Minimitilaus 15 euroa

Toimitus

Toimitamme tuotteet kotimaahan postitse. Voit valita joko paketillesi kotiinkuljetuksen, tilata tuotteet postista noudettavaksi tai pakettiautomaattiin. Mikäli tilaus ei ylitä kirjeen mittoja, laitamme sen sinulle Pikkupakettina, joka toimitetaan päiväpostin mukana. Emme toimita tilauksia toistaiseksi kirjeinä, sillä seurantatunnuksen puuttuessa kirjeen kulkua ei voi todentaa.

Virkkukoukkunen ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Mikäli tilauksesi katoaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme Postille ilmoituksen.

 

Toimitusmaksut

Postista ja pakettiautomaatista noudettavat paketit 4,90 €. Asiakas maksaa mahdolliset tullit ja verot.

Kun tilaat vähintään 100 eurolla, voit valita ilmaisen toimituksen. (Ei koske kotiinkuljetusta)

Mikäli toimituskulukohdassa ei näy ilmaista vaihtoehtoa, "klikkaa laskeaksesi toimituskulut" -nappia painamalla se tulee näkyviin, mikäli siulla on tarpeeksi tavaraa ostoskorissa.

 

Tietosuoja

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastiedot kerätään tehokkaan lähetysprosessin takaamiseksi. Asiakas voi luovuttaa tietonsa myös kanta-asiakasrekisteriin, joka mahdollistaa kanta-asiakasalennusten saamisen. Puhelinnumero tarvitaan siksi, että Posti laittaa pakettien lähetystunnukset puhelimitse.

 

Ohjeet peruutusta ja palautusta varten

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavara vastaanottamisesta.

Ennen peruuttamista tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Osoite on verkko@virkkukoukkunen.net

Peruutusoikeus koskee vain myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Laita meille sähköpostilla IBAN-tilinumerosi sekä BIC-koodi palautusta varten. Sähköpostilla siksi, ettei näppäilyvirheitä pääse sattumaan.

 

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta kuin siinä tapauksessa, että tuote on virheellinen.

 

Palautusosoitteemme:
Virkkukoukkunen Oy
Koskenparras 4
55100 Imatra

Tuotteet tarkistetaan yksitellen ennen toimittamista. Jos kuitenkin havaitset tuotteen virheelliseksi, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Virhetapauksessa hyvitämme virheellisen tuotteen hinnan.

 

 

Katso myös maksutavat.

Back to Top