Joululahjaideoita

Joululahjaideoita

On helppoa olla joulupukin apuri, kun kurvaa Virkkukoukkuseen!

Keräsimme sinulle top 10 joululahjavinkit ja muutaman ylimääräisenkin, kun vauhtiin päästiin ❤️ Mitä tahansa lahjaa etsitkin, olet tullut jo oikeaan paikkaan!

Tervetuloa!


Tällaisia mahtavia vinkkejä joululahjoiksi tarjoillaan tällä kertaa:

Tänä vuonna just parahiksi ennen joulua valikoimiin saapuivat Londjin oivaltavat ja mainiot palapelit, puuhakirjat, tasapainopelit, mystiset kaleidoskoopit ja monet muut ilostuttavat joululahjat lapsille. Olipa tuotteissa myös aarteita, joiden ikäsuositus oli 3–103 v. Tuotteet ovat jo ehtineet herättää suurta ihastusta putiikilla! Kannattaa tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Löytyykö lähipiiristäsi Pitäjän paras piirakanpaistaja? Toteutettiin hänelle täsmänä oma keittiöpyyhe, joka on myös leivinliinana tarpeellinen. 

Jos piirakoiden pyöräyttely ei ole hänen juttunsa, löytyy keittiöpyyhkeitten joukosta monelle muullekin juuri se sopivin ja hauskin, käytännöllinen Suomessa valmistettu sisustustekstiili, jolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Kaunis hyötylahja, jolle on käyttöä pitkäksi aikaa. Näitä pyyhkeitä on kuulemma myös kehystetty tauluiksi. 

No sitten miehille. Mitä kivaa löytyisi?

Saisiko olla persoonallista asustetta arkeen tai juhlaan? Virkkukoukkusen mallistosta valintasi voisi osua käsintehtyihin uniikkeihin rusetteihin, solmioihin ja taskuliinoihin. Näitä tuotteita on valmistettu rajoitettu erä. Jos tiedät lahjansaajan arvostavan yksilöllisyyttä, kotimaista työtä ja hänellä on pilkettä silmäkulmassa ovat Keikari- tai Herras-setit nappivalinta. Myös pikkukeikareille löytyy omansa.

Onko lahjansaaja monenlaista touhuava monitoiminainen? Jos jonkinlaiseen menoon lahjakkaasti taipuvat nollahävikkiasustemallistomme huivit Lirpukka ja Sirpukka ilahduttavat varioitavuudellaan. Sipaise Sirpukka trikoohuivi hiuspannaksi tai kaulalle. Livauta Lirpukka huivi vyöksi, kieputa se kaulahuiviksi tai kääri päähän turbaaniksi.

Kuoseissa ja väreissä piisaa tyyliin kuin tyyliin. Katso koko kiva huivimallisto täältä

Onko kiltti joulumuistettavasi herkkusuu kahvikissa tai laadukkaasta teestä nautiskeleva?

Meiltä löytyy niitä molempia. Kahveissa makuina ovat pehmeä kaneli-pähkinä, sävyisä amaretto-suklaa, sekä takuuvarma keskipaahtoinen kahvi ilman ylimääräisiä makuvivahteita. Koukkusen kahvikissat hullaantuivat tänä vuonna kaneli-pähkinään ja ovat ropistelleet täällä jo jonkin aikaa päiväsumpeille tavallisen kahvin joukkoon vähän herkkullista ekstraa. 

Teevalikoimasta löydät irtoteetä niin mustan, vihreän kuin valkoisenkin teen ystäville. Koukkusen teet tulevat Itävaltalaisesta Demmersin teetalosta ja suunnittelemme täällä niihin mainiot etiketit silmäniloksi ja hauskuutukseksi. 

Herkullinen amaretto-suklaa-kahvi vaaleanpunaisella jouluisella etiketillä ja tekstillä "Jouluhali". Valmistettu Suomessa.

Virkkukoukkusen verkossa voit myös seuloa aarteita myös värimaailman mukaan. Kokeile vaikka koruosastolla ja laita suodattimeen lahjansaajan lempiväri, värin, jonka tiedät häntä pukevan, tai sen värin johon hän pukeutuu. Kepeät kotimaiselle koivuvanerille printatut Suomessa käsintehdyt korvikset ovat lahja, joka ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä. Kepeytensä vuoksi ne ovat myös edulliset lähettää miltei mihin maailman kolkkaan tahansa.

Helppoja postitettavia lahjaideoita löytyy toki muitakin. Iloistuisiko lahjansaaja nukuttavasta tyynyliinasta? Osuuko ja uppoaako Koukkusen huumori ja olisiko hauskasta Koukkusen tiskirätistä piristämään arkea?

Tahdotko antaa lahjansaajan itse valita mieleisensä aarteet? – Onnistuu! Virkkukoukkusen verkosta sekä putiikilta Imatralta voit valita lahjakortin mille tahansa summalle. Verkkokaupasta ostetun lahjakortin voi käyttää verkossa tai putiikilla. Putiikilta ostetun lahjakortin käytetään putiikilla. 

Kotimainen Virkkukoukkusen värikäs tyynyliina Ihanaa ku oot olemas -tekstillä ja kauniilla kuosilla.

Toivottavasti sait näistä joululahja-ajatelmista inspiraatiota hankintoihisi. Kun lahjahommat on hoideltu, on joulusinapin teon vuoro. Tai sitten voi ollaan vaan relaa!

Lahjakastaja tunnelmallista joulua!

T. Tiina 

Joulukortti "Jouluhali!" Joulusinappi 492
Täältä löytyy ohjekortti