Kiitos Siulle

Kiitos Siulle

Virkkukoukkusen 30-vuotisjuhlat
päräytetään käyntiin nyt!

Paketoitiin siulle ihan erikoisen ihana etu:

Osta Virkkukoukkusen malliston mekkoja, tunikoita, puseroita ja koruja vähintään 150 € arvosta ja saat valita itsellesi Väsky -olkalaukuista ihan minkä vaan omaksi ilman veloitusta. 

Siis 69 €:n laukku kaupan päälle!

Osta 300 €:lla, niin saat valita kaksi Väsky -laukkua jne. Etu kertaantuu.

Tämä tarjous on voimassa 8.1.2023 asti.

Se, mitä kaikkee muuta hilpeyttä aiheuttavaa ja ilostuttavaa myös vielä järjestetään tänä vuonna, selviää kun pysyttelet Koukkusen kanavilla.

Suomessa valmistetut, mukavat ja laadukkaat Virkkukoukkusen mekot ovat monikäyttöisiä ja ilahduttavat monenlaisia sekä monenkokoisia ja -ikäisiä käyttäjiä. Kotimaisten mekkojemme kaavotus on mukavan väljää ja mekot ovat reiluja mitoitukseltaan. Myös plus size -koot on huomioitu mallistossamme. Hieman mallista riippuen vaatteita löytyy kokoja välillä xxs-5xl. Kankaiden valloittavan persoonalliset kuosit on suunniteltu ja kuvitettu Virkkukoukkusessa Imatralla. Mukavat trikoo-, college-, puuvillasatiini- ja puuvillapopliinimekot ommellaan Kiteellä, Kuopiossa ja Espoossa. 

Virkkukoukkusen 3/4-hihainen Kelpokolttu tunika monivärisellä Virityskuva -kuosilla, jossa on käsinpiirrettyjä ohuita pystypalkkeja kauttaaltaan kaikissa sateenkaaren väreissä ja eri sävyissä.

Ootko valmis mukavuuteen? Hyvä! Virkkukoukkusen ihanat, Suomessa suunnitellut sekä valmistetut tunikat ja puserot ovat aivan mielettömän mukavia päällä ja helppohoitoisia pese ja pidä -vaatteita. Napakka, puuvillasta ja elastaanista tehty trikooneulos ei juurikaan rypisty, joten voit pukea tunikan päällesi ilman silittelyä, ihan ältsin kätsyä! Tunikoita löytyy myös puuvillasatiinisina juhlaan tai smart casual -pukeutumista vaativaan tilaisuuteen. Kokoja Virkkukoukkusen tunikoista löytyy kivasti xxs-5xl välillä, joten plus-koot löytyy myös. Näiden kotimaisten tunikoiden kaavoitus on mukavan väljää ja reilun kokoista, joten ne sopivatkin monenlaisille ja monenkokoisille vartaloille. Myös tunikat ja puserot on ommeltu Suomessa!

Kotimaisilla puukoruilla pientä suurta piristettä asuun kuin asuun!

Virkkukoukkusen malliston valloittavilla suomalaisilla puukoruilla saat hurjasti iloa ja valoisaa näyttävyyttä siun asukokonaisuuteen. Koruista löydät Virkkukoukkusen vaatteista tuttuja kuoseja, joilla saat helposti lisää väriä ja persoonallisuutta asuun kuin asuun. Laadukkaat korvakorut ja kaulakorut on suunniteltu ja piirretty Imatralla, puuviilu-osat valmistettu Helsingissä Laser Cut Studiolla ja valmiiksi koruiksi nämä valmistaa Meimi Ylämaalla. Joten meiltä koruja hankkimalla tuet aidosti kotimaista tuotantoa – Hienoa!

Rumpujen pärinää! Fanfaarit! Virkkukoukkusen Väsky -olkalaukut ovat kotimaisia, käytännöllisiä ja persoonaasi korostavia ihanuuksia! Wautsi wau! Laukkumalliston kuosi- ja tuotesuunnittelu on tehty täällä Imatralla Virkkukoukkusessa. Kankaat on painettu Pälkäneellä ja laukut leikataan sekä ommellaan Kiteellä. Kaikille Virkkukoukkusen laukuille ja kukkaroille on myönnetty Avainlippu-merkki sekä Design from Finland -tunnus. Jee, hyvä Suomi! Laadukkaiden laukkujen ja pussukoiden kangasmateriaali on napakkaa 100 % puuvillacanvasta.

Käy valkkaamassa oma Väskysi täältä ja suuntaa mekko-, tunika-, pusero- ja koruostoksille! ❤️

T. Tiina