi Virkku- mekossa viime syksynä). Kiva- mekoista on tehty myös lyhythihaista versiota, sekä Collari-Kiva paikkataskuineen <3 Oottakaahan vaan kun näätte nää!!

Värien kanssa ei oo pihtailtu yhtään ja monessa trikoomekossa on jokseenkin reipas retromeininki. Neljässä kuosissa on kuvion tekemisessä ja suunnittelussa käytetty vanhaa kunnon leikkaa-liimaa-askartele-paperitekniikkaa. Inspiraation lähteenä kumisseet takaraivossa lapsuuden legendariset klassikot, animaatiosarja Käytöskukka sekä Oili Tannisen hilpeät Nunnut ja Hiput. Muutamalla kuosilla on kummi, koska sain mukavaa apua nimeämisiin Koukkusen Instassa. Miltä mahtaakaan näyttää Kakkuraita, Kukkaa pukkaa ja Heikun keikun? Tai paikallisen uimarannan mukaan nimetty Lempukka? Kenetköhän mikäkin vaate ja kuosi kohtaa? Mistä kukakin tykkää? Mikä loppuu heti ennen aikojaan? Onko joku ylitse muiden? Ooo, niin paljon kysymyksiä! Pitkin kevättä aletaan saamaan näihin vastauksia.

Tääkin Virkkukoukkusen mallisto on toteutettu niin lähituotantona kuin se vaan on mahdollista ja järkevää. Uudet kuosit oon piirtänyt Imatralla 2020-2021 ja ne on meille ympäristöystävällisesti digipainettu Liettuassa. Vaatteet on suunniteltu ja kaavotettu Imatralla. Mallisto leikataan ja ommellaan Pohjois-Karjalassa Kiteellä. Ja sitten myö myydään ja lähetetään valmiita mekkoja ja muita ihanuuksia täältä Imatralta Irin emännöimästä Virkkukoukkusen postittamosta (joka sijaitsee koukkusen alimmassa kerroksessa).

Digi-tyypit Tampereella Unfairissa ravaavat täyttä vauhtia parasta aikaa ja järkkäävät höyry kutosella meijän verkkokaupasta entistä parempaa. Toivotaan että se(kin) valmistuu pian <3

Tässäpä nää tämän hetken kuumimmat kuulumiset koukkusesta. Tätä kirjoittaessani kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2021 on täällä kylä jo hiljentynyt korona-sulkujen myötä, mutta pitäkää työ meijät verkkokaupan kautta kiireisinä. Eiks joo? 🙂 Myö seuraillaan tilannetta ja supistellaan aukioloaikoja putiikilla, tai pistetään väliaikaisesti ukset umpeen kokonaan sikäli mikäli silt rupee näyttämään (tän päivän perusteella näyttää jompi kumpi enemmän kuin todennäköseltä).

Iloa ja aurinkoa!

Terveisin Tiina