Kotimainen Virkkukoukkusen 3/4-hihainen Kiva-mekko U-pääntiellä ja hauskalla monivärisellä Kunnon porukalla -kuosilla.

Kässämessut netissä

Kässämessut netissä

Heissan hei!

Ei niin huonoo ettei siinä olis jotain hyvääkin, eli every cloud has a silver lining -ajatus toteutuu täydellisesti huikean yrittäjäporukan viime keväänä pystyyn ponkaisemissa Kässämessut netissä – virtuaalisissa messutapahtumissa. Mainio idearikas sakki kokosi silloin muutamassa viikossa satoja kässäyrittäjiä Facebookin kautta messuilemaan live-tapahtumien peruuduttua yksi toisensa jälkeen. Enpä silloin vuosi sitten osannut kuvitella että näin messuiltaisiin myös vuonna 2021. Mutta joo, messumatkailu ei oo koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta. Voit hypätä messuille viikonlopun aikana niin monta kertaa kuin hotsittaa ja saapua paikalle vaikka yöpaidassa! Ja aatelkaa, ens viikonlopun messut on jo viidennet!! Virkkukoukkunen on ollut kaikilla tähän mennessä järjestetyillä etämessuilla ja onpa ne olleet käteviä ja mukavia tapahtumia, kotoa poistumattomuus sopii miulle ;)!

Onko siulle Kässämessut netissä jo tuttu konsepti? -Jos ei, niin kerron!

Kässämessut netissä tapahtuu Facebookissa, joten näille messuille ei tarvitse matkata satoja kilsoja, eikä maksaa narikkaakaan ja sisäänpääsymaksua. Ja tungoskin puuttuu. Hienoa! Pääset varmasti just sen sinuu kiinnostavan näytteilleasettajan luokse näkemään kaiken ja haastelemaan hänen kanssa näppäimistön välityksellä. Käy siis ettimässä Facebookista Kässämessut netissä messuhalli ja liity sinne. Perjantaina 19.3 klo 12.00 messut avautuvat ja asiakkaat pääsevät satojen eri yrittäjien messuosastoille, eli käsiksi albumeihin joista löytyy kunkin yrityksen tarjontaa tuotekategorioittain. Tarjolla on Suomessa valmistettuja tuotteita, kotimaista käsityötä, kässätarvikkeita ja materiaaleja, luentoja, työnäytöksiä ja vaikka mitä! Kässämessujen ennakko-ohjelmat ovat myös jo käynnistyneet ja keskiviikkona 17.3 klo 15 pistetään täällä Virkkukoukkusessa puhelin live-lähetystä varten latinkiin ja esitellään teille uutuuksia Irin ja Marin kanssa. Messuviikonloppuna myö näytetään teille myös SE koukkusen asiakkaitten virtuaalinen muotinäytös Virkkukoukkusen Facebook-sivuilla. Näytökseen on tosi mukavasti saapunut kuvia <3 Jee! KIITOS niistä!

Sitten jos tahot jo etupeltoon käydä kattomassa keitä kaikkia messuilla onkaan näytteilleasettajina, niin meeppäs Kässämessut netissä nettisivuille. Sieltä löytyy kaikki! Myös viikonlopun ohjelmatarjonta!

Myö viihdytetään teitä ainakin kaupantekijäis-ylläreillä, joita pakataan tilausten mukaan ja saa nähdä, että näinköhän joku uutuus kerkeis viel ompelusta messuille. Viime viikolla tulleista kevätuutuuksista on jotkut mekot myyty kohta loppuun, tämä seikka vähän yllätti näin niin kuin messuja silmällä pitäen, tai noh muutenkin. Eli näyttää siltä, että joittenkin kuosien ja mallien osalta myydään eioota, mutta siitä voi olla varma että aina meiltä löytyy jotain aivan vastustamattoman ihanaa <3

Verkkokaupan viuhahtaminen nopeammalle palvelimelle ja ulkoasun uudistus on vieläkin vähän vaiheessa. Koitetaan kestää. Ihme hommaa on tuo datailu, kun se on NIIIN monimutkaista. No mutta, sieltä kaupasta pystyy ostamaan ja hyvää kannattaa odottaa ja silleen. Niiin malttamattomana haluaisin päästä jo kokeilemaan siellä kuosikarusellia ja esittelemään sitä teille. Mutta se tulee sit joskus 😀

Aurinkoista päivää! Mustarastas luritteli komeesti tänään aamuvarhasella ja siitä tuli kyllä mukava kevätfiilis!

Voi hyvin ja tavataan messuilla!

t. Tiina